'AB tabutuna son çivi...'

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
Davos'taki Erdoğan-Peres kapışmasına İsrail'de en fazla tepkiyi verenlerin başında gelen Jerusalem Post gazetesi, Türkiye'nin Davos'ta AB'ye son girme umudunu da tükettiğini ileri sürerek, “Başbakan Tayyip Erdoğan AB tabutuna son çiviyi de çaktı" yorumunu yaptı.

Yazıyı Küresel Araştırma ve Uluslar arası İlişkiler Merkezi Başkanı ve Jerusalem Post'un köşe yazarı Barry Rubin kaleme aldı.

Yazıda, Ortadoğu'nun iki önemli oyuncusu Mısır ile Türkiye'nin bir yol ayrımına geldiği belirtilerek, Türkiye'nin bölgede önemli bir diplomatik oyuncu rolünü elinin tersiyle iterken, Mısır'ın yeniden Arap dünyasının liderliğine soyunduğu öne sürüldü.

Türkiye'de Atatürk döneminin sona erdiğinin uzun zamandır İsrail tarafından da görüldüğünü savunan Jerusalem Post, "Şimdi de İslamcı bir dönemin başladığına tanık oluyoruz" yorumunda bulundu.

Yazıda, "Bu dönemin tek özelliği İsrail'e yönelik haksız saldırılar değil. Türkiye'de yaşayan Musevilerin modern tarihte hiç olmadığı kadar tehditle karşı karşıya kalması da değil. Hepsinden daha önemlisi, AKP'nin kendi İslamcı gündemini dayatacak kadar artan kendine güvenidir. Nitekim İran ve Suriye ile yakınlaşması da bunun sonuçlarından biridir" denildi.

"AKP kuzu postuna bürünmüş kurt"

AKP'yi kuzu postuna bürünmüş kurda benzeten gazete, her seçimden daha da artan bir zaferle çıkan AKP'nin, muhalefetin bölünmüşlüğünden de cesaret alarak, ülkeyi sonsuza kadar yöneteceğini sandığını ileri sürdü.

Yazıda, “Medyanın büyük bir bölümü onların elinde. Ordu ise sözde darbe girişimlerine karşı girişilen tutuklamalarla susturulmuş durumda. Bütün kurumlar sistematik bir şekilde tek tek ele geçiriliyor. Adeta istediği gibi at oynatıyor. Ama hükümetin bu tavrı dışarıda olduğu gibi içerde de birçok kişiyi dehşete düşürüyor. AKP muhtemelen bahardaki yerel seçimlerden de güçlü çıkacak ve bu tavrını daha da artırarak sürdürecek" ifadesi kullanıldı.

Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta Suriye ile İsrail arasında arabuluculuk yapmakla övündüğünü yazan Jerusalem Post, Türkiye'nin bu konumunun artık sona erdiği gibi artık Gazze ile ilgili hiçbir girişimde yer bulamayacağını iddia etti.

http://haber.gazetevatan.com/AB_tabutuna_son_civi_/221296/30/Dunya

israilliler bizden iyi tanımışlar. mossad ülkemizde iyi çalışıyor demekki

israilliler bizden iyi tanımışlar. mossad ülkemizde iyi çalışıyor demekki

Ee sonunda mossadın görüşlerinide referans gösterir oldunuz yani size ne denilebilir ki

Gerçi ben biliyorum sizin ne oldunuzu herkes biliyor ama artık milletin bilinci açık sizi tekrar denize dökmek zor olmucaktır

Ee sonunda mossadın görüşlerinide referans gösterir oldunuz yani size ne denilebilir ki

Gerçi ben biliyorum sizin ne oldunuzu herkes biliyor ama artık milletin bilinci açık sizi tekrar denize dökmek zor olmucaktır

beni yunan askeri yerine koyup denize dökeceğini söyleyen "üye".

bak bakalım referans kimmiş.

israil gazsetesi

mossad oalyı benim görüşüm

eğer mossadın ülkemizdeki gfaaliyetlerinden rahatsızsan neden başbakana söylemiyosun artık israil ajnalarını ve pilotlarını konyada eğitmekten vazgeçsin.

bizim kendimize idol seçtiğimiz kişişlerin 6. filoyu denize döktüğünü ne çabuk unuttunuz.
idollerimiz onalrı denize dökerken onlara vatan haini diye siz değilmiydniz?

madem bu akdar vatan seversin. ülkendeki bütün stratejik kutumlar yabancılara ve hatta telekomun yani ulsal haberleşme ağın israilllilere satılırken neden vatanseverliğini konuşturmak yerine sustun ve hatta alkışladın.

bir laf söylerken dikkat et ucu nerene dokunuyo. bak ondan sonra söyle.

devamlı dediğim gibi

gün olur hesap döner keser döner sap döner.

bilmiyorsun öğren.
öğrenmiyorsun sus.

bak bakalım referans kimmiş.

israil gazsetesi

mossad oalyı benim görüşüm

eğer mossadın ülkemizdeki gfaaliyetlerinden rahatsızsan neden başbakana söylemiyosun artık israil ajnalarını ve pilotlarını konyada eğitmekten vazgeçsin.

bizim kendimize idol seçtiğimiz kişişlerin 6. filoyu denize döktüğünü ne çabuk unuttunuz.
idollerimiz onalrı denize dökerken onlara vatan haini diye siz değilmiydniz?

madem bu akdar vatan seversin. ülkendeki bütün stratejik kutumlar yabancılara ve hatta telekomun yani ulsal haberleşme ağın israilllilere satılırken neden vatanseverliğini konuşturmak yerine sustun ve hatta alkışladın.

bir laf söylerken dikkat et ucu nerene dokunuyo. bak ondan sonra söyle.

devamlı dediğim gibi

gün olur hesap döner keser döner sap döner.

.

Arkadaşım ben başbakanın basın danışmanı değilim ki niye herşeyi bana iletmemi söylüyorsun

Ayrıca ben senin mossadın çalışmalarını ve israil gazetesini rferans göstermeni eleştirdim sende kalkmış bana erdoğana akıl vermem için e muhtıra uygulamasına giriyorsun.

Neyse aslında birçok görüşüne katılıyorum ancak şu israil medyasından alıntılamayı bıraksanız iyi anlaşıcaz

Arkadaşım ben başbakanın basın danışmanı değilim ki niye herşeyi bana iletmemi söylüyorsun

Ayrıca ben senin mossadın çalışmalarını ve israil gazetesini rferans göstermeni eleştirdim sende kalkmış bana erdoğana akıl vermem için e muhtıra uygulamasına giriyorsun.

Neyse aslında birçok görüşüne katılıyorum ancak şu israil medyasından alıntılamayı bıraksanız iyi anlaşıcaz

yani sırf senle iyi anlaşmak için birtakım şeyler yapmam.

neden dünyaya hala at gözlüğüyle bakmam gerekiyor?

herkesin yazdığını okuyacağız kendi aklımızda süzeceğizki doğruyu bulalım.
yoksa ayna ayna söyle bana benden güzeli varmı bu dünyada sorusuna sensin kraliçemden başka cevap alamyız.
kendi aynamıza başkasının aynasına ve hatta düşmanın aynasına soracaksın kendinin nasıl olduğunu bilesin
dostun seni eleştirmez sadece över.
burnunda sümük olduğunu seni seven değil seni sevmeyen senle dalga geçecek olan adam söyler.
adamın burnunda sümük olduğunu söylemesi acı, utanç verici olmasına rağmen tamamen ve net oalrak doğrudur.

eğer sadece aynı yöne bakanlarla konuşuesan sana güneşin sadece doğduğunu sonrada ne olduğunu bilmediklerini söylerler.
güneşin hem doğup hem battığını görmek için arasıra aynı yöne bakmadığın insanalrla konuşman lazım

muhabbetle

bilmiyorsun öğren
öğrenmiyorsun sus.

yani sırf senle iyi anlaşmak için birtakım şeyler yapmam.

neden dünyaya hala at gözlüğüyle bakmam gerekiyor?

herkesin yazdığını okuyacağız kendi aklımızda süzeceğizki doğruyu bulalım.
yoksa ayna ayna söyle bana benden güzeli varmı bu dünyada sorusuna sensin kraliçemden başka cevap alamyız.
kendi aynamıza başkasının aynasına ve hatta düşmanın aynasına soracaksın kendinin nasıl olduğunu bilesin
dostun seni eleştirmez sadece över.
burnunda sümük olduğunu seni seven değil seni sevmeyen senle dalga geçecek olan adam söyler.
adamın burnunda sümük olduğunu söylemesi acı, utanç verici olmasına rağmen tamamen ve net oalrak doğrudur.

eğer sadece aynı yöne bakanlarla konuşuesan sana güneşin sadece doğduğunu sonrada ne olduğunu bilmediklerini söylerler.
güneşin hem doğup hem battığını görmek için arasıra aynı yöne bakmadığın insanalrla konuşman lazım

muhabbetle

.

Bizim burda dost acı söyler arkadaşım dostlarına ve düşmanına dikkat et

Düşmanın en büyük saldırısı beyin ve düşünce farklılığıdır bunu unutma

Ne oldu?daha düne kadar yere göğe sığdıramadığınız Erdogan kötü mü oldu şimdi.2000'li yılların başında Erdoğan'ı iktidara hazırlamak için çaba harcayan ADL, AJC ve JEWİSH COMMİTTE gibi YAHUDİ Örgütleri ve onların sesi JARUSSALEM, küçücük bir krizde nasıl da ağız değiştirdi.. 8 sene ne kadar mutluydunuz..Yetiştirdiğiniz Erdoğan daha önce her isteğinizi yapmadı mı?!Hadi bakalım Turkiye`ye giydirmeye çalıştığınız ılımlı islam projesini gerçekleştirmek icin başka bir lider bulun .

Geri