Abd Nin Asil Hedefi Türkiye Miş

combanant

New member
Reaction score
0
ABD Türkiye'yi nasıl vuracak?
Kod adı Windows mu? ABD Türkiye'yi nasıl vuracak? 2050 yılı planlarında neler var? ABD'de yaşayan yazarımız Hasan Tahsin çok önemli bilgileri açıklıyor!!!
Adamlar 2050 yılını bile planlamışlar. Ama ilk önce Türkiye’yi vuracaklar. İran falan bahane. ‘İran’a saldıracağız’ diyerek Türkiye’nin stratejik noktalarına yerleşip, Türkiye’yi hiç beklenmeyen bir zamanda basit bir nedenle vuracaklar.

ABD TÜRKİYE’Yİ VURACAK !

Geçtiğimiz günlerde hiç ummadığım bir yerde Türkiye’den tanıdığım eski bir arkadaşıma rastladım. Türkiye’nin seçkin üniversiteleriden birinin bilgisayar mühendisliği bölümünü başarıyla bitirdikten sonra master için ABD’ye gelmişti. Aynı zamanda zehir gibi zekiydi. O günden sonra ilk kez karşılaştığım bu eski dostumun anlattıkları karşısında tüylerim diken diken oldu.

İsmini vermeyeceğim dostumdan Osman olarak bahsedeceğim. Karşılaştığımızda Osman’ın hali perişandı. Tanıdığım eski Osman değildi, bir şeylerden kaçıyor veya gizleniyor gibiydi. “Ne oldu bu halin de ne?” diye sorunca başta anlatmak istemedi. Kaçamak cevaplarla yetindi. Biraz üsteleyince, “Bir yerlerde oturalım, bir kahve içelim. Sana anlatacağım önemli şeyler var” dedi.

Bana kısaca ABD’ye geldikten sonra yaşadıklarını anlattı. Master eğitimine başladıktan sonra her öğrenci gibi paraya ihtiyacı olduğunu ve bir yazılım firmasında iş bulduğunu söyledi. Burada gösterdiği başarılı çalışmalardan sonra bir kaç firma değiştirdiğini ve daha sonra Windows için dışarıdan fason yazılım hazırlayan bir şirkete geçtiğini anlattı. Sonra bir gün şirket sahibiyle beraber daha önce tanımadığı bir kaç kişinin kendisiyle görüştüğünü, bu kişilerin özel yazılımlar hazırladığından bahsetti. Osman ile aramızda geçen konuşmaları özetleyerek aktarıyorum:

- Baştan hiçbir şey anlamadım. Bana ‘bizimle çalış, sana iki misli para’ dediler. Ben de kabul ettim. Zaten öğrenci olduğum için paraya ihtiyacım vardı. Bir kaç gün sonra telefon açıp beni başka bir adresteki başka bir şirkete çağırdılar. ‘Artık burada çalışacaksın’ dediler. Ben de kabul ettim. Bana başta basit yazılım işleri verdiler. Yaklaşık altı ay bu şekilde çalıştım. Sonra bir gün ‘Bunu yazabilir misin?’ diye bir dosya verdiler. Dosya basit bir hacker programıydı. Anladığım kadarıyla bir nevi beni yemliyorlardı. Yani bilgi sızdırıp sızdırmadığımın peşindeydiler. Bu işlerde güven çok önemli. Benim amacım para olduğu için oralı bile olmadım ne verdilerse yaptım. Bir gün işlerimi bitirdikten sonra bilgisayar sisteminde bir kaç dosyayı göz atmak istedim. Bazıları şifreliydi. Bir kaç tanesini açmayı başardım. Bazı kodlar vardı, bir kaçını not ettim ama üzerinde durmadım. Bir akşam evde uyuyamadım, internette kodları araştırmaya başladım. Hepsi bilgisayarlarda kullanılan işlemcilerin kodlarıydı. Bir kaç dosyaya daha gözattım bunlar da windows kodlarıydı.

- Eee yani? Diye söze girdim.

- Yanisi bunlar hangi işlemciyle beraber hangi windows yazılımın kullanıldığını biliyorlar.

- Bilsinler sorun ne?

- O bilgisayarda ne var ne yok internetten bazen güncelleme adı altında bazen de virus update adı altında çekip alıyorlar. Düşünsene bu adamlar senin yatak odanda adeta.

- Bak ben bu işlerden anlamam ne demek istediğini açık söyle ne oluyor böylece?

- Abi sen durumu anlayamadın. Bu adamlar Türkiye’ye hangi işlemci, hangi windos yazılımı satıldığını biliyorlar. Ayrıca bu işlemci ve yazılımları hangi devlet kurumunun kullandığını da biliyorlar. Genelkurmay da aynı sistemleri kullanıyor. Bu adamlar Genelkurmay, Deniz Kuvvetleri, Kara kuvvetleri, Hava Kuvvetleri aklına gelen bütün stratejik kurumları bu yolla izliyorlar. En gizli dosyaları bile görebiliyorlar. Kaç tane asker var, kaç tane hangi türden silah var, kaç tane uçak uçabiliyor. Bunların hangi parçaları eksik, kaç tane denizaltı var, bunların hangileri çalışır durumda ve gücü ne, kaç tanesi göstermelik, hangi sınırda kaç tane asker var, askeri birliklerin harekat planları, savaş stratejileri. Bunları sen biliyor musun? Ama bu adamlar biliyor.

- Peki sen bu adamların Genelkurmay’ı izlediklerini nereden öğrendin?

- Amerikalılar da aynı bilgisayarları kullanıyorlar. Onların yazılımlarıyla onların dosyalarına girdim. Adamlar 2050 yılını bile planlamışlar. Ama ilk önce Türkiye’yi vuracaklar. İran falan bahane. ‘İran’a saldıracağız’ diyerek Türkiye’nin stratejik noktalarına yerleşip, Türkiye’yi hiç beklenmeyen bir zamanda basit bir nedenle vuracaklar. Ben o yüzden kaçıyorum. Bu adamlar heryerde beni arıyor. Bu dosyalara girdiğimi öğrenmişler. Beni bulmaya çalışıyorlar..

- Sen ne dediğinin farkında mısın? Bu nasıl bir durum böyle?

- Abi Bush tam bir deli. Pentagon’un planlarında ilk sırada Türkiye var. Bunu kimse anlamak istemiyor.

Gözlerim yuvalarından fırlamış gibiydi. Aklıma birden Matrix filminin sahneleri geldi. “Acaba bizler sonu önceden bilinen bir oyunun figüranları mıyız?” sorusu beynimi kemirmeye başladı. Osman’ın durumu, daha önce de söylediğim gibi hiç de iyi değildi. O anlatıyordu, ben küçük dilimi yutmamak için kendimi zor tutuyordum. Bir ara Osman’ın kayışı sıyırmış olabileceğini düşündüm. Ama ya anlattıkları doğru ise?

- Peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun?

- Bu ülkeden legal olarak çıkamam, beni buldukları anda tepeme çökerler. Meksika sınırına gitmeyi planlıyorum. Birilerini buldum, beni yürüyerek Meksika’ya kaçıracak. Oradan Türkiye’ye dönebilirsem döneceğim. Bu adamlar beni bulurlarsa yaşatmazlar.

Osman’la vedalaştıktan sonra ayrıldık. Yolda yürürken aklımda hep Osman’ın anlattıkları vardı. Bana biraz aklını kaçırmış gibi geldi. Ama benim tanıdığım Osman kolayca aklını oynatabilecek biri değildi. Bir yandan “Hadi canım sende” diyerek kendimi avutmaya çalışırken, diğer yandan da aklımdaki o soruya cevap arıyordum:

“Ya bu duyduklarım doğruysa?”

yaa karde$ anLamak gerçekten güç ama ßence ßuyuk ihtimaLle uydurmadır.. Kamu oyu olu$turmak için ortaya atılan saçmalıklar gißi gelio..
taßi ßunLarın yanında neden OLmasın die ßi ı$ık çıkıo ortaya ama saman yıgının altındaki ßi igne tanesi gißi..

karde$ ßu arada Hasan Tahsin die ßahsettigin insan Arif Hasan Tahsin mi?

bence saçmalık fln değil...yakın zamanda girerse türkiye topraklarına bu vatanı korucak askerimizden başka kimsemiz yok...bi allahımız var O nun izniyle geldikleri gibi giderler...coca cola fln hep destek veriyo israil e ....israil de yakında türkiye ye asker çıkarcak...bunları kafanıozda yorumlamanızı ve ona uygun yaşamanızı tavsiye ediyorum !!!!

e.günaydın arkadaslar hiç mi siyaset politika takip etmiyosunuz ... şerefsizler her saniye Türkiye yi sömürmek için çırpınıp duruyolar ve bizim hükumet olduu yerde duruo her şeye boyun eğiyolar ... yüca atam nerdesin ??

ama Allah ın izniyle Osman bey den süre gelen padişahlarımızın ve Yüce Atatürk ümüzün kemiklerini sızlatmayacaız .. !!

yok daha neler.elin abd li si çok zeki bizim bilgisayarları izliyo. bizim askerlerimiz devlet adamlarımız gerizekalımı bunu düşünmesinler.adam bitarafından sıkmış türk ordusu gereken tedbiri almıştır amerikanın bize saldıracağı olabilecek bişiey ama diğerleri ihtimal dışı.korkmaya gerek yok abd saldırırsa bizde onlara gününü gösteririz SAVAŞTAN ONLARDAN KORKAN ONLARDAN BETER OLSUN.anamız bacımız arkamızdan ağlar ama.sonunda yine VATAN SAOLSUN derler.

arkadaşlar bizim içimizde iman oldukça allah ve peygamber sevgisi oldukça kimse bu topraklara giremez tarihte örnekleri vardır bunu

mümkün olmıyan bi teori değil! ama genel kurmayda bunu düşünmüştür, yinede herşey mümkün

Arkadaşlar "ABD bunu yapamaz biz onları gebertiriz yok ederiz gibi" saçma yöntemleri bırakıp bunun olabilirliğini düşünüp şimdiden çarelerini anti planlarını oluşturmak gerekiyor. Tabiki Şunu iyi bilmek gerekiyor. ABD nin önümüzdeki 50-60 yıllık planları var ve bu planlar her yıl güncelleniyor. Ve yinede Bilindiği Gibi ABD nin ağzını sulandıran sadece enerji kaynaklarıdır. Petrolden sonra gelecek yeni kuşak enerjeilerde bol miktarda Türkiye de mevcut yani bu planlar çok mantıklı...!

konu gerçek ama hikaye biraz kolpa olmuş ya. yani abd bunu yarın yapsa hiç şaşırmam arkadaşlar. silahlı kuvvetleride bunun farkındadır büyük ihtimalle ve buna göre önlem almışlardır ama gizlidir tabiki. biz gençlere düşen bi görev olursada kimsenin kaçacağını zannetmiyorum.

hadi canım :D

bilgisayar izlemeleri ne kadar dogrudur bilemem ama bu amerkidan hersey beklenir Allah sonumuzu hayir eylesin

Doğru olabilir tabi, amerikanın bize saldırması muhtemel ama şu an değil.
Yalnız bu bilgilere (tabi varsa) osman denen adamın ulaşması imkansız :) Elin adamı aptal değil bilgileri almasını sağlayacak.

Ayırca tsk da aptal değil tüm stratejik bilgileri bilgisayara atacak:)

Rahat olun, savaş çıkarsa savunmasınıda biliriz...

gelirler gorurler bız gencler necıyızz bu ulkeyı oluruz de vermeyizz viietnamın kontgerillarından ne farkımız war bizde onlar gibi savaşırızz

Adamlar makinelerden windows uypdate ti cart tı curttu diye bizim bilgileri sızdırıyolarda, bizim Türkiye Cumhuriyeti Genel kurmayligi, ASker, halk devlet adamlari öküzmü ki, bi tane bilgisayar muhendisi bulup windows un kodlarini inceletmiyo ? yok daha neler... TC TC....Koskoca TC....

Beyler Türkiye her yıl güçleniyor...Bence 2050ye kadar bile değil 2020ye kadar Türkiye Dünya'nın güçlü bir devleti olur..Hem böyle giderse 2015 civarlarında Avrupa Birliğine de bi şekilde üye oluruz...Yani ABD sarldırmaya cesaret edemez.Bence Türkiye'yi şu dünyada yenebilecek devletler yok gibi....

kardesler
bnce dogru adamlar birsürü bilgisyar oyunlarıyla bizi uyutuyo buda dogrdr . ama herkesten büyük ALLAH var diyorum baska bişe demiyorum

Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü!
Işık ışık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.
Sana benim gözümle bakmayanın
mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün.
Kızıllığında ısındık,
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün.
Gölgene sığındık.

Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan;
Barışın güvercini, savaşın kartalı...
Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:
Yer yüzünde yer beğen !