Abd’nin minik kuşları……ağca, tayyip’e övgüler düzüyor….. Sümeyye

sen@

New member
Reaction score
0
Abd’nin minik kuşları……ağca, tayyip’e övgüler düzüyor….. Sümeyye

ÇÖLAŞAN YAZDI: ABD’NİN MİNİK KUŞLARI……AĞCA, TAYYİP’E ÖVGÜLER DÜZÜYOR….. SÜMEYYE
Emin Çölaşan, Haberler
2 Aralık 2010

Emin Çölaşan
(Sözcü 1 Aralık 2010)

Emin Çölaşan VVikiLeaks belgelerinin ‘ hem AKP yalakası medyada,

hem de korkak ve ürkek medyada yeterince yer bulmayan ‘ kısımlarını yazdı.

ABD’NİN MİNİK KUŞLARI

SEVGİLİ okuyucularım, insan internete düşen ve ABD tarafından da doğrulanan bu belgeleri okudukça şaşırıyor. Özellikle Türkiye ile ilgili olanlar insana “Vay anasını sayın seyirciler, neler oluyormuş da haberimiz yokmuş” dedirtiyor.

Meğer Ankara’daki ABD büyükelçiliği mensupları, bizim buralardan bir sürü Minik Kuş elde etmişler, onlan öttürmüşler, konuşturmuşlar, sonra da söylediklerini Washington’a şifreli kripto mesajlarıyla göndermişler.

Böyle durumlarda nasıl Minik Kuş olunur?

Büyükelçilik yetkilileri sizi yemeğe, ya da evlerde verilen partilere davet ederler. Ya da onlarla kokteyllerde, davetlerde karşılaşırsınız. Oralarda sizi kibarca sorgularlar. Sorgulanan kişi kim olursa olsun bilir ki, söyledikleri mutlaka o ülkeye rapor olarak iletilecektir.

Şimdi görüyoruz ki, Ankara’daki ABD Büyükelçiliği yetkilileri bir sürü Minik Kuş bulmuşlar, inanılmaz kişilerle konuşup onları bülbül gibi öttürmüşler. İçlerinde Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, günümüzün Adalet Bakanı Sadullah Ergin, bazı gazeteciler ve Tayyip’in yakın çevresinden birileri var. Bunlar, Amerikalılara her şeyi anlatmışlar.

Bazı bilgiler, o yakın çevrenin anlattıklarından oluşuyor. Örneğin bizim Eminanım kocası için demiş ki “Tayyip Allah’a inanır ama ona güvenmez.”Bu ne demek yaaa! Ben Eminanım’ı çok severim, valla ona hiç yakıştıramadım.

Vecdi Gönül, şimdi Dışişleri Bakanı olan Ahmet Davutoğlu için yakışıksız sözler söylüyor,

onu “Tehlike” olarak gördüğünü açıkça ifade ediyor.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin de ABD Büyükelçilik yetkililerine konuşanlar kervanına katılmış. Belgelerde şöyle deniliyor:

“AKP’nin önde gelen isimlerinden Sadullah Ergin’in bize (AB konusunda Amerikalılara) itiraf ettiği gibi, ‘Eğer AB evet derse, kısa bir ümit doğar. Eğer AB hayır derse o zaman işin başında zorluk çıkar ama uzun vadede her şey bizim için daha kolay olur.”

Bu sözler Türk milletine, bunlann AB yutturmacasının da nasıl bir üçkağıt olduğunu,

milletimizi bu masalla yıllar boyu nasıl uyuttuklannı gösteriyor.

VVikiLeaks belgelerinde, ABD Büyükelçiliği tarafından gönderilen raporlarda çok,

ama çok ilginç bir husus daha yer alıyon “Tayyip’in İsviçre bankalarında sekiz ayrı hesabı var.” Ohaa, daha neler!

Bu bilgileri Tayyip’in yakın çevresinden almışlar. Demek ki yakın çevre bir yanda ABD’nin Minik Kuş’u olarak görev yapıyor, öbür yanda aynı Tayyip’in karşısında esas duruşta bekliyor.

Hatta pek çoğu maaşa, avantaya bağlanmış durumda.

Allah kimseye böyle ikili oynayan yakın çevre vermesin. Amiiin!

Bu belgelerde ismi geçenlerden bazıları, hemen şimdi yalanlama sürecini başlattılar…

“Yok efendim, ben Amerikalılarla konuşmadım… Şöyle dedim ama öyle demedim…

Tamamen yalandır…”Günah büyük, ihanet daha da büyük. İtiraf edecek değiller ya!

En yakın çevresinde yolsuzluklar, vurgun yapanlar, avanta alanlar, adam kayırmalar,

jurnaller, örtülü ödenek paraları… Ve biz Türk milleti olarak bunları ABD belgelerinden öğreniyoruz!..

VVikiLeaks’ta yayınlanacak Türkiye belgelerinin henüz başındayız. Daha neler çıkacak neler…

Ve Türkiye’yi kimlerin, hangi Minik Kuş’ların yönettiğini elalemin yazışmalarından dehşetle, hayretle, ibretle ve utanarak izlemeye devam edeceğiz.

Burada bir konuya daha değinmek gerekiyor. Türkiye ile birlikte dünyayı ayağa kaldıran

VVikiLeaks belgeleri hem AKP yalakası medyada, hem de korkak ve ürkek medyada yeterince yer bulamadı.Açıklanan önemli hususların hiçbiri oralarda yoktu…

Çünkü bunları yayınlamak AKP yalakalarının işine gelmezken, korkak ve ürkek medya şöyle düşünmüştü:”Aman haa, iktidarımızı ve sayın başbakanımızı incitecek hususlara sayfalarımızda ve ekranlarımızda yer vermeyelim. Yoksa başımıza iş gelir, yeni vergi cezaları yeriz!”

AĞCA, TAYYİP’E ÖVGÜLER DÜZÜYOR

AKP’nin yayın organı olarak görev yapan İslamcı-şeriatçı gazetelerden biri. birkaç günden beri gazeteci büyüğümüz Abdi ipekçinin katili, sonra Vatikan’da Papa’yı vuran Mehmet Ali Ağca ile röportaj yapıyor. Söyleşinin dünkü bölümünü okurken yine hayretler içinde kaldım. Başlık şöyle: “Ağca Başbakan Tayyip Erdoğan’ın dünya lideri olduğunu ve adam gibi çalıştığını ifade etti.”Katil, bizim Tayyip’e inanılmaz övgüler düzüyordu. İşte sözlerinden bir bölüm. Aşağıdaki cümleler aynen kendisine aittir:”Tayyip Erdoğan’a Necmettin Erbakan’ın dediği gibi ‘Siyonizmin veznedarı’ falan diyemeyiz. Tayyip Erdoğan demokrasi kahramanıdır. Demokrasi kahramanı, adam gibi adam…”"Onu takdir ediyorum. Bir dünya lideri. Ben İranlı kardeşimi vurdurtmam dedi. Batı emperyalizmine karşı dik duruş sergiledi. Onun için takdir ediyorum kendisini…”"Demokrasiyi Müslümanın hür iradesi kuracak. Ne istiyorsunuz laiklik maskesi altında? Vicdansız adamlar, ne istiyorsunuz azgın azınlık?..”Kesinlikle Erdoğan ı destekliyorum. Bugün Türkiye’de şerefli insanlar bir dönüm noktasında. Yani ya Tayyip Erdoğan ve AKP’yi destekleyeceksin, ya da satanist (şeytanın emrindeki) cepheyi destekleyeceksin.

Azgın azınlık satanist cephe oluşturmaya çalışıyor.

PKK-CHP-MHP ittifakı oluşturmaya çalışıyorlar.

“”Baykal, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli hakkında görüşü:

Erdoğan’ın karşısında bunlar karikatür. Bahçeli yanlış yolda,

MHP gaflet ve ihanet içinde. MHP benimle değil, satanist ve Siyonistlerle ittifak halinde.

MHP, AKP’ye katılsın. Muhsin’in partisi BBP, bunlar da katılmalı.

Çünkü karşı tarafta faşist zihniyetin ürünü

CHP var…”"Fatih Sultan Mehmet Vatikan’a gidecekti, gidemedi.

Ama ben gittim. Gittim, yendim ve geldim.

Şimdi değiştirmeye çalışıyorum Vatikan’ı…”Tayyip’e bu kafa yapısıyla övgüler düzen bu adama

ne demeli bilmem ki! Allah akıl sağlığı versin, amin!

SÜMEYYE

Şimdi milletimizin başına kondurulan son devlet kuşu, Sümeyye! Tayyip’in kızı. Son günlerde babası tarafından piyasaya çıkarıldı. Rektörler toplantısında -ne ilgisi varsa- o var, babasının iç ve dış gezilerinde yine o var. En son iki gün önceki Libya gezisinde babasıyla birlikte idi…Kaddafi isimli operet soytarısı oracıkta Sümeyye’yi alnından öptü, onurlandırdı!Aynı operet soytarısı, Sümeyye’nin babasına da koskoca bir “İnsan hakları ödülü” verdi.Bu dünya üzerinde birileri insan haklan ödülü verecekse, en son kişi, adına Kaddafi denilen o çöl bedevisidir. Ülkesinde insan haklan olmadığı gibi, geçmişte İskoçya üzerinde uçmakta olan altında? Vicdansız adamlar, ne istiyorsunuz azgın azınlık?..”

Kesinlikle Erdoğan ı destekliyorum. Bugün Türkiye’de şerefli insanlar bir dönüm noktasında. Yani ya Tayyip Erdoğan ve AKP’yi destekleyeceksin, ya da satanist (şeytanın emrindeki) cepheyi destekleyeceksin. Azgın azınlık satanist cephe oluşturmaya çalışıyor. PKK-CHP-MHP ittifakı oluşturmaya çalışıyorlar.”"Baykal, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli hakkında görüşü: Erdoğan’ın karşısında bunlar karikatür. Bahçeli yanlış yolda, MHP gaflet ve ihanet içinde. MHP benimle değil, satanist ve Siyonistlerle ittifak halinde. MHP, AKP’ye katılsın. Muhsin’in partisi BBP, bunlar da katılmalı. Çünkü karşı tarafta faşist zihniyetin ürünü CHP var…”"Fatih Sultan Mehmet Vatikan’a gidecekti, gidemedi. Ama ben gittim. Gittim, yendim ve geldim. Şimdi değiştirmeye çalışıyorum Vatikan’ı…”Tayyip’e bu kafa yapısıyla övgüler düzen bu adama ne demeli bilmem ki!Allah akıl sağlığı versin, amin!

SÜMEYYE ŞİMDİ milletimizin başına kondurulan son devlet kuşu, Sümeyye! Tayyip’in kızı. Son günlerde babası tarafından piyasaya çıkarıldı. Rektörler toplantısında -ne ilgisi varsa- o var, babasının iç ve dış gezilerinde yine o var. En son iki gün önceki Libya gezisinde babasıyla birlikte idi…Kaddafi isimli operet soytarısı oracıkta Sümeyye’yi alnından öptü, onurlandırdı!Aynı operet soytarısı, Sümeyye’nin babasına da koskoca bir “İnsan hakları ödülü” verdi.Bu dünya üzerinde birileri insan haklan ödülü verecekse, en son kişi, adına Kaddafi denilen o çöl bedevisidir. Ülkesinde insan haklan olmadığı gibi, geçmişte İskoçya üzerinde uçmakta olan Pan-Am uçağında bomba patlatıp tam 275 masum insanın ölümüne neden olmuş bir despottur. Bu olay tarihe Lockerbie faciası olarak geçmiş, Kaddafi olayı kabul etmek ve yolcu başına 10 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kalmıştır.Babası, Sümeyye’yi -ne kadar inkar etseler de- önümüzdeki seçimde milletvekili seçtirecek. Böylece TBMM çatısı altına sıkmabaş sokulacak.Sümeyye’nin değerini bilelim! O hepimiz için bir devlet kuşu, talih kuşu! Babasının Türkiye Cumhuriyeti’ne son model armağanı!Kaddafi’nin de takdiri ve duaları ile çok yüksek makamlara çıkacak inşallah!

ÇÖLAŞAN YAZDI: ABD’NİN MİNİK KUŞLARI……AĞCA, TAYYİP’E ÖVGÜLER DÜZÜYOR….. SÜMEYYE - İlk Kurşun Gazetesi

Geri