A4tech PK 636 ve PK 635 kurulum sorununa öneri. Mutlaka bakmalısınız.

yhnnn

New member
Reaction score
0
Kurulum CD sinden kurulumu takip edin. ''look 316s drıver installatıon driver disk... uzerındekı "vvftprpav303.ax" dosyası gereklı'' ibareyi görünce Gözat butonundan CD içindeki klasörlerde "wftprpav3o3.ax" dosyasını ( dosyanın adı buna benzerde olsa farketmez ) sabırla arayıp bulun, üzerine birkez tıklayıp Aç deyin.Daha sonra yine buna benzer dosyalar isteyince aynı yöntemle dosyaları bulup Aç deyin. Bu dosyalar farklı klasörlerde olabilir fakat kurulum Cd si içinde mevcut olup sabırla aramalısınız.Bu işlem 3. veya 4.adımda neticeye ulaşıyor ve kurulum başarıyla tamamlanıyor.
Ben bu işlemi 3 gün uğraşıdan sonra webcam USB ye takılı iken yaptım.Takılı değilkende yapılsa başarılı olacaktır. Zaten siz dosyaları bulup Aç tıkladıkça kurulum adım adım ilerleyecektir. Kolay gelsin.

a4 cameraların hepsinde önce kamera bağlanmaz ilk önce cd takılır ve kurulum yapılır. uygun modeli kurulumda seçersiniz. Kurulum tamamlandıktan sonra webcam takılır. driver dosyası falan arayacaktır. Hiç uğraşmadan ileri butonuna basarsınız ve dosyayı bulur ve tanıtmış olursunuz. ama webcam ı diğer bir usb girişine tatktığınız anda yine aynı driver dosyasını isteyecektir. ileri deyip aynı işlemi uygularsınız zaten aradığı dosya önceden kurulum yapıldıığı için system32 nin içinden otomatik olarak alacaktır.

Kurulum cd sinden yüklemeyi yapmadan webcam ı bilgisayara bağlamayın. windows bocalamaya başlıyo. Bu dediklerim A4 ün bütün webcam leri için geçerli

Madem öle yapıo niye a4 alıo millet hala bak bana
Fly hemde 2 mp
ama kurulum derdi yok
setup de yeter..

Speclyzer dediğin doğrudur. A4tech ler USB ye bağlanmadan kurulması gerekiyor.Senin dediğin uygulamayı bende defalarca denedim, fakat otomatik olarak dosyaları bulamadı.Neden bulamadığını bilmiyorum.Daha sonra adım adım ilerleyerek A4tech takılıyken kurulumu gerçekleştirebildim.Deneyen arkadaşlara faydalı olmuştur umarım.Deneyen arkadaşlar neticeyi yazarlarsa memnun olurum.

beyler çareniz bende bir sürü siteden bilgi topladım size detaylı acıklıyım şimdi kurulm cd sini takın kurun ve restart . şimdi pc acıldı bilgisayarıma sağ tıklayın yönet deyin orada pc camera bulun üstünde sarı işaret olacaktır sağ tık yapıp güncelleştirin. geldik zurnanın zırrrttt dediği yer :))) ilerlemeye başladığınız da hata penceresi acılacak ve sizden dosya isteyecek gözat penceresini açın şimdiiiiiiiii gözat penceresi acık kalsın siz başlattan ara yı tıklayın tüm dosya ve klasörleri seçin dosya adını hata penceresinde ne yazıyosa aynen yazın arayacağınız konuma ise yerel c: sececeksiniz ve ara diceksiniz işte buldu klosor konumuna bakın. Şimdi hata penceresinde açtığımız gözat kısmına bulduğunuz konuma girin ve aç dediniz ilerliyor tek tek bu şekilde bulun veeee kurulum başarıyla tamamlandı webcamı güle güle kullanın bi dua edin yeter askere gidiyom bye bye.

ulan kabadayı helal olsun HELAL OLSUN ne diyeyim abi olmadı 3 gündür araştırıyorum. Senin dediğini tek tek yaptım oldu. Şaka gibisin helel beeeee sonunda kırıp atacaktım tükürdüğümün kamerasını en sonunda

Geri