undead5858
New member
- Reaction score
- 0
niye oradakiler insan değilmi?
asıl dünyada savaş ve sizin gibi düşünenler olmasa ne kadar güzel olurdu!
bence dünyanın her yerinde umut mutluluk ve barış olmalı bence asıl bu değilde kötü düşünceli tüm insanlar yok olsa dünya ne güzel bi yer olurdu
dünyada umut mutluluk olması için ABD nin yok olması lazım
abd de de insanlar yaşıyo ordada mutluluk var orda da aşk var onların da duyguları var bunların olmasını istemeyenler ordada var bence yanlış düşünüyorsunuz
ordaki insanlar da askere gidiyo bak yaptıklarına ıraktaki mutluluğu düşünmüyolar milletin mutluluğunu yakıp söndürüyolar
büyük olan üçlü olan eziyor yıkıyor kırıyor zulmediyor! sizde ona onun silahıyla cevap vererek nereye ulaşabileceğinizi zannediyorsunuz?
yöntem daha farklı olmalı masumları öldürmeden zalimlere ders verebilirseniz büyüksünüz demektir
ben burda bir sürü resim yaptım ıraktaki filsitindeki resimlerden koudum benım amacım millet görsün duysun ABD NE KADAR ........ olduklarını
ben yaptıklarına doğru demiyorum ama toplu katliamların nerde sorunu bitirdiği görülmüş ki o askerlerin içlerinde azıcık insan sevgisi olsa bunu yapamazlardı ama bunun için sence onları öldürmelimiyiz onların yaptığını biz yaparsak onlardan ne farkımız kalır??
savaşmanınında bir adabı var savaşta öldürürsek gidipte bunun gibi ölünü yanında foto çektirmeyiz