Acaba keylogger-trojen kullaniminda " ip " adresinin gizlenmesi gerekiyor mu?

samuhack

New member
Reaction score
0
Acaba keylogger-trojen kullaniminda " ip " adresinin gizlenmesi gerekiyor mu?

Merhaba abilerim...Benim bir kac sorum olacak eger cevaplandirirsaniz cok memnun kalacam..ilk oncelikle siteniz gercekten cok faydali bir site ve cok guzel hack yontemlerinin anlatildigi bir site..Bole site hazirladiginiz icin tesekkür ederim..Bazi mesajlara da tesekkur eklemeyi ihmal etmedim tabi...sorum su :Acaba keylogger-trojan kullaniminda " ip " adresi degistirmemiz veya gizlemiz gerekiyor mu ? Veya daha kapsamli sorayim ; Tum hack yontemlerinde veya hangi hack yontemlerinde ip adresinin degistirilmesi ya da gizlenmesi gerekiyor?

keylogger kullanımında IP adresi ile işin olmaz

fakat eski trojanlarda server'a bağlanma sırasında eğer kurban'da firewall bir program varsa, o anki IP'in görünecektir..

yeni trojanlarda da zaten sabit IP alıp kullandığımız için buna gerek kalmıyor..

diğer hack yöntemlerinde de duruma göre kullanmak gerekir, proxy ile veya ıp changer programlarla işi biraz da olsa garantiye almak gerek..

Yani diyorsun ki hem ip adresi al hem de proxy veya ip changer programi edin öyle mi? Eger ekstradan da program edin diyorsan hangisi daha kullanisli ki ? neyse ya onlarin kullanislari hakkinda bilgi toplarim ben sen sadece hem ip alacaz sabit ip hemde ip degistirme programi öyle mi ? Ha bir de eger ben simdi sabit ip alirsam benim esas ip hala geçerli olabilecek mi yani ag bağlantılarinda gorunebilir miyim? yoksa o yeni alinan iple mi gozukurum...ip adersi sayesinde pclerle bazılarıyla iletişime geçiyorum... Onun için hamachi denilen programi kullaniyorum... Eger ben sabit ip alırsam benim baglantima ket vuracak midir? veya asil ip adresmle mi benim devam edecektir...GErçe galiba program o anki pcnin kullandigi ip yi kullandiği için bir sorun yaratmaz belki ama gene de bir sormakta fayda var...

sen hem proxy den giris yap,ayni anda birde IPchanger kullan senin CPU tavan yapar...

PROXY ve IP degistirme olayi yalan...degissende senin hangi tel den baglandigin kaydediliyor,hangi IP den baglanirsan baglan..evdeki pc den büyük boyutlu islere girmeye kalkma...

sen hem proxy den giris yap,ayni anda birde IPchanger kullan senin CPU tavan yapar...

PROXY ve IP degistirme olayi yalan...degissende senin hangi tel den baglandigin kaydediliyor,hangi IP den baglanirsan baglan..evdeki pc den büyük boyutlu islere girmeye kalkma...

işini bilmiyosan kalkışmıcaksın tabi...

İşini bildikten sonra sorun yaşamazsın..

ΜεтάĻïڪţ;3741005' Alıntı:
işini bilmiyosan kalkışmıcaksın tabi...

İşini bildikten sonra sorun yaşamazsın..

dostum adam mesaj atalı 1 seneyi geçmiş 1 senede öğrenemediyse boşverbe öle kalsın:goz:

Geri