A-Z Trojan İsteyenler!

LazcocuK

New member
Reaction score
0
Site nin çok kaliteli bir arşivi var aradığın trojanı %95 buluyorsun fakat bu trojanların hiç biri download edilmiyor ama bilgi amaçlı güzel bir site trojanı yapan kişi,diğer isimleri,yapıldığı programlama dili,tarihi,screnshootları,kullandığı portlar en önemlisde trojanın sistemde kayıt edildiği dosyalar ve regedit kayıtlarını öğrenebiliyoruz...

Eğer trojan download ariyorsanız şu sitelere bakabilirsiniz...

http://www.trojanfrance.com/index.php?dir=Trojans/ (www.trojanfrance.com)

http://www.antiserver.it/Trojans-Archive/ (www.antiserver.it)

bana indilebilinnen bişiler yollarmısın ben daha yeniyimmm :)

bende bi trojan war :D Allah kimsenin başına vermesin:D yani biliosunusdur zatende adını sölemim reklam olmasın :p pcnin tüm dökümanını verio nerelere girilmiş nerde kayıtlarım var msnde ne konuşulmuş falan :D şimdiye kadar yani bu yönleriyle çok güsel ama işin kötü tarafı ben bu trojanı indirdiğimde ilk merak edip kendim açtım ve şimdi mailime hergün pcnin bilgileri gelio yani biri hacklemiş olsa mailimi Allah belemi versin kainata resil olur ayvayı yerik en ogunundan ahuahuhuahuahu:p

üste çıkması gereken bir konu, kaliteli trojanlar içeren site linkleri var..

paylaşım için teşekkürler..

eğer güzelse sabite eklemeliler bence yöneticiler

paylaşımın için çok tşk.ederim.kardeşim.

><bende bi trojan war Allah kimsenin başına vermesin yani biliosunusdur zatende adını sölemim reklam olmasın pcnin tüm dökümanını verio nerelere girilmiş nerde kayıtlarım var msnde ne konuşulmuş falan şimdiye kadar yani bu yönleriyle çok güsel ama işin kötü tarafı ben bu trojanı indirdiğimde ilk merak edip kendim açtım ve şimdi mailime hergün pcnin bilgileri gelio yani biri hacklemiş olsa mailimi Allah belemi versin kainata resil olur ayvayı yerik en ogunundan ahuahuhuahuahu><

aga senin maile geliyorsa programın içinden gönderme yada maili sil o zaman gelmez ben merak ediyom ama benim maillere gelmiyo:angry

nede olsa karadenizli :D

nası kendime pay çıkardım am..

kurulabilen yok mu :S

arkadaslar burdan ındırdıgımız trojanı nasıl server yapıp karsıya yedırcez bı poh anlamadım ındırdıgın trojandan :)

Geri