ABD’de bir geyik avcısının bu yaratık, görünleri şaşkına çeviriyor. Sırrı çözülemiyor

Siara

| . Uzαkтαn Seуiяci .
Reaction score
0
ABD’de bir geyik avcısının bu yaratık, görünleri şaşkına çeviriyor. Sırrı çözülemiyor

uzayligeldi.jpg

Sırrı çözülemiyor?

ABD'deki bir geyik avcısının çektiği bu fotoğraf, şaşkınlık yarattı.

Güncelleme:11 Aralık 2010
ABD’de bir geyik avcısının ormanlık alanda görüntülediği bu yaratık, görünleri şaşkına çeviriyor.
Louisiana eyaletinin Morgan City bölgesinin Berwick kasabasındaki bir ormanlık alanda açlılıkların arasından zıplayarak geyik avcısının önüne çıkan yaratık, ilk bakışta Hollywood filmlerindeki ‘Örümcek Adam’ (Spider Man) karakterini hatırlatıyor.
KAMERASINI KIRDI
Adının açıklanmasını istemeyen geyik avcısı, bir gece yarısı ormanlık alanda çalılıkların arasından zıplayarak önüne çıkan ve dünya dışı canlılara benzeyen yaratığın gerçek olduğunu ve fotoğraf hilesi yapmadığını belirtti.
Yaratığı ilk gördüğünde şoke olduğunu ifade eden geyik avcısı, fotoğraf makinasının kırıldığını, ancak hafıza kartının zarar görmediğini ifade etti.

Eline emeğine sağlık siaracım yakında çıkar kokusu

kedidir o kedi :)

Bir mason oyunu daha =) ( yaratığın gerçek olduğunu ve fotoğraf hilesi yapmadığını belirtti. ) Lafı zaten herşeyi açıklıyor insanların bilinç altlarına sokuyorlar böyle şeyleri var var var diye sonrada bigün bombalıcaklar her yeri sonrada uzaylılar yapdı yemezler =)

bi kere avcının dediği yalan olmaya blir çünkü kedi veya maymun olabilir mesela insanlar maymunlardan oluşmuştur diyorlar bu da bi maymun olabilir DNA sındaki bazı nükleotitlerin karışmış olması bu maymun olabileceği ihtimale geliyor ve kedi de olabilir aynı şekilde kedininde DNA sındaki bazı nüleotitler yada organik bazların yeri değişmiş ve norlamlden farklı bi görüntü ortaya çıkmış olabilir resimde görüldüğü gibi kedi gibi bacakları vardır yada maymun gibi hareket ettiği görülüyo resimde bir de uzaylı olma ihtimalı vardır bilirsinizki yılını hatırlamıyorum fakat ABD'ye uzaylı düşmüştü buda uzaylının mutasyona uğramış yada farklı bir cinsi olabilir yani size şunu diyorum her şeyin bir açıklaması vardır bu resminde böyle bir açıklaması olduğuna inanıyorum... OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EĞER İYİCE DÜŞÜNÜRSENİZ GERÇEKTEN OLABİLİR DÜŞÜNCEDİR BUNLAR.

Geri