Acİl Yardim Edermİsİnİz

selupre

New member
Reaction score
0
selam benim sorum explorer de bi sorunum var internete girmeye calıştığımda depormammana.com findssexyteens.com gibi sayfalarla acılış yapıyor explorer başlangıc ayarlarını değiştirince düzeliyor ama bilgisayarı acıp kapatınca explorer acınca gene aynı siteler geliyor bi yardım ederseniz sevinirim TEŞEKKÜRLER

ya mozilla firefoxu indir daha iyi hem mozilla benim msn adresimi ekle sana setupını gönderiyim kelebek resmine tıkla msn adresim gelir hadi bir teşekür yeter

Arkadasım büyük ihtimalle bir virüs yada spy girmiiştir bilgisayarına...Sen bilgisayarını "spydoctor" programı ile tarat..Yada MOZİLLA yi kur denersen eminim onu cok daha fazla seviceksin..Cünkü i.e den bence daha hızlı ve kullanımı daha pratik..

abi regedit e gir o sayfaları arat orda hepsini sil google veya başak bişe istediin bişe yap onların yerini sonra tekrar arat çıkarsa bida deiş olduda bittti

proğramı yükledim bişeyle buldu ama nasıl kullanacagım

arkadaşlar hepsini denedim düzeliyor ama bilgisayarı acıp kapatınca gene aynı siteler başlangıc sayfam oluyor neee olur bi yardım kurtulamadım şu sitelerden

Arkadasım sistemin de sorun olmadıgı bir güne sistem geri yükleme yapmayı dener misin..?İse yarıyor bende..

kor_selin' Alıntı:
Arkadasım sistemin de sorun olmadıgı bir güne sistem geri yükleme yapmayı dener misin..?İse yarıyor bende..

onu denedim başta ama olmuyor illa format mı atmak lazım başka türlü kurtaramam mı anlamadın nasıl vürüs bu...?_

Geri