ABD'den Bir Jest Daha

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
43803.jpg

Geçtiğimiz günlerde 13 İranlı denizciyi Aden körfezinde korsanların elinden kurtaran Amerikan donanması bu kez İranlı balıkçıları kurtardı.

Irak'ın sahil kasabası Ummu Kasır'a 90 kilometre mesafede avlanan İranlı balıkçılar gemileri alabora olunca yardım çağrısında bulundu.

Bölgedeki Amerikan üssünde görev yapan sahil güvenlik ekipleri balıkçılara yardım ederek karaya çıkardı.

Pentagon su ve yiyecek verildikten sonra tıbbi gözetim altına balıkçıların Amerikan askerlerine teşekkür ettiğini duyurdu.

İran'la Amerika Birleşik Devletleri arasındaki gerginlik son haftalarda Basra körfezindeki Hürmüz boğazı üzerinde karşılıklı restleşmeler yaşanmasına yol açmıştı.

TRTHBR​

bi taraftan irana kafa tutuyor ama korkuyor , ve bu korkusuna iranlı insanları kurtarar iranla arasını düzeltmeye çalışıyor , ama dünya gözündede iranla savaş hazırlıkları yaptığını göztemeye çalışıyor

denize düşen yılana sarılır misali.abd nin eline koz geçti ya tüm dünyaya çok barışçıllarmış gibi göstermeye çalışırlar artık.adamların yaptığı ve yapacağı hiçbir hareket rastgele değil.her detayını düşünüpte hareket ediyorlar.ne yapacakları belli olmaz bunların.bugün jest yaparlar yarın...

bak hele bak o ulkede sen yonetımdesın ve senın kurtarma ekıbın var ee sen kurtaracan tabı :)

Geri