abi bilgisayar kafayı yedi yakında bende yicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azrailia

New member
Reaction score
0
yaa ben bilgisayarı açtığımda 2 tane windows çıkıyor karşıma birisi c ye yükleniş windows diyeride d ye yüklenmiş windows c yüklenmiş olan çalışmıyor ben de fazla anlamdığım için (zaten formatı yüklemeyi zor yaptım) d deiki çalışan windowsu seçiyorum sonra güzel çalışıyor bir ara sonra durmadan hata vermeye başladı ''sistem ciddi bir şeyden kurtarıldı'' falan diye daha sonra dan hep programm yanıt vermiyor olayları sonrada hata raporu gönderme olayları artık neyi açsam böle hata veriyor bu yazyı ble zor yazdım hep hata hep hata deli olcam ben bir yerde yanlışlık yaptık herhalde yüklerken virüs olsa anti virüs programım var napcam yaa kafayı yicem bi yardım edin allah rızası içn yaa lütfen

Ms Windows Sorun We yardım BAshlıı.. [ SAbit Haricindeqi Qonular Silineceqdr..!! ] diye bir konu var en yukarda sorununu oraya yaz yardım ederler.

BEN kisa ve öz bi cevap vereyim kardeşim..!
en güzeli kurtarmak istedigin programlar varsa kurtarabilirsen kurtar
sonra xp cd ni tak..! ne kadar part varsa c: d: e: f: vs.. hepsine güzelcene format bas veya birleştir sonra tekrar ayır..! ondan sonra c ye bi xp kur sonra arkada bakma bi tanede virus programı koy ne olur ne olmaz karpersky kolay gelsin..! 2 ay arkana bile bakmassın en az..!

temiz bir sistem kur sende kurtul bizde kurtulalim

byler önerileriniz için teşekkür ederim şu anda kafama yatan verilerimi yedekleyip güzel bir format atmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri