AbleDating 2.4 Full

Mazotti

New member
Reaction score
0
Demo

Download

ALSO NEED THIS FILE
(key.php)
Download

WHEN you hit step 2 of the installation open another page and go to yoursite.com/key.php and type in your site name.
Example: yoursite.com DO NOT USE http:// or www. JUST site.com
Example: twisteddenial.net hit generate and put that as your license key in the step 2 field.

Once it asks you to test the admin panel the ADMIN PASSWORD is one of 2 passwords 1234 OR test

Hehe valla ben calısan tek abledating scripti www.vipface.net 'i gördüm baskada bilmiyorum. Bundada sorun varmı acaba. 3D City önemli bişey cünkü ?

Yok üstat key mey hikaye
Bu site tasarimi domain iliskili calisiyor he söyle calisir oda ancak üyelik acik olur ne chat ne diger menüler calismaz yani ancak %30 calisir sitenin ve sitenin bu sekil kacak acildini ögrenildigi anca mahkeme kararrinca serverden def edildiniz mesajini alir ugrasirlarsada dava bile acilir. nasil vBulletin piyasayi dagitti bu paketide parasi olanlar kullanacak sekilde yapildi. yani paran varsa alip kllanica yoksada kimsenin hakkini yemiyip üye olup gezinicen :D

www.vipface.net evet bende biliyorum burayi bunun gubu birtanedaha var ama parali burasi bütün sistemi bedava tutmus video uploadtan mp3 uploata 3dcity den privar msn hersey bedava ve full calisani sitenin.
Bakin Avatarim ne oldu :)

Lisanslı abledating scriptim var .İsteyene lisans keyleri ile full halde satabilirim.599 dolar a almıştım bir süre kullandım ancak arkadaşlık sitesi çok zor iş ilgilenmek gerekiyor.vaktim olmadığı için kapattım.Script şuan kullanılmıyor.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Lisanslı abledating scriptim var .İsteyene lisans keyleri ile full halde satabilirim.599 dolar a almıştım bir süre kullandım ancak arkadaşlık sitesi çok zor iş ilgilenmek gerekiyor.vaktim olmadığı için kapattım.Script şuan kullanılmıyor.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Heheh zaten 599 dolar fiyati neden senden alsinlar ana sitesi bu fiyata satarken :D

linkleri yeniler misnizz kardeş

indirenler varsa rapide ekleyebilir mi acil ltfn

Geri