Acaba 3 Harflermiydi?

Ozcann

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu olayi 1 yada 2 sene önce yaşadım ve burda bir konuyu okurken aklıma geldi ve yazayım dedim...
Olay %100 yaşadığım bir olaydır ama gerçekten 3 harflermiydi yoksa değilmiydi tam emin değilim...
Gece yatmadan önce aile içinde bi 3 harf muhabbeti yaptık ve biraz etkilendim tabi haliyle... Yatmaya gittim ve yattim ama içimde bi sikinti var düz yatmaya korkuyordum ve hep sağa sola dönüp duruyodum.(Karabasan üstüme çıkcak diye tırsıyodum. :durdurun)
Ve bi şekilde uyumayı başardım. Sabah tam ezan okunmadan önce uyandım ve içimde bi korku vardi arkamda biri var gibi hissediyordum, tam o sırada ezan okundu ve birden bire çığlık duymaya başladım ya arkamdan geliyodu çığlıklar yada arkamda balkon vardı oradan geliyordu... Sanki birkaç kişi feryad edercesine çok şiddetli çığlık atıyordu ve ben arkama bakmaya çok korkuyordum... Çığlıklar kesildi ve arkamı döndüm , balkondan dışarı baktım hiçbirşey yoktu... Kalktım ve anneme falan sordum bir ses duydunmu diye ama hiç bir ses duymadığını söyledi...
Olay gerçekten çok ürkütücüydü. Belki okurken çok ürkmesenizde yaşasaydınız ürkerdiniz. İlk günler gerçekten o odada yatmaya korkuyodum ama artık öle şeyler olmadı, umarımda olmaz :melek

Geri