Abartılıyor

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Alkollü araba kullandığı için ehliyetine el konulan Guti Hernandez, İspanyol basınına konuştu: Sadece 1-2 kadeh şarap içmiştim. Dar bir yolda arabamın aynası otobüse çarptı. Bu kadar büyütülecek bir şey yok...

Beşiktaş’ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, önceki geceyarısı alkollü bir şekilde direksiyon başına geçtikten sonra, ters yöne girmiş ve belediye otobüsüne çarpmıştı. Daha sonra yapılan kontrollerde alkollü olduğu tespit edilen ve ehliyetine 6 aylığına el konulan Guti, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. “Sarhoş değildim” diyen Guti, “Bir restaurantta takımla birlikte yemek yedik. İstanbul’da yollar çok dar ve karışık. Eve dönerken dar bir yolda, otobüsle karşı karşıya geldim. Kaçmak isterken aynam, otobüse çarptı. Polisler geldi, ancak kimse ne İspanyolca ne de İngilizce biliyordu.

‘Fotoğrafçıları kim gönderdi’
Ayrıca kim haber verdiyse, fotoğrafçılar çevremi sardı. Türkiye’de bu tip olaylar çok abartılıyor. 2.71 promil alkollü olduğum yazılıyor, ancak 0.71 promil bile alkol almamıştım. Kesinlikle sarhoş değildim” diye konuştu. “Gecenin o saatinde, fotoğrafçıları kimin gönderdiğini çok merak ediyorum” diyen Guti’nin, idmana da 1 gün ara verdiği kaydedildi.

Guti antrenmana da çıkmadı!

Beşiktaş, cuma günü oynayacağı Eskişehir maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından dün başladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana kondisyon idmanı ile başlayan futbolcular, pas ve top kontrolü çalışmalarının ardından önce minyatür kale, sonra da yarı sahada çift kale maç oynadı. Ehliyetine el konulan Guti’nin dinlendirildiği bildirilirken, Tabata, Cenk, Yusuf, Nobre, Bobo,
Nihat, Ekrem, Rüştü ve Onur da antrenmanda yer almadı. Quaresma, Ferrari ve Sivok da idmanın bir bölümünde takımla çalıştı.

Saycan Sayım

Kaynak

Kolpa Basın, yine çirkefleşiyo

Guti burası türkiye aLışmaLısın..

zamanla o da alışacak..;)

aman guti boşver beya gutıne takacak başka şey bulamadın mı :D

'Guti o kadar içse...'

Alkollü bir şekilde direksiyon başına geçen ve kaza yapan Guti'ye hocası Schuster de sahip çıktı: 271 promil alkol alsaydı, ayakta bile duramazdı!

Bursaspor maçı sonrasında Beşiktaşlı futbolcular Reina’da yemek yemiş ve sonrasında Guti Hernandez alkollü bir şekilde direksiyon başına geçmişti. Ters yöne girip, belediye otobüsüne çarpan İspanyol futbolcu basın mensuplarıyla tartışmıştı. 271 promil alkol aldığı söylenen Guti’ye, hocası Bernd Schuster sahip çıktı. ‘Salvame’ isimli bir televizyon programına telefonla bağlanan Schuster, “Biz normal bir akşam yemeği yedik. Sonrasında herkes evlerine dağıldı. İnsanlar konuşuyor, ancak ne dediklerini bilmiyorlar. 271 promil alan bir insan ayakta duramaz, arabasını bulamaz! Başkan’la konuyu konuştum. Guti sarhoş değildi ve yöneticilere de gerçekleri söyledim. Sadece küçük bir kazaydı. Olay abartılınca, Guti de sinirlenmiş” yorumunu yaptı.

2.71 Promil ve 2 Kadeh Şarap ... Çok İlginç =) Baya Alkolü Fazla Bi Şarap Heralde ..
Sporcu Adamın Alkol Almasıda Ne Kadar Dogru Özelliklede Profesyonel Bir Sporcunun..
İçmiyeceksin Arkadasım Sonra Böyle Haberlerle Uğraşırsın..

Geri