ABD iLk kez nükLeer siLahLarını açıkLadı

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Açıklama, Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın, BM'deki Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Anlaşmasını gözden geçirme toplantısındaki konuşması sırasında yapıldı.

100503-abdnukller.widec.jpg

ABD Savunma Bakanlığı, ABD'nin 5113 nükleer savaş başlığı olduğunu açıkladı.

Adının açıklanmasını istemeyen bir üst düzey yetkili, 5113 nükleer savaş başlığının yanı sıra imha edilmeyi bekleyen "birkaç bin" savaş başlığı daha bulunduğunu belirtti.

Aynı yetkili, ellerindeki stokun, nükleer savaş başlıklarının 1989'dan bu yana yüzde 75 oranında azaltılmış hali olduğunu söyledi.

Pentagon'un açıklamasıyla bu türden ayrıntıları çok gizli olarak nitelendiren ABD'de ilk kez nükleer savaş başlıkları konusunda resmen bir rakam verilmiş oldu.

AP ajansı, açıklamanın, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın BM'deki Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Anlaşmasını gözden geçirme toplantısında konuşması sırasında yapılmasına dikkati çekti.

Ekli dosyalar

• 100503-abdnukller.widec.jpg
    100503-abdnukller.widec.jpg
    12.7 KB · Görüntüleme: 399
önce sen örnek ol sonra mıllete deme nukleer sılah var dıye ...super guc olmak bu olsa gerek

Bu silahlar bence kimsede olmamalı ama olacaksada istikrarlı bir ülkede olmalı.... Bukadar silaha sahip olupda kullanmayacak kaç ülke var günümüzde ?

Toplu imha silahlarının ucundan acık nasiplenmiş bir çok ülke bunları kullanmakdan kaçınmıyor. Yakın geçmeşimizde bunun bir çok örneği var. İran, Irak ve bir çok ülke biz dahil ( bence ) nükleer güce sahip çıkacak bilinçde değiliz. Türkiyemizde ki zihniyet ile ( iktidardan bahsetmiyorum) böyle bir güce sahip olduğumuzu düşünemiyorum !! Bırakın komşu ülkeleri ilk önce kendimizi havaya uçururuz, ucuza kaçmakdan, ilgisizlikden, bakımsızlıkdan, aman sendecilikden, brokrasinin geciktirmelerinde..... uuu liste uzun ve ders çalışmam lazım.

BENCE!

Ben bunlar kadar adi serefsizz bi millet bilmiyorum bide israilliler adamların içine işlemişş serefsizlikk beterr olsunlar....

..:.. sizde oLunca sorun yok baskasında oLunca daL srfszLer ..:..

allah işini her zaman zamanı gelince ve yerinde sabırlıca yapar meraklanmayın yakında bi tusunami bi felaket bişey kalmaz o yahudilerde tarih e bakın onların cezalandırılmasıyla dolu geçmiş hehe

Kahretsin bir kerede şov yapmasalar yaşayamıyacaklar ayrıca Amerika süper gücün Nükleer bombalar haricinde ne kadar cephanesi vardır allah bilir

Geri