acaba ???

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaslar bi maruzatım war.forumdan indirdiğim bir filmi rar lı dosyada açtıktan 5 sn sonra pc reset yaptı.bidaha açlmadı.hdd başka makineye takıp baktıktan sonra c ve e sabit disklerinin tamamen silindiğini gördüm.sadece d sağlam kalmıstı.acaba filmdemi bi sorunwardı yoksa bi rastlantımı.Yardımlarınızı bekliorum

raslantı oldugunu sanıyorum fılm ın lınkını verırsen kontrol edelım

Bencede rastlantıdır arkaDasım..genelde kuck Mb 'lı dosyalar kontrole eDılıoyor..

peki bu olayın nasıl olabileceğini açıklarmısınıs.bunu yapabilecek bi virüs warmı.hadi e yi anladımda c nasıl silindi.wındows c de kurulu

konuda hıc aynı sorundan bahseden yok + bazı arkadaslar ındırıp ızledım cok guzeldı falan yazmıs sanırım sorunun baska bırsey

acaba virüs mü bulaştı pc ye hani şu 3 şubat virüsü warya omukm ???

Aktuğ' Alıntı:
acaba virüs mü bulaştı pc ye hani şu 3 şubat virüsü warya omukm ???
arkadaşım su anda benım pc de kafayı yedi sanırım biz virusu yedık. anlamayamadıgım bir suru hata verıyor pc.

J@CK@L' Alıntı:
arkadaşım su anda benım pc de kafayı yedi sanırım biz virusu yedık. anlamayamadıgım bir suru hata verıyor pc.

ya anlamıyorum aa neden olur böle bişey çalışan wındows nasıl formatlanır

çok acayip yardımcı olmak isterdim ama...

coolzenith@7' Alıntı:
walla megaupload linkleri olduğu için uğraşamıcam açıkçası...yinede saol dostum...

demiş ilk yorum yapan arkadaş,sen megaupload linkindenmı indirdin şuan öle bi link yok rapid ve hemenpaylaş var linklermı değişti yoksa senmı yanlış hatırlıyosun?

ANTU' Alıntı:
demiş ilk yorum yapan arkadaş,sen megaupload linkindenmı indirdin şuan öle bi link yok rapid ve hemenpaylaş var linklermı değişti yoksa senmı yanlış hatırlıyosun?

hayır hemenpaylaş linkinden indirdim

film linklerinde bişi yok arkadaşım indirip izleyenler olmuş

ama bu 3 şubat virüsü dene veled olabilir eğer pc iyi korunmuyosa buluşmıştır

ne kadar doğru bilmem ama kişi listenden biri yiğince sanada bulaşıyo die biliyorum sağlam koruma yoksa

ayrıca buun sorunlardan dolayı baya bi kişi sorup yardım istedi

anlıcan bizden değil:D

yanlış anlaşoldım steye falan kabahat buluyorum.benimkisi sadece neden olduğunu anlayabilek.antivirüsüm çok sağlam en ufak şeyi kaçırmıyo.neyse sonuçta lan oldu.Yedekler sağolsun :) kurtardık bilgileri

bence pek güvenme antilerine dostum:d
nese olan olmuş dediğin gibi..;)

3 şubat virüsü yemişsin büyük bi ihtimal 3 şubatta full onlinemıydın?

Geri