Acılardayım sevgili

FiLaMaN

New member
Reaction score
0
Bu günlerde hayalde kuramıyorum artık, daha bir yalnız kalıyorum hayallerde bile. Bu günlerde daha bir üzgün daha bir kendinden bıkmışlık var ruhumda…
Artık bu yolun sonu gelmişte geçiyor bile,,,,
Yoksun artık sen, çok istemiş olsam da yanında,senin hayallerini artık başkaları süslüyor,belki benden daha az seviyor ama demek ki daha güzel şeyler bulmuşsun. Ne diyelim sevgili yaşam bu! Hep bir şeyleri taşıyacağız fakat ezilmeyeceğiz. Değil mi sevgili? Her şey sonlandırılmak zorunda da değildir değil mi? Bazen de artık inmelisin yolun sonu gelmeden de, Bende inmeliyim nereye gittiğini bilmeyen bir yolcu telaşında…

Neden? Neden hala bir noktada bulunamadık senle; acıyı, özlemi, sevgiyi paylaşmak adına...
Acılardayım sevgili özlemin daha çok acıtıyor, sevgiyi azda olsa paylaştık, sanmaki yokolup gittin bu yürekten, sen hep vardın ve hepte olacaksın, buna inanmasanda olcaksın bebeğim...
Bir gün kendine soracaksın bitanem, hata kimdeydi bende mi yoksa ondamı diye ve inan bunun cevabını bulamadan kaybolacak bu beden senden uzaklarda, neler yaşadığını anlamadan belkide artık umursamadan gideceğim buralardan ama bunun hatasını kendinde sakın arama çünkü bendim hep hatalı olan ve halada öyle...

derdin çok galiba dostum döktürmüşsün

Geri