ACİL!!! Slimtype DVD A DS8A1P ATA Device Dvd yazdıramıyorum

ismkaya

New member
Reaction score
0
MERHABALAR herkese. dvd writer ım ile sorunum var. Slimtype DVD A DS8A1P ATA Device markası bu. sitesine giriyorum liteon diye bir yer ama orda sürücü güncelleştirme yok ayrıca vista kullanıyorum ve sürücünüz güncel diyor . her türlü dvdyi denememe ragmen yazmıyor önceden DVD- yazıyordu DVD+ taktım onda yazmadı şimdi DVD- de yazmıyor . bu notebookumdaki 3ncü dvd writer. önceden de MATSHİTA isminde bişey kullanıyordum bozuldu değiştirildi. sorun yazılımsal mıdır donanımsal mıdır acaba? DVD ve CD okuma sorunu yok . sadece bazı çizik dvdleri okumuyor yazma işlemine ise başlıyor ama hata iletisi veriyor. soruna lütfen çözüm pc doldu taştı verilerimi depolamam gerekiyor. teşekkürler dostlarım...

lütfen moderatör arkadaşlar sorunuma kulak veriniz:(

cevap yazan yok herhalde yalnız başıma gibiyim hissine kapılmaya başladım :(

hmm boyle durumlarda deneme yanılma yontemi kullanırım ben hep

baska bi notebook bul ve ona tak dene dvd writerini....

hmm bu biraz zor gibi görünüyor kimse notebookunu actırmaz herhalde çevremde:) başka bir öneri ayrıca bu benim üçüncü dvd sürücüm. ilk ikisi matshita idi bozuldu ve bu üçüncü slimtype servis garantisi oldugu çin degiştirildi ama garantisi 1 ay önce bitti notebookumun. walla bilmiyorum 100gb veriyi hemen acilen kaydtmem lazım şu anda da taşınbilir harddisk alamam . ben ne yaacagım arkadaslar ya:(

evet cevap veren arkadaş yok herhalde böyle kaldık sap gibi:(

o zaman sıfır bi dvd writer alacan kendine onun ile yedeklicen verilerini :)

warya kardeş helal olsun para olsa şu an hiç durmam harici dvd rw alırdım ama bu notebookta değiştirttigim üçüncü dvd rw yahu . başka bir çözüm yolu ?

cevap gelmiyor kimseden sorunuma acl çözüm istiyorum

basligi okudum 3. optik okuyucu degisimin sanirim. bu yeni taktigin dvd rw yenimi?
farkli programlarla yazmayi dene bakalim(ashampoo gibi)
olmadi isletim sisteminden mi yapiyor diyecegim..

denedim kardeş. uzun zamandır bozuk yaahu:((((( çözüm? format atacam pce artık en son

Geri