AB Atatürk'ü Koruma Kanunu'nda değişiklik istiyor

Benim Atatürk sevgim ölçüsüsü sorgulama senin haddine değildir.

Nasıl ki ben senin hangi konularda sevgin olup olmadığını sorgulamadığım gibi

Atatürkü koruma kanunu Atatürk ü CHP ve İnönüden den korumak için çıkrıldığını söylemem zorunuza gidiyor biliyorum.

aynı zamanda Atatürk çüyüm deyip de onun ölümünü fısat bilip onu silmeye çalışanları da deşifre

ettiğim için bozuluyorsunuz.olabilir bozulmak sizinde hakkınız
ama böyle gerçekler herzaman birilerinin zoruna gitmiştir[/B][/COLOR]

Sen içini rahat tut.

Biz İsmet Paşanın nasıl bir kahraman olduğunu nasıl bir devlet adamı olduğunu senden çok daha iyi biliriz.

İsmet Paşanın Atatürkün en yakın silah ve fikir arkadaşı olduğunu da biliriz ki yaptığı hiçbir eylemden gocunmayız.

Ve şunuda iyi biliriz ki Atatürke açıkça saldırmaya cürret edemiyen vatansızın, uyduruk bahanelerle İsmet Paşaya saldırdığını.

O yüzden senin zihniyetinin bakış açısını çok iyi bildiğim için sorgulamak gibi bişeye kalkmam.

Herşey şeffaf ertuğrul. Herşey göz önünde. Yazdığın her kelimen senin aynandır.

Son cümlemi cevaplayıp benle eksik muhabbete girme...

Sen içini rahat tut.

Biz İsmet Paşanın nasıl bir kahraman olduğunu nasıl bir devlet adamı olduğunu senden çok daha iyi biliriz.

İsmet Paşanın Atatürkün en yakın silah ve fikir arkadaşı olduğunu da biliriz ki yaptığı hiçbir eylemden gocunmayız.

Ve şunuda iyi biliriz ki Atatürke açıkça saldırmaya cürret edemiyen vatansızın, uyduruk bahanelerle İsmet Paşaya saldırdığını.

Sen benim yazdıklarımı anlayarak okumyorsan benim yapacak bir şeyim yok. O senin sorunun

Ben İsmet İnöünün Atatürk ü silme projesini anlatıyorum, Atatürk e hakaret ettiğimi söylüyorsun.

Ölümünün üzerinden kısa bir süre sonra Atatürk ü devlet kurumlarından kaldırtıp paralardan Atatürk ün resimlerini çıkartıp kendikilerin kini koyan İnönünün Atatürk ün en yakın arkadaşı olduğu konusunda senle hem fikirim.

Zaten bunu ancak çok iyi arkadaş yapabilir.

sen bırak edebiyat parçalamayıda şu resimleri kaldırtma olayı konusunda yorum yap

bu konuda yorum yapama dığın için sağdan soldan lafı evirip kem küm edip edebiyat parçalııyorsun

sahiden biliyorsan söyle

Neden Atatürk ün resimlerinin kaldırtıp kendininkilerini koydu İsmet İnönü

söyleyemeyeceksen lütfen lafı evirip çevirme .Boş sözlere karnımız tok

kanun 31 temmuz 1951 de çıkmış.yani CHP döneminde değil Demokrat Parti döneminde.DP 1950 de iktidar oldu.14 Mayıs 1950'de yapılan seçimlerde DP %52, CHP ise %40 oy aldı.DP 12 puan farkla kazanmıştı ancak seçimde kullanılan çoğunluk sistemi nedeniyle DP 408, CHP ise sadece 69 milletvekili çıkardı. TBMM başkanlığına Refik Koraltan, cumhurbaşkanlığına DP genel başkanı Celâl Bayar seçildi. Yeni cumhurbaşkanı Celâl Bayar Menderes'i başbakan olarak görevlendi.

Kısacası yasayı çıkaranlar Demokrat Partililerdir.İsmet İnönü değil.Başbakan Adnan Menderes, Cumhurbaşkanı ise Celal Bayar'dı

Zaten şu koskoca siyaset bölümünde biri ak dese hemen CHP yapmıştır. Biri kara dese o CHP nin işiydi..

Allah aşkına Ertuğrul bir şeyide CHP ye bağlama ya. Uçan kuşun çıardığı sesi bile nerdeyse CHP ye bağlıyacaksın. Bu kadar da körlük olmaz yahu. Yuh be..

Ben zaten nedemek istediğimi orda yorumladım. Bana burda gelip tayibin sözlerini kullanarak cevap yazma.

Benim düşüncem ve yorumum gayet açık. Sen birdaha oku istersen. Ve gelip İsmet Paşayla abd uşaı menderisi kıyaslama.

İsmet Paşanın ne niyetle kendi resimlerini koydurduğunu bilemem. Ama senin bu İsmet Paşayla ilgili iddanıda komik buluyorum.

Kimin Atatürk düşmanı olduğu besbelli.

İlk yazdığım yorumum son cümlesini cımbızlayıp buraya kadar getirmende edebiyat paraçalama konusunda ne kadar uzman olduğunu gösteriyor zaten.

AbD ve AB yalakası hükümet sonunda bunuda yapar .
Kürt Açılımı - Ermeni Açılımı - Kıbrıs Açılımı derken
AtaTürk'ün en büyük Arzusu Olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin İlelebet Yaşamasını önlemek vede ABD-Ab sömürgesi olmak için kolları sıvamış bir hükümet var .
Sadece kendi koltuğunu vede Cukkasını düşünen Mandacı hükümetler bu ülke için ne yapmışlar ?
Ülkeyi bölmeye çalışmaktan başka ?

Kimse bu kadar ileriye gidememişti .
Tayyip ve kurmayları baya bir ilerleme kaydettiler .

Sıra Türklerin En büyük Değeri olan kişiye geldi .
Yıllardır onun kurduğu Laik Cumhuriyeti yıkıp yerine Takiyeci - Şeriat devleti kurmayı planlayanların eline geçirdikleri inanılmaz bir fırsat oldu çıktı bu Ab ilerleme raporları .

AtaTürk'e her fırsatta küfreden sonrada biz AtaTürk'ü severiz safsataları atanlarsa her zaman gereken yerden gerekli cevapları alacaklardır

AtaTürk düşmanları ve Laik Cumhuriyet Düşmanları iyi bilmelidirlerki AtaTürkün Mirası olan Cumhuriyet Hiçbir zaman yıkılmayacak . . .

Avrupa Birliği Komisyonu, bugün açıklayacağı ilerleme raporunda; Türkiye’de ifade özgürlüğünü kısıtlayan yasal düzenlemelerin kaldırılmasını isteyecekmiş...

Bunların başında da halk arasında “Atatürk’ü Koruma Kanunu” olarak bilinen ve 31 Temmuz 1951’de yürürlüğe giren 5816 Sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun geliyormuş...

AB Komisyonu üyelerine göre, Atatürk’e hakaret edenlere ve aşağılayanlara cezai yaptırım uygulanması, ifade özgürlüğünün önündeki en büyük engellerden biriymiş!

Eğer Türkiye gerçek bir demokrasi olmak istiyorsa, Atatürk’e de hakaret edilebilmeliymiş!

Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret eden veya sövenler, nasıl olur da hapis cezasına çarptırılırmış?

Atatürk’ü temsil eden heykel, büst ve abideleri tahrip edenlerin tüm bu eylemleri, “ifade özgürlüğü” kapsamında değerlendirilmeliymiş!

evet guzel bir noktaya deginmissin bencede bu istek altında baska seyler aranması gereken tipten

Başbakanların, bir parmak işaretiyle Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanı seçtirmelerini “demokratik” buluyor...

bu konuda sana katılmıyorum..halk oylaması yapılsaydı eger bu adam yine cumhurbaskanı secilirdi. hatta ben sana soyleyeyim farklı parti üyeleri olan insanlar dahi Abdullah GÜL'ün cumhurbaskanlıgı seciminde partilerinin ona destek vermemesine sinirlenip secimde AKP ye oy vermistir..

GÜNÜN SORUSU

Atatürk’e hakaretin suç kapsamından çıkarılmasını isteyen AB ülkeleri, 91 yıl önce İstanbul’u, İzmir’i ve Anadolu’nun yarısını işgal eden ama Atatürk tarafından kovulan dedelerinin intikamını mı almaya çalışıyor?

Protesto sınırı geçilmesin!

Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan, Türkiye-Ermenistan maçı için büyük bir olasılıkla şu saatlerde Türkiye’ye gelmiş olacak...

İlk maç için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Ermenistan’a gitmişti...

O nedenle Sarkisyan’ın ziyareti, “diplomaside karşılıklılık” ilkesine dayanıyor...

Sarkisyan’ı Bursa’da ağırlayacak olan devlet adamlarımız, büyük protesto gösterilerinin düzenlenmesinden ve olay çıkmasından korkuyor.

Umarım; zaten hep tartışma konusu olan imajımız daha fazla zedelenmez ve Türkiye’yi mahkûm ettirmek isteyen Ermeni fanatiklerinin eline yeni bir koz verilmez.

Ama şu da unutulmamalı:

Nasıl Abdullah Gül, Erivan’a gittiğinde Taşnak Partisi’nin sempatizanları Türkiye’yi soykırımcı ilan eden pankartlarla protesto gösterileri yaptıysa...

Abdullah Gül, nasıl bunları anlayışla karşıladıysa ve olay çıkarmadıysa...

Sarkisyan da Türk milliyetçilerinin Bursa’da yapacakları ve sadece “protesto” yla sınırlı kalacak gösterileri anlayışla karşılamalı.

Bu, en azından “diplomaside karşılıklılık” ilkesinin gereğidir.

Kısacası, demokratik protesto haktır...

Şiddete ve hakarete dönüşmemesi kaydıyla!

http://haber.gazetevatan.com/haberd...14.10.2009&Newsid=264587&Categoryid=4&wid=102

bu konuda da sana katılıyorum..yorumunun geri kalanını pek tasvip etmiyorum ama gorusune saygı duyuyorum..

Geri