Abd Böle Olsa Ne Güzel Olurdu

undead5858

New member
Reaction score
0
2n72zvs.jpg

niye oradakiler insan değilmi?

asıl dünyada savaş ve sizin gibi düşünenler olmasa ne kadar güzel olurdu!

niye oradakiler insan değilmi?

asıl dünyada savaş ve sizin gibi düşünenler olmasa ne kadar güzel olurdu!

ıraktakilerde insan afganistandakilerde insan filsitindekilerde insan sizin düşünceleriniz yüzünden zaten ABD dünyada spr güç

bence dünyanın her yerinde umut mutluluk ve barış olmalı bence asıl bu değilde kötü düşünceli tüm insanlar yok olsa dünya ne güzel bi yer olurdu

abd de de insanlar yaşıyo ordada mutluluk var orda da aşk var onların da duyguları var bunların olmasını istemeyenler ordada var bence yanlış düşünüyorsunuz

ordaki insanlar da askere gidiyo bak yaptıklarına ıraktaki mutluluğu düşünmüyolar milletin mutluluğunu yakıp söndürüyolar

20ixauw.jpg

Dünyadaki barış için ABD ye ölüm başkada yolu yok

büyük olan üçlü olan eziyor yıkıyor kırıyor zulmediyor! sizde ona onun silahıyla cevap vererek nereye ulaşabileceğinizi zannediyorsunuz?

yöntem daha farklı olmalı masumları öldürmeden zalimlere ders verebilirseniz büyüksünüz demektir

ordaki insanlar da askere gidiyo bak yaptıklarına ıraktaki mutluluğu düşünmüyolar milletin mutluluğunu yakıp söndürüyolar

20ixauw.jpg

ben yaptıklarına doğru demiyorum ama toplu katliamların nerde sorunu bitirdiği görülmüş ki o askerlerin içlerinde azıcık insan sevgisi olsa bunu yapamazlardı ama bunun için sence onları öldürmelimiyiz onların yaptığını biz yaparsak onlardan ne farkımız kalır??

biri gelir biri gider gelende gideni aratır. ülkemizin hala dünyaya hükmedecek ekonomisi ,eğitimi,ordusu yoksa bugün buraya keşke amerika böyle olsa dersin amerika öyle olur sonra gelir keşke rusya böyle olsun diye konu üstüne konu açarsın.

büyük olan üçlü olan eziyor yıkıyor kırıyor zulmediyor! sizde ona onun silahıyla cevap vererek nereye ulaşabileceğinizi zannediyorsunuz?

yöntem daha farklı olmalı masumları öldürmeden zalimlere ders verebilirseniz büyüksünüz demektir

ben burda bir sürü resim yaptım ıraktaki filsitindeki resimlerden koudum benım amacım millet görsün duysun ABD NE KADAR ........ olduklarını

ben burda bir sürü resim yaptım ıraktaki filsitindeki resimlerden koudum benım amacım millet görsün duysun ABD NE KADAR ........ olduklarını

herkes ABD nin .......... olduğunu biliyo bilmeyenler aptalın önde gidenidir zaten ama kardeşim öldürerek nereye hangi sonuca ulaşabiliriz ki?

ben yaptıklarına doğru demiyorum ama toplu katliamların nerde sorunu bitirdiği görülmüş ki o askerlerin içlerinde azıcık insan sevgisi olsa bunu yapamazlardı ama bunun için sence onları öldürmelimiyiz onların yaptığını biz yaparsak onlardan ne farkımız kalır??

savaşmanınında bir adabı var savaşta öldürürsek gidipte bunun gibi ölünü yanında foto çektirmeyiz

savaşmanınında bir adabı var savaşta öldürürsek gidipte bunun gibi ölünü yanında foto çektirmeyiz

öyle ama atom bombası atmak yada o fotoğrafta ne anlatılmak istendiyse böyle şehirleri insanları hayatları mahvedenlerin sonu her zaman ya bu dünyada yada öbür dünyada sorulacak ama biz bunu yapamayız Türk Halkına Yakışmaz

Barış için savaşı savunmak kadar ahmakça bir iş varmdırı yahu..

BöyLe bir saçmaLık yok oLamaz...
SiviL haLkın ne günahı var ?
Sonuçta oLan haLka oLuyor aLttakiLere oLuyor.ZenginLer, devLet ba$ındakiLer bir $ekiLde üLkeden kaçabiLiyorLar...(En son Gürcistan'da gördük haLk eziLdi ama i$adamLarı ve zenginLer hemen ucakLa üLkeLerine dönebiLdiLer)
OLan Amerika'yı yöneten zihniyete oLmaLıdır.OnLar katLediLmeLidir.
OnLar öLdürüLmeLidir.
Yoksa siviL haLkı katLetmek insanı bir ayıptır.
SiviL haLkın hiçbir suçu yok.
KaLdı ki orada sadece AmerikanLar değiL her miLLetten insan var.

Geri