KENDI MSN HESABIMDA MAIL KUTUMA ( ruk [email protected] )HERHANGIBIR SEKILDE UYELIK VB İŞLEM YAPMADIGIM HALDE GUNDE 150 TANE MAIL ALIYORUM.GUVENSIZ OLARAK ISARETLESEMDE ONUNE GECEMEDIM ARKADASLAR ... YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER ...
yahoo yu dava edebilirsin, Ben geçen yol bu şekilde 80.000$ tazminat aldım.
Detaylar için Mynet in mecidiyeköy deki ofisine gidip burda bulunan avukat ile görü. o seni bilgilendirir.
:hhmanD KIM TUTAR SENI bas gaza :hhmanDyahoo yu dava edebilirsin, Ben geçen yol bu şekilde 80.000$ tazminat aldım.
Detaylar için Mynet in mecidiyeköy deki ofisine gidip burda bulunan avukat ile görü. o seni bilgilendirir.
:hhmanD KIM TUTAR SENI bas gaza :hhmanD
Msn mail sayfana gel ;
Seçenekler => Posta => Önemsiz E-Posta Koruması => Önemsiz Posta Filtresi => 3. yü seç "Özel kullanım - Yalnızca kişi listenizde bulunan e-posta adreslerinden gelen e-postalar, Hotmail'den gelen hizmet bildirileri, ve MSN tarafından gönderilmesine izin verdiğiniz iletiler size ulaştırılır."
Yada "+" bi secenek söyleyüm ;
Seçenekler => Posta => Önemsiz E-Posta Koruması => Önemsiz Postayı Sil => 1.yi seç "Önemsiz postayı anında sil"
yahoo yu dava edebilirsin, Ben geçen yol bu şekilde 80.000$ tazminat aldım.