Acaba Başbakan tatilini biraz uzatamaz mı?..

MilliEğiti

New member
Reaction score
0
Farkında mısınız; ortalık sakin...
Acaba Başbakan’ın tatilini biraz daha uzatma olanağı yok mu?..
Ankara’daki gazeteci arkadaşlarımız keyifsiz, ortalığı karıştıracak haber verilemiyor kaç gündür...
İş çıkmıyor...
Haber kanallarında “Son dakika”lar kalktı sanki...
Bağrışma-çağrışma yok...
Suçlamalar, azarlamalar kesildi...
Töhmet ve hakaretler duyulmuyor...

*

Bize misafirliğe gelen o hiperaktif oğlanı düşünüyorum...
Sofranın etrafında var hızı ile dönmeye başladığından epeyi zaman sonra, annesi-babası alıp götürdüklerinde aynı duyguya kapılmıştım...
Bir süre bir engin sessizliğin ortasında öyle pencerenin pervazına baktıktan sonra “Acaba gitti mi?” diye sormuştum kendi kendime...
Bir sessizlik var...
Mesela PKK‘nın taşeronu kimdir?...
Ergenekon kimin uzantısı?...
İsrail işbirlikçileri kimler?..
Türk ordusu ne dümenler çeviriyor?..
Medya yine ne fitne peşinde?..
Yüksek Yargı hangi entrikaların içinde?..
Kimse çıkıp bunları söylemiyor...
Ve ortalık karışmıyor...

*

Bir sükûnet var kaç gündür...
Kamer Genç’in bir haftadır sessiz-sakin oturduğu, hatta bir tür bunalıma girdiği haberleri geliyor...
En zor durumda olanlar ise; yalakalar...
Ona-buna saldırmak için sinyal gelmiyor ve öyle boş oturuyorlar... Televizyon televizyon dolanıp “Çok doğru söyledi” diyecekler ama...
Başbakan bir şey söylemiş değil...

*

Bir sessizlik var...
Huzuru bozacak bir şey olmuyor...
Ortalık sakin...
Acaba Başbakan tatilini biraz uzatamaz mı?..

Acaba Başbakan tatilini biraz uzatamaz mı?.. - Haberturk.com

Başbakan kadar milleti kışkırtan başka bir insan tanımıyorum..Sustuğu zaman ülkedeki ses kirliliği büyük ölçüde azalıyor..

Fırtına öncesi sessizliği olmasın :) böyle yok olunca yada yurt dışına gidince açılım türban saçmalıklarıyla dönüyor tayland masajı yapsınlar bu adama sinirleri gevşesin :)

Fırtına öncesi sessizliği olmasın :) böyle yok olunca yada yurt dışına gidince açılım türban saçmalıklarıyla dönüyor tayland masajı yapsınlar bu adama sinirleri gevşesin :)

bende yeni gündem maddeleri ile geleceğini düşünüyorum
türeyiş, oğuz kağan destanı olur, çekiç operasyonu olur bekliyoruz

uzatır uzatmasına da obama özler onu,obama onsuz yapamaz dimi =)

biraz daha tatil de yapabilir.şöle bi kaç açılım fikirleriyle gelse ne de ii olur ?

evet sessizlik var.

kuzuların sessizliği =)

ama bu o anlamda değil.abd ve israil karşısında kuzu gibi olanların sessizliği =)

ve çok tehlikeli bi sessizlik =)

ülke düzelecekse komple tatilde kalması daha hayırlı olur.

gerginlik yok diyor iyiki de biraz daha olsa herkes birbrine girecek nerdeyse..ayrıca facede yorum yapanlardan daha konuşma yapanın kim oldugunu bile bilmiyor ama arkandayız diyor...

Birader bu görmezlikten gelme tekniği nasıl beceriyorsunuz?Videoyu izleyenler koskoca Muharrem ince yazısını da mı görmüyorlar?
:clap

Ülkenin dört bir yanindan SEHITLER geLiyor
basimizdaki adam tatile cikiyor

Buseler, Seraplar canindan oluyor
basimizdaki adam yurtdisi geziLerinde

ondan sonra cikip
Allah'tan, Kitap'tan bahsediyor

:mad:

Bütün meclis tatile çıksın.

başbakan gezmeyi çok seviyor, neyse parası koyalım cebine çıksın bir kaç senelik dünya turuna. istediği kadar turlasın dünyayı. her şey memleket için.

Geri