..::abilerim yardım::..for...::perfect keylogger::.

hayalet_kral

Banned
Reaction score
0
abiler ben perfect keylogger kullanıyorum cafenin birinde sistemi oturttum kullanım hakkında her şeyi biliyorum zaten basit fakat bir türlü mail ayarlarını yapamadım yani mynet veya hotmail kabul etmiyor sanırım stmp yada benzer bişey yazıyor oraya stmp.hotmail.com yazdım olmadı pop3 diye mail istioyor abi bi el atsanız özellikle ARES abi bi baksın abi şuna kafayı yiyecem abi olmasa cevabı özel msj olarak at lütfen herkesten yardım bekliyorum :boks: :boks: :mad: :mad:

smtp isteyen bir logger kullanmanı tavsiye etmem ancak madem kullanıyorsun
smtp yada pop3 hizmeti veren bir sunucu servisi kullanman lazım
hotmail kullanamazsın çünki o servisi artık kaldırdı
tnn.net yada yahoo kullanabilirsin
tnn için
smtp: mail.tnn.net
pop3:mail.tnn.net
yahoo değişti yenisini bilmiyorum sayfasından öğrenebilirsin

onların içinde trojan war

walla kardeş tptspy die bi keylogger indirmiştim ondada hotmail ve my net kabul etmiodu gmail kabul ediodu belki seninkide gmail ' e gönderir dene istersen bi

arkada$ım perfect keyLoger sadece aol maiLde çaLı$ır çünkü onunLa anLa$maLıdır. ben kuLLandım istersen 5 dk bir msj atıyor. 1-2 kez okudunmu öğreniyosun zaten çözmeyi gönderdiği maiLLeri. önce aol messengerden maiL aL smtp.aol.com yapıcaksın smtp böLümünü.

http://site.mynet.com/quakehacker1/keyloger.htm
burda videoLu anLatım war bunu yap ve exe dosyasıyLa birLe$tirmeLisin yoksa çaLı$maz. Sonra rarLa istediğin yerden yoLLa. Full ve antivirüsLere yakaLanmayanı var bende istersen verebiLirim sana

Geri