Acİl Hacklenmelİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkercandan

New member
Reaction score
0
YASSAKK,REKLAMA GİRER,VERMEYİN ADRESLERİ BU ŞEKİLDE

ARKADAŞLAR BU SİTEDE YAZILANLAR GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ...İSLAMİYET VE PEYGAMBERİMİZE OLMADIK YALANLAR ...... ZİHİNLERİ KÖRETMEYE ÇALIŞIYORLAR... BUNLARA SON VERECEK ARKADASLAR VARSA .........

eeeee varsaaa.yahu kardeşim böyle istekler yasak.bunu yapmakla sadece o sitenin reklamını yapmış oluosun.siteye baktım gerçekten çok şerefsizce şeyler yayınlamışlar.ama bunu bu şekilde dile getirme bence

site zehir dolu.lütfen meraktan olsa dahi bakmayın.saygı bile yok.işte islamiyetin farkı da bu olsa gerek.hoşgörü.

tamam arkadaş ii niyetiyle vermiş olabilir ama siteyi kuranların işine geliyor,
reklamın ii si kötüsü misali...

abı tek kelımem var bır harfı yerınden oynatmaya kainatın gucu yetmez tek gucu yetecek olan onun sahıbıdır bırakın kuranın koruyucusu YUCE ALLAHTIR O HEPSININ BELASINI VERICEKTIR gecmıste oldugu gıbı bu tıp oyunlarada dusmeyın dusecek kadar cahıl ınsanda www.hackhell.com da olcagını zannetmıyorum

arkadaşlar iyi güzel diyorsunuz da bunları böyle yazarak sadece reklam yapıyorsunuz.Şunu söyleyeyim ben size.Site yöneticileri ile dark,kady,solariz,partizan la falan konuşun adam gibi bir team kurulsun,kurulan team öyle masum siteleri lamerce hacklemek değil adam gibi devletimize milletimize dinimize hakaret edenleri hacklesin.Kimse bana kızmasın kimse yanlış anlamasın beni lütfen.Sitede iç savaş var ne oluyo anlamadım sadece seyrediyorum.o ona laf atıyo o ona lamersin diyo.Neden birbirinize laf atıyorsunuz arkadaşlar birlik olup bilgilerinizi gücünüzü birleştirin daha güzel işler yapın bizim kurallarımıza karşı gelenleri hackleyin.Ben şimdi burada e-kolay.net'in tüm kullanıcı kayıtlarını versem elime ne geçecek.Bana veya dinime veya devletime küfür mü ediyo birşey mi diyo?Gelin birlik olun ve bu şekilde bizim örf adet din devletimize karşı sitelere saldıralım.DEstek veren kişiler lütfen bu konuyu dediğim kişilerle konuşup böyle bir Team kurulmasında ısrarcı olsunlar.Ben siteye artık giremeyecem maalesef 1 ay kadar.ama döndüğümde çok güzel şeyler olacak emin olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri