- Reaction score
- 0
Alkollü araba kullandığı için ehliyetine el konulan Guti Hernandez, İspanyol basınına konuştu: Sadece 1-2 kadeh şarap içmiştim. Dar bir yolda arabamın aynası otobüse çarptı. Bu kadar büyütülecek bir şey yok...
Beşiktaşın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, önceki geceyarısı alkollü bir şekilde direksiyon başına geçtikten sonra, ters yöne girmiş ve belediye otobüsüne çarpmıştı. Daha sonra yapılan kontrollerde alkollü olduğu tespit edilen ve ehliyetine 6 aylığına el konulan Guti, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. Sarhoş değildim diyen Guti, Bir restaurantta takımla birlikte yemek yedik. İstanbulda yollar çok dar ve karışık. Eve dönerken dar bir yolda, otobüsle karşı karşıya geldim. Kaçmak isterken aynam, otobüse çarptı. Polisler geldi, ancak kimse ne İspanyolca ne de İngilizce biliyordu.
Fotoğrafçıları kim gönderdi
Ayrıca kim haber verdiyse, fotoğrafçılar çevremi sardı. Türkiyede bu tip olaylar çok abartılıyor. 2.71 promil alkollü olduğum yazılıyor, ancak 0.71 promil bile alkol almamıştım. Kesinlikle sarhoş değildim diye konuştu. Gecenin o saatinde, fotoğrafçıları kimin gönderdiğini çok merak ediyorum diyen Gutinin, idmana da 1 gün ara verdiği kaydedildi.
Guti antrenmana da çıkmadı!
Beşiktaş, cuma günü oynayacağı Eskişehir maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından dün başladı. Nevzat Demir Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana kondisyon idmanı ile başlayan futbolcular, pas ve top kontrolü çalışmalarının ardından önce minyatür kale, sonra da yarı sahada çift kale maç oynadı. Ehliyetine el konulan Gutinin dinlendirildiği bildirilirken, Tabata, Cenk, Yusuf, Nobre, Bobo,
Nihat, Ekrem, Rüştü ve Onur da antrenmanda yer almadı. Quaresma, Ferrari ve Sivok da idmanın bir bölümünde takımla çalıştı.
Saycan Sayım
Kaynak