AB'nin güldüğü Türkiye fıkrası ..!

hannibalgs

New member
Reaction score
0
Eski Finlandiya Cumhurbaşkanı Martti Ahtisaari AB'ye Türkiye raporunu sunarken, AB'nin Türkiye'den üyelik ile ilgili istekleri konusunda da şu fıkrayı anlattı:

- AB kapısındaki ilk adaya soruyoruz, ''İlk atom bombası ne zaman atıldı?'' - ''1945 yılında...'' - Tamam bildiniz, içeri buyurun. - İkinci adaya soruyoruz, ''İlk atom bombası nereye atıldı?'' - ''Hiroşima'ya...'' - Tamam siz de bildiniz, içeri buyurun. - Türkiye'ye soruyoruz, ''Atom bombasının atıldığı Hiroşima'da kaç kişi öldü ve ölenlerin isimlerini alfabetik sırayla söyleyiniz...''. Ahtisaari'nin anlattığı bu fıkra salondaki 400 dinleyici tarafından uzun süre alkışlandı.

ALINTI ama GERÇEKTİR..!

Bide sen bunun üstüne bu ibne birliğine girmeye çalış..! :cool:

Süper özetlemiş adam durumu helal olsunn

Leke' Alıntı:
AB'nin ben ..... Neyse konuşmuyım . Ama gerçekten iyi anlatmış adam olayı .

leke hep küfretceksin geri etmiyosun et abicim içinde kalmasın a.g bunların :)

bu abd'nin de abd sininde vatandaşlığınında..anasını babasına ninesini dedesine baldızını kocasına bacısını be karısın s....yim...

olmaz böle şey ya. adamlar kendileri için çok iyi olacak olan bizi kabul etmiyorlar güya...
ee ! bizde kendimizi zorla sokmaya uğraşıyoz..bizim başlarımızda iş yok ki.hepsi karektersizlerin teki..a.q.

yaya olarak afrikaya 1 gün için de tr den biri giderse o zaman alıcaklar bizi AB ye :D
yaf bunlar oyalıyolar adamı bi pok alıcakları yokh ...
kapılarında köle olduk yaaa ne hallere düştük ...
osmanlı devletimiz gecmişimiz de bizim ayaklarımıza kapanırlardı düştüğümüz hallere bakın :(

a.b'ye girip noolcak ya zaten ab bi kaç seneye kalmaz biter bide ab tek devlet olmaya çalışıyor anayasa falan türklerin buna karşı hareketsiz kalmaları imkansızdır yani biz ab'ye girceğimize ab bize girsin :D hem zaten ben büyük bi ab karşıtıyım yani hem ab hem abd

ab zevk alacaksa neden girmeelim ab'ye dimi

WiLdBoY' Alıntı:
ab zevk alacaksa neden girmeelim ab'ye dimi
muhaha..
sana tamamiylen katılıyom dostum maksat insan ogluna hizmet olsun....yeterki istek olsun

PESİMİST' Alıntı:
muhaha..
sana tamamiylen katılıyom dostum maksat insan ogluna hizmet olsun....yeterki istek olsun
abi hakikaten süper yorumlar tebrik etmek lazım biz hizmet için warız dimi..!:D:D

hannibalgs' Alıntı:
abi hakikaten süper yorumlar tebrik etmek lazım biz hizmet için warız dimi..!:D:D
hizmet adamıyız.. bize hizmet derler. :D
en iyi hizmeti biz yaparız... :D

evet yaa resmen adam açıklamış herşeyi. Malta bizden kat kat düşük bir ülkeydi ama AB üyesi oldu. bizden tek farkı hristiyan olmasıydı

Çok güzel olmuş ben de alkışladım teşekkürler paylaşım için :)

yaw ben bizim ab'ye gireceğimzi zannetmiyom açıkçası.ab birliğindeki bütün ülkelere baktığınızda hepside zaten hristiyan.hristiyanlar topluluğu neden milleti müslüman olan bi ülkeyi aralarına alsın ki.alırlarsa bile ya onlarıda kendileri gibi hristiyan yapmak için alırlar ya da sömürmek ve o ülkeden faydalanmak için.

ben istemiorm ab flm hepsi birbirinin yalakacısı...bisi alsalar bile cıkarları icin alırlar....de gedin yaw...

helal olsun adama bee... finlandiyanın kılzarı guzel derler yaa... erkekleride harbi delikanlıymıs haa:):):)

ehuheuheuehuehueh ya harikasın abi ya?

Geri