Acıl Yardım Arkadaslar

banane35

New member
Reaction score
0
KENDI MSN HESABIMDA MAIL KUTUMA ( ruk [email protected] )HERHANGIBIR SEKILDE UYELIK VB İŞLEM YAPMADIGIM HALDE GUNDE 150 TANE MAIL ALIYORUM.GUVENSIZ OLARAK ISARETLESEMDE ONUNE GECEMEDIM ARKADASLAR ... YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER ...

yahoo yu dava edebilirsin, Ben geçen yol bu şekilde 80.000$ tazminat aldım.
Detaylar için Mynet in mecidiyeköy deki ofisine gidip burda bulunan avukat ile görü. o seni bilgilendirir.

Msn mail sayfana gel ;

Seçenekler => Posta => Önemsiz E-Posta Koruması => Önemsiz Posta Filtresi => 3. yü seç "Özel kullanım - Yalnızca kişi listenizde bulunan e-posta adreslerinden gelen e-postalar, Hotmail'den gelen hizmet bildirileri, ve MSN tarafından gönderilmesine izin verdiğiniz iletiler size ulaştırılır."
Yada "+" bi secenek söyleyüm ;

Seçenekler => Posta => Önemsiz E-Posta Koruması => Önemsiz Postayı Sil => 1.yi seç "Önemsiz postayı anında sil"

yahoo yu dava edebilirsin, Ben geçen yol bu şekilde 80.000$ tazminat aldım.
Detaylar için Mynet in mecidiyeköy deki ofisine gidip burda bulunan avukat ile görü. o seni bilgilendirir.

zengin olmuşsun desene garadaş.. vay be 80000$

Msn mail sayfana gel ;

Seçenekler => Posta => Önemsiz E-Posta Koruması => Önemsiz Posta Filtresi => 3. yü seç "Özel kullanım - Yalnızca kişi listenizde bulunan e-posta adreslerinden gelen e-postalar, Hotmail'den gelen hizmet bildirileri, ve MSN tarafından gönderilmesine izin verdiğiniz iletiler size ulaştırılır."
Yada "+" bi secenek söyleyüm ;

Seçenekler => Posta => Önemsiz E-Posta Koruması => Önemsiz Postayı Sil => 1.yi seç "Önemsiz postayı anında sil"

Mail adresi yahoodan...
Mail list kurbanı olmuşsun ve bir reklamcının eline geçmiş mail adresin..
Yahoo da bununla ilgili bi bölüm var...
Adresin yahoo.com uzantılı olduğuna gör mailimi local areya taşımak istiyorum deyip com.tr uzantılı olarak değiştirebilirsin mail adresini..
Buda sadece gerçek kişilerden mail aktarımı yapar ki seni bu günde 250 boş mesajdan kurtarır..

Geri