abd yahudi örgütü ADL ve Fethullahın bağlantıları

emrah1607

Banned
Reaction score
0
23.03.2005 Tarihli Yeni Mesaj Gazetesi'nde M. Emin Koç, Tayyip Erdoğan'ın, her ABD gezisinde (!) ödül aldığı Yahudi ADLİ adlı örgüt hakkında ilginç bir yazı yazmış;
"Zaman en büyük tefsirdir" der eskiler. "Gerçekler zamanla an¬laşılır'' kelam-ı kibarını nazar boncuğu olarak kullanırlar zamane I çocuklar. Dolayısıyla şu malum "diyalog masalı"nm orijinine, gefM çek sahiplerine ve yerli taşeronlarına Zaman'dan bir ayna tutalım! da suret-i Hak'tan görünenlerin maskeleri düşsün, foyaları ve bo-J yunlardaki haçlar ortaya çıksın...
Yorumsuz sunacağım iki belge de Zaman gazetesinden... Ba¬kın bakalım kimin eli kimin cebinde, kim kimlerin adamı, kim kim-1 ier adına diyalog işine taşeronluk yapıyor?
Son bir hatırlatma; bu yazıyı "Papalık misyonunun Müslüman kılıklı yerli parçalan için bir foyametre" olarak kesip arşivinize alma»
nızda fayda var.
Önce, 20 Kasım 1992 günkü Zaman'ın 2. sayfasındaki "ABD'de Yahudi mafyası: ADL" başlıklı ve Yunus Altmöz imzala araştırmadan bazı bölümleri aktaralım:
"İngiliz Farmasonluğu'nun Yahudi kolu olan B'nai Brith'in eti kişi altındaki ADL (Anti-Defamation League) 1913 yılında kurul
muştur.
ADL adeta, Amerikan mafyasının halkla ilişkiler bürosu gibidir!
Kurdukları "Denizaşırı Yatırımcılar Servisi" adlı şirketle milletlerarası silah ve uyuşturucu kaçakçılığı, kirli parayı aklama gibi işlem yürütmektedir.

İşgal altındaki Filistin topraklarında ve Kudüs'ün Hıristiyan ve Müslüman bölgesinde geniş arazilerin kanunsuz alım-satımınm or-tava çıkarıldığı emlak skandali da yine işin içinde ADL'nin varlığını ortaya koyuyor
ADL, Amerika içinde FBI kanallı muhtelif operasyonlarla ilişki¬sini sürdürdü. FBI ise Kongre tarafından suçlandığı zaman suçu da¬ima ADL'nin üzerine attı. ADL'nin bilinen cinayetleri şunlardır: 15 Ağustos 1985'te Kafkasyalı Müslüman Lider Tscherim Sobzo-cov, evinin önünde bombalı saldırı sonucu öldürüldü... Musevi iken Hak din olan İslam'a dönüş yapan Prof. İsmail Raci Faruki ve eşi 1985'in Ramazan'ında sabaha karşı evlerinde bıçaklanarak öldü¬rüldüler... Gandhi ve Palme suikastlarının arkasında da ADL'yi gör¬mekteyiz.
ADL, tam mesai ile çalışan gizli istihbarat memurlarının bir kıs¬mını Amerikan Hükümeti Adalet Bakanlığı'na bağlı Özel Soruştur¬malar Ofisi'nde (OSI), bir kısmını da İsrail otoriteleriyle Tel Aviv'de çalıştırmaktadır.
İsrail Devleti kurulduğundan beri ADL, İsrail Gizli Servisi MOSSAD ile hususi ilişkilerini daima sürdürmüş, İsrail mafyasıula da yakın bağlantılar kurmuştur... ADL-Sharon grubu ihtilaflı bö! :-lerde satın aldıkları evlerde militan Yahudiler'i yetiştirdiler..."
Kim yazıyor bütün bunları ve danasını; 20 Kasım 1992 günkü Zaman gazetesi... Dilerseniz ADL'ye ilişkin bilgileri tekrar okuyun.
Gelelim 10 Mart 1998 günkü aynı Zaman gazetesinin "Diya-°S çabaları devam ediyor" başlıklı ve Selçuk Gültaşlı imzalı haberi-
ne:
3 gündür Türkiye'de bulunan Yahudi Liderler Heyeti, Başbakan Yılmaz, Orgeneral Çevik Bir, TBMM Başkanı Çetin ve Dışişleri
Bakanı Cem'den sonra Fethullah Gülen ile görüştü... 55 Yahudi örgütünü temsilen Türkiye'de bulunan 59 kişilik (AYÖBK) Amerikan Yahudi Örgütleri Başkanları Konferansı Heyeti, Fethullah Gülen'in Türkiye'deki ve yurtdışındaki çabalarını önümüzdeki yüzyılın 'Barış' asrı olması açısından önemsediklerini ve söz konusu projeye büyük ilgi duyduklarını belirttiler...
Görüşmede; Gülen'in, ABD'nin en etkili Yahudi Lobisi olan "ADL'nin (Anti-Defamation League) teklifiyle hazırladığı "hoşgö¬rü ve diyalogla ilgili kitap" da gündeme geldi. Gülen, İngilizce ola¬rak hazırlanan kitap üzerindeki çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, bittiğinde insanlann hizmetine sunacağını söyledi. Kitap, ADL tarafından basılarak dünyanın dört bir yanında dağıtılacak..."
Tek harf dahi ilave etmeden aktardım; 10 Mart 1998 günkü Zaman gazetesi aynen böyle yazıyor a dostlar.
Şimdi anladınız mı ADL kim, Fetullah Efendi ne iş yapar, "hoş¬görü masalı ve diyalog kitabı" ne? Hala fark edemediyseniz her iki "Zaman haberi" ni tekrar okuyun lütfen; gerçekler zamanla anlaşılır çünkü.
Hayırdır, bazıları şokianmış gibi... Bu Mart haberi soğuk duş et¬kisi yaptı herhalde?
Öyledir; Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır, Şubat so-ğuğuna benzemez..."

ergün poyrazın musanın çocukları adlı kitabdan alıntıdır .

Ben anlamadım biri diyor Amerikan uşağı biri diyor yahudi uşağı biri diyor dini savunuyor. Şeriat getirecek Türkiye İran a dönecek biri diyor papacı hristiyancı kusura bakmayın ama artık yeter. İftira yalan dolan ne kadar belli bu kadar yalan atılmaz. Video koymuşsunuz herharde kendiniz seyretmeden koymuşsunuz. Resmen kesilen yerler konuşmalar akılları sıra mana katarak karalama yapmak istenmiş. Bu videoları saptırmak için yapıldığı heryerinden belli. Yahudilerle bağlantıları varsa niye adamlar cocacola ürünlerini kullanmıyorlar ilginç değil mi?

Benim kendi düşüncem söylenenlere katılmıyorum. Bir cami imamı çıkacak Dünya yı sarsacak şekilde büyeyecek okullar dershaneler açacak insanların dahi unuttuğu yerlere eğitim getirecek müslümanlığı Türklüğü anlatacak. Bu olaylar ancak ALLAH ın yardımıyla olur. Denemeye çalışınız. O kadar para verin destek verin bunu bir insanın başarması imkansızdır.

Ben söylenenlerin aksine çok güzel işler yaptıklarını düşünüyorum. Yaptıkları işleri görmem gereken açılardan görüyorum. Bunun aksine bir mason grubu kurulmuş dikkatinizi çekerim altındaki kişiler hep Atatürk kimliği altında kişiler. Kendileri grup kuramamışlar mı da gitmişler yanbancı bir gruba üye olup adamların kitapları önünde incil tevrat önünde yemin ediyorlar. Gidin yabancı ülkelerdeki mason gruplarına bakın Kuran -ı Kerim yok. Kim kimin içinde görebiliyorum. Atmadığınız iftira kalmadı bakalım daha ne yalanlar ne iftiralar söylenecek.

Böyle şeyleri boşuna yazmayın çünkü bu mille kimin kim olduğunu neyin ne olduğunu senden de benden de iyi bilir Ergun Poyrazın kim olduğunu da görecez yakında

adamı yahudi yapmadınız kaldı.

Bence Adam Misyoner =)

bu mahlukatın ne olduğu hakkında bir sürü konu açıldı .buda onlardan sadece bir tanesi .

bu yazılar at gözlüğünü çıkarıp olaya bakmak isteyenler içindir .inanmak zorunda değilsiniz .ben sadece paylaştım .

niye konu açıp açmadığımı sormak da kimsenin haddine değil .ister inanın ister inanmayın .çokda tın .

ergün poyraz ın kim olduğunu biliyorum demiş biri . kimmiş söle bakalım .

akp ye muhalif olduğu için ergenekondan dolayı şuanda içerde olan biri olmasın suçsuz yere iddianame ortada yokken suçsuz olarak aylardır içerde tutulanlardan hani .

ne var canım olabilir .adam bazı gerçekleri gün ışığına çıkarmaya çalışıyor .ama nafile

bu ülkede kim amerikaya yada onların uşaklarına karşı çıkmışsa hepsi yok edilmiş .

solcudur sağcıdır farketmez .bunlara örnej verecek olursak soldan da sağdan da çok isim var .

80 olaylarındaki ülkücüler-kominisler ,uğur mumcular ve aselsan mühendisleri .

kim bu ülkenin yararına olan ve abdi nin işine gelmeyen şeylerin üstüne giderse başına bir çorap örülmüş. ergün poyrazda bunlardan birisidir .solcuda olsa sağcıda olsa hepsinin ortak özelliği anti-amerikancı olması . anti amerikancı kim varsa bu ülkede yok edilmeye ezilmeye mahkumdur .taki bu millet silkelenip şahlanışa geçene kadar

Arkadaşlar okumamış hiç kafadan hemen taaruzza geçiyor.Bii okuyun konuya göre cevap verin:goz:

Ayrıca aslı bitlis li olan Ermeni babanın oğlu Fetullah(Sonradan değiştirerek(izmirde) FETHULLAH yapmıştır) ki Pasinlerin Yanlış hatırlamıyorsam Korucuk köyüne gittiğimzde tüm köy halkının köye sonradan gelen baba Gülenin "Bu millete öyle bir evlat verecemki,onları kendi dinleriyle vuracak" dediğinin köylülerin kendi ağzından duydum.

Ayrıca Fetullahdan özlü bir söz :"Nihai hedefe ulaşana kadar, her yöntem ve yol mübahtır. Bunun içine yalan söylemek ve insanları aldatmak da girer. Yeter ki, 'hizmet' kesintiye uğramasın. Hizmet denilen çalışmanın en büyük özelliği, sessiz ve derinden olmasıdır. Bu gizlilik de güçlü oluncaya kadar devam edecektir. Cemaatin temel felsefesi budur..."

başımızda adam gibi bir lider olacakki türkiyenin diğer kurumları ile birlikte olarak bunlara temel felsefe nasıl olur gösterecek .

yalan söylemekde aldatmakta girermiş felsefelerine .yaşar nuri allah ile aldatılanlar kitabını bu ve bunun gibi 3 kağıtcı sözde dincilerin peşinden koşan zavallılar içinmi yazmış acaba ????

Bu videoları saptırmak için yapıldığı heryerinden belli. Yahudilerle bağlantıları varsa niye adamlar cocacola ürünlerini kullanmıyorlar ilginç değil mi?
Benim kendi düşüncem söylenenlere katılmıyorum. Bir cami imamı çıkacak Dünya yı sarsacak şekilde büyeyecek okullar dershaneler açacak insanların dahi unuttuğu yerlere eğitim getirecek müslümanlığı Türklüğü anlatacak. Bu olaylar ancak ALLAH ın yardımıyla olur. Denemeye çalışınız. O kadar para verin destek verin bunu bir insanın başarması imkansızdır.
QUOTE]

Coca cola yı kullanmıyorlar ama HP marka laptop ve yazıcıları kullanıyorlar ama :D diyalog yapıp aynı masaya oturuyorlar hahamlarla !! nasıl iştir bu , o kadar para var ,dışarda türk okulu vs yapacagına,burda egitime ,burdaki cocuklara yardım yapılsa,türkiyenin dış borcunu ödense daha faydalı olur. Müslüman dedigin müslüman memlektinde yaşar.

Bu videoları saptırmak için yapıldığı heryerinden belli. Yahudilerle bağlantıları varsa niye adamlar cocacola ürünlerini kullanmıyorlar ilginç değil mi?
QUOTE]

Coca cola yı kullanmıyorlar ama HP marka laptop ve yazıcıları kullanıyorlar ama :D diyalog yapıp aynı masaya oturuyorlar hahamlarla !! nasıl iştir bu , o kadar para var ,dışarda türk okulu vs yapacagına,burda egitime ,burdaki cocuklara yardım yapılsa,türkiyenin dış borcunu ödense daha faydalı olur. Müslüman dedigin müslüman memlektinde yaşar.

Kardeş hp ile cocacola markasının arasında çok fark var. En önemli fark bu ürünün karının yarısı israil ordusuna gidiyor. Hp veya başka marka ürünlerin tercih edilmesinin başka nedenleri var anlatsak çok uzun sürer. Abd mallarını kullanmaya karşıyım..

Burada ki çocuklara da yardım yapılıyor. Örneğin doğudaki okul okuyamayan fakir çocuklara yapıldığı gibi. Bir çok özel okuları var. Yurtlar dershaneler var. Çalışkan fakir çocukların ellerinden tutuluyor. Fakir öğrencilere yardım yapılıyor. Başka yerler de okul açılmasının nedeni belli. Peygamber efendimiz zamanında sahabi efendilerimizde Dünyanın 4 bir yanına dağılmışlardır. Müslümanlığı yaymak için gitmişlerdir. Oralarda yaşamışlardır. çoğunun mezarlarının yeri bile bilinmiyordur. Dışarıya okul açılmasının nedeni bu diye düşünüyorum. F.Gülen e de gelince Türkiye ye gelse barındırmazlar. Aynı nedenlerle hapise attırırlar. Önünü keserler. Onun yerinde kim olsa Türkiye ye bu koşullarda gelmez. Örneğini Said Nursi de gördük araştırırsan öğrenirsin.

Dış borca gelince bu devletin elinde olan birşey yeterince vergide kesiliyor. Ama sonuç kötü. Kötü yönetiliyoruz. İyi yönetecek insanlar da şu an için yok. Gerçekden dış borcun biteceğini bilsem her ay benden 50ytl kessinler. Helal hoş olsun derim. Soyguncular varken hele hele milletimiz kendinden başkasını düşünmezken bu dediğin olmaz. Bu okul paraları senin benim gibi insanların verdiği 10 - 20 -100 vb gibi rakamlarla sağlanıyor. Dış borç da ödenebilir tabi ama baştaki birisi çıkar onuda cebine atabilir.

Yani biz kendimizi değiştirmedikçe ülke yöneticileride değişmez. Ülke iyeye doğru gitmiyor. Değiştirecek olan bizleriz.

Peygamber efendimizin bir sözü vardır.

Siz nasıl yaşarsanız. Öyle yönetilirsiniz.

Kardeş hp ile cocacola markasının arasında çok fark var. En önemli fark bu ürünün karının yarısı israil ordusuna gidiyor. Hp veya başka marka ürünlerin tercih edilmesinin başka nedenleri var anlatsak çok uzun sürer. Abd mallarını kullanmaya karşıyım..

Burada ki çocuklara da yardım yapılıyor. Örneğin doğudaki okul okuyamayan fakir çocuklara yapıldığı gibi. Bir çok özel okuları var. Yurtlar dershaneler var. Çalışkan fakir çocukların ellerinden tutuluyor. Fakir öğrencilere yardım yapılıyor. Başka yerler de okul açılmasının nedeni belli. Peygamber efendimiz zamanında sahabi efendilerimizde Dünyanın 4 bir yanına dağılmışlardır. Müslümanlığı yaymak için gitmişlerdir. Oralarda yaşamışlardır. çoğunun mezarlarının yeri bile bilinmiyordur. Dışarıya okul açılmasının nedeni bu diye düşünüyorum. F.Gülen e de gelince Türkiye ye gelse barındırmazlar. Aynı nedenlerle hapise attırırlar. Önünü keserler. Onun yerinde kim olsa Türkiye ye bu koşullarda gelmez. Örneğini Said Nursi de gördük araştırırsan öğrenirsin.

Dış borca gelince bu devletin elinde olan birşey yeterince vergide kesiliyor. Ama sonuç kötü. Kötü yönetiliyoruz. İyi yönetecek insanlar da şu an için yok. Gerçekden dış borcun biteceğini bilsem her ay benden 50ytl kessinler. Helal hoş olsun derim. Soyguncular varken hele hele milletimiz kendinden başkasını düşünmezken bu dediğin olmaz. Bu okul paraları senin benim gibi insanların verdiği 10 - 20 -100 vb gibi rakamlarla sağlanıyor. Dış borç da ödenebilir tabi ama baştaki birisi çıkar onuda cebine atabilir.

Yani biz kendimizi değiştirmedikçe ülke yöneticileride değişmez. Ülke iyeye doğru gitmiyor. Değiştirecek olan bizleriz.

Peygamber efendimizin bir sözü vardır.

Siz nasıl yaşarsanız. Öyle yönetilirsiniz.

Hp ile cocacola arasında fark yok sanıyorsna yanılıyorsun yada diger yahudi firmalarıyla..Hepsi her yıl yardım ediyorlar,birbirlerinede ediyorlar.Ama cocacola nın sahibi daha cesur.İş çıkar meselesi ,işe yarama meselesi,cola içmesemde olur ama nike giymesem hp kullanmasam olmaz vs işte.Herkes yolunu bulmuş gidiyor bu ülkede,işte kimi dinle kimi atatürkçülügüyle vs.

Ben anlamadım biri diyor Amerikan uşağı biri diyor yahudi uşağı biri diyor dini savunuyor. Şeriat getirecek Türkiye İran a dönecek biri diyor papacı hristiyancı kusura bakmayın ama artık yeter. İftira yalan dolan ne kadar belli bu kadar yalan atılmaz. Video koymuşsunuz herharde kendiniz seyretmeden koymuşsunuz. Resmen kesilen yerler konuşmalar akılları sıra mana katarak karalama yapmak istenmiş. Bu videoları saptırmak için yapıldığı heryerinden belli. Yahudilerle bağlantıları varsa niye adamlar cocacola ürünlerini kullanmıyorlar ilginç değil mi?

Ben söylenenlerin aksine çok güzel işler yaptıklarını düşünüyorum. Yaptıkları işleri görmem gereken açılardan görüyorum. Bunun aksine bir mason grubu kurulmuş dikkatinizi çekerim altındaki kişiler hep Atatürk kimliği altında kişiler. Kendileri grup kuramamışlar mı da gitmişler yanbancı bir gruba üye olup adamların kitapları önünde incil tevrat önünde yemin ediyorlar. Gidin yabancı ülkelerdeki mason gruplarına bakın Kuran -ı Kerim yok. Kim kimin içinde görebiliyorum. Atmadığınız iftira kalmadı bakalım daha ne yalanlar ne iftiralar söylenecek.

İstersen birde şu açıdan bak peki tüm dünyada para ve yaptırım gücü kimde tabiki yahudilerde. Peki neden Fethullaha hiç birşey olmuyor onca orgütlenmeye yatırıma rağmen. Benim kafamı kurcalayan şey bu. acaba Fethullahında arkasında yahudilermi var. Yahudinin biri demişki "siz biden değil Namaz kılan yahudiden korkun" acaba durum bumu?

ergün poyrazın hayal gücü genişmiş.

Dini Kullanarak İnsanları Türk Benliğinden Uzaklastıranlar Gaflet Ve İhanet İçersindedir !

єℓ_мαяια¢нι;3407586' Alıntı:
Dini Kullanarak İnsanları Türk Benliğinden Uzaklastıranlar Gaflet Ve İhanet İçersindedir !
senin dediğine göre
oyları chpye werelim. türklüğü hatırlayalım. bundan büyük sömürü olurmu.

Sizden biriniz Allah'a peygamberlerine velilerine veya dostlarına taş atarsanız Allah ve Resulüne harp ilan etmiş olursunuz hazırlıklarınızı ona göre yapın onun bunun dediklerine göre değil...
Bu mahlukat tiye hitap ettiğin kişi senden bin kez daha üstündür ki din dil dırk ayırmaksızın sadece Allah yarattı ve can taşıyor diye yahudi çocukları için bile sabahlara kadar göz yaşı dökmüştür.

Bu yazdıklarımın sebebi haksızlığa karşı kayıtsız kalmamak içindir yoksa ben sayın Fethullah Gülen Beyefendinin cemaatine üye değilim ama bu kadar saldırı sebepsiz olamaz illaki bu insanın ve misyonunun iyi olduğu kesindir ki bu kadar saldırı oluyor.

Bu saldırıları gördüğüm için Nur cemaatine katılmaya karar verdim şimdi....
Zamanında peygamberlere velilere Allah dostlarınada hep saldırı oldu onlar yılmadılar ve doğru yoldan ayrılmadılar..
Ey Hackhell ailesi içimizde yokmudur Fethullah Gülen Efendinin cemaatinden olan biri beni de aranıza alın ...
İşte bu kadar saldırısanız herkes benim düşündüğümü düşünecek,Ebu Cehiller Ebu Sufyanlar sizi.....

Sizden biriniz Allah'a peygamberlerine velilerine veya dostlarına taş atarsanız Allah ve Resulüne harp ilan etmiş olursunuz hazırlıklarınızı ona göre yapın onun bunun dediklerine göre değil...
Bu mahlukat tiye hitap ettiğin kişi senden bin kez daha üstündür ki din dil dırk ayırmaksızın sadece Allah yarattı ve can taşıyor diye yahudi çocukları için bile sabahlara kadar göz yaşı dökmüştür.

Bu yazdıklarımın sebebi haksızlığa karşı kayıtsız kalmamak içindir yoksa ben sayın Fethullah Gülen Beyefendinin cemaatine üye değilim ama bu kadar saldırı sebepsiz olamaz illaki bu insanın ve misyonunun iyi olduğu kesindir ki bu kadar saldırı oluyor.

Zamanında peygamberlere velilere Allah dostlarınada hep saldırı oldu onlar yılmadılar ve doğru yoldan ayrılmadılar..
Ey Hackhell ailesi içimizde yokmudur Fethullah Gülen Efendinin cemaatinden olan biri beni de aranıza alın ...
İşte bu kadar saldırısanız herkes benim düşündüğümü düşünecek,Ebu Cehiller Ebu Sufyanlar sizi.....

Ebu Sufyanlar Ebu Cehiller Ülkesini Allahını Seven İnsanlar Değildir O Dediğin Kafirler Senin İçinde Bulunmak İstediği Hoca Efendi Denilen Abd Uşağı Hristiyanlıgın Truva Atı...Kuran-ı Kerimde ''Hristiyan Ve Yahudileri Dost Edinmeyiniz'' Buyurur Fakat Bizim Diologcu Efendi Papaya Sevgi Sözcükleri Fısıldar Neymiş Dinler Arası Diyalog (Dier Bir Değişle Hristiyanların Türkiye Üzerindeki Misyonerlik Faaliyetleri)

єℓ_мαяια¢нι;3408003' Alıntı:
Ebu Sufyanlar Ebu Cehiller Ülkesini Allahını Seven İnsanlar Değildir O Dediğin Kafirler Senin İçinde Bulunmak İstediği Hoca Efendi Denilen Abd Uşağı Hristiyanlıgın Truva Atı...Kuran-ı Kerimde ''Hristiyan Ve Yahudileri Dost Edinmeyiniz'' Buyurur Fakat Bizim Diologcu Efendi Papaya Sevgi Sözcükleri Fısıldar Neymiş Dinler Arası Diyalog (Dier Bir Değişle Hristiyanların Türkiye Üzerindeki Misyonerlik Faaliyetleri)
Agzına saglık kardes , " Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez."(Maide,51) Bu sureyede Mümtehine suresiyle savunma yaparlar ama durum farklıdır,misyonerlik faaliyetlerine izin vermektir amaç,iyi göstermektir.

çok bilmiş insan git kime katılırsan katıl .çokda umrumuzdaydı yani . dur ağlıyalım hatta :(:(:(

yahudi çocukları için sabaha kadar ağlıcağına yahudileri ve hristiyanları ortadoğuda yaptıkları zulümden vaz geçirsin

filistinin çocukları ölsun ,filistini ve arap ülkelerini israil ve amerika sömürsün , filistinde ve arap ülkelerine özgürlük diyerek girerek karılarına kızlarına tecavüz edilsin bütün bunlara fetulah üzülmesin bişey yapmasın sonra da kalksın bütün bunları yapanlarla diyalog kursun . kendi ülkelerindeki zulmün acısıyla saldırı yapan müslüman grupların öldürdükleri yahudiler için ağlasın .

kendi kendinizi kandırmayın .aklınızı başınıza alın .dünyanın gerçeklerini görün .

biz dahil bütün islam ve türk ülkelerine zulüm yapan amerikanın adamı olan fethullahı burda savunmaya kalkmayın . alırsınız cevabınızı .

o yaratıkla ilgili o kadar çok konu var ki o kadar çok iddia var ki hiç biri doğru dürüst cevaplanamamış .resmen ajanı savunuyorsunuz . o yaratık sayesinde islam ülkeleri ve türkiye hristiyan limanlarına bağlanıyor .bunlar sayesinde bu ülkede misyonerler cirit atıyor . körlük de bir yere kadar açın gözlerinizi yeter yaw :vur

Geri