Abi Beni Çekmeyin Annem Beni Erzurumda Biliyor.

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
6tw8chf.png

ANNEM BENİ ERZURUM'DA BİLİYOR
Yaklaşık bir haftadır dağlarda terörist takibinde oldukları öğrenilen askerleri, sırtlarındaki teçhizatıyla, tozlu botlarıyla görevlerini yerine getirmenin mutluluğu gözlerinden okundu. Fotoğrafını çekildiğini gören bir Mehmetçik, gazetecilere, “Lütfen beni çekmezseniz sevinirim. Çünkü Annem beni Erzurum’da asker sanıyor. Ben buraya kendi isteğiyle gelenlerdenim” dedi.
işte kahraman TÜRK ASKERİ..

6tw8chf.png

HeLaL olsun valla... böyleleryle gurur duyuyorum..

Basliki okudugumda zannettim asker kaytariyordur ondan öyle demistir ama okudugumda valla tüylerim diken oldu

Türk Askerinin farkı....

Askerde iken bu tür olaylara şahit oldum.Helal Olsun Kahraman Türk Askeri...

helal olsun beşka ne denir..

anNesinDen SakLıcak Ne sebebi Var Ki...

AnNesi KızmAz HrLd GuruR duyAr :p

bu bütün askerlerimizin yapacağı bişiydir buna eminim

varmı be türk insanı olmak okadar çok şanslıyızki arkadaşlar türk olarak doğmak ne mutlu türküm diyene

helal olsun kardeşim, mehmetçiğimizin sonuna kadar arkasındayız, HER ŞEY VATAN İÇİN!!!

helal olsun wallaha tüylerim diken diken oldu yemin ederim böyle insanlar oldukca kimse bizim birlik bebaerlik ve butunlugumuze zarar veremez

herkes sadece helal olsun demişte hakkaten helal olsun :D

anNesinDen SakLıcak Ne sebebi Var Ki...

AnNesi KızmAz HrLd GuruR duyAr :p

elbette gurur duyar ama annesini; oğlunun her an ölümle karşı karşıya olduğunu bilmesi
ayrı, tehlikeden uzak bir yerde olmasını bilmesi ayrı etkiler. Askerimizinde annesinin fazla kaygı duymasını istemediği için böyle söylediğini anlamak zor değil. Ne olsa ANA YÜREĞİ bunu ne ben ne de ana olmayanlar anlayamaz zannedersem. Ben de askerdeyken operasyona çıkıp anneme kışlada olduğumu söylüyordum bir çok kişi de yapmıştır böyle herhalde.....

Başımızı yastığa koydugumuzda güvenle uyuyabiliyorsak bu cesur mehmetçiklerin sayesindedir.....

Geri