A.YıLdırım FeLakete SürükLüyor!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Fenerbahçe de başkanlığa adaylığını koyan Şadan Kalkavan'dan çarpıcı açıklamalar.

haber_ic_148279.jpg

-TEK ADAMLIĞA KARŞIYIM-

Kongre üyeleri bugünkü başkan ve yönetimden mutluysalar oylarını ona versinler. Eğer o üyeler Fenerbahçe’nin gidişatından mutlu değiller ise oylarını bana versinler. Aziz Yıldırım’ın karşısındayım. Kulübü krallık gibi idare etmeye çalışması ve tek adamlığa karşıyım. Yönetim kurulundaki arkadaşlarda biraz onur olması lazım.

-MALİ TABLO FELAKET-

Fenerbahçe Kulübü’nünmali tablosunu bir inceleyin. Bakın isteniyor verilmiyor. Gelirleri söylüyor, giderleri söylemiyor. Kulübün mali durumu çok bozuk, anlatığının tam tersi. Borç çok fazla. Bunu Ali Koç’a da söyledim. Böyle aile şirketi gibi ahbap çavuşi lişkisiyle kulüp yönetilmez dedim. Ali Koç adam gibi adamdır. Çocuk da çok mutlu değil gibi, neyse. Bakın ileride bu kulübü, bu adam daha borç altına sokacak ve kimse artık talip olmayacak.

-AZİZ’İ BU STAT BOZDU!-

Aziz Yıldırım tesisleşme açısından Fenerbahçe’ye çok şeyler verdi. Fenerbahçe tarihinde böyle kulübe tesis kazandıran bir başkan yok. Onun tek artısı bu. Ama bunlar yapılması gereken şeylerdi, rakiplerimiz de bunları yapıyor. Ancak bir stat yaptın, bir tesisler yaptın diye onların arkasına sığınıp da, “Astığım astık, kestiğim kestik” diye görev yapamazsın. Aziz Yıldırım bu tesisleri yapmadan önce böyle değildi. Tesisler özellikle bu stat onu değiştirdi. Bu başkanlık beni de böyle değiştirecekse Allah bu görevi bana nasip etmesin. Bu stattan tesislerden önce Aziz Yıldırım herkesle yakın ilişki içindeydi. Ama ne zamanki stadı yaptı, Aziz Yıldırım değişti. Bu yüzden yapılan pof poflamalar onu değiştirdi, havaya soktu. Sonra astığım astık kestiğim kestik biri haline geldi. Ben bugün Fenerbahçelilere karşı olan görevimi yerine getirmek için aday oluyorum. Ondan sonrası üyelerin bileceği iş. Beni yakından tanıyan insan ona oy vermez.

-AZİZ YILDIRIM, ALİ ŞEN’İN SUÇUDUR-

Ali Şen’e kızgınım, kendisine de söylüyorum. “Bunu (Aziz Yıldırım’ı) başımıza bela eden sensin” dedim. Çünkü her şey onun şu futbolcular konusunda yaptığından oldu, ben istifa ettim, yönetim dağıtıldı. Ali de bana hala Aykut ve Oğuz konusunda, “ben haklıyım” diyor. Yani dediğim gibi Aziz Yıldırım, Ali Şen’in suçudur. Ben o zaman görevi bırakmamış olsaydım, Aziz Yıldırım nereden başkan olacaktı ki bu kulübe?

-YILDIRIM’IN SEÇİLMESİ İÇİN ÇALIŞTIM-

Bu Aziz Yıldırım adaylığa karar verdikten sonra kardeşi Ali Yıldırım ile birlikte bana geldi ve “Abi siz aday olmayı düşünüyor musunuz ?” dedi. Ben de kendisine “Hayır” dedim. O da, “O zaman abi benim yönetimime girer misiniz ?” dedi. Ben teşekkür ettim ve kendisine, “Sen bana geldiğin için bütün desteğimi seçimde sana vereceğim” dedim. En az 300 kongre üyesine tek tek telefon açarak, “Arkadaşlar adayımız Aziz Yıldırım’dır” diyerek ona destek topladım ve bir oyla seçimi kazandı. Vefa bana gelmedi o geldi bende Aziz’i destekledim. Ama o bunda başarılı olamadı.

-İNSANLARIN EKMEĞİYLE DE OYNADI-

Ben medya ile uzak kalmadım, onlar bana uzak kaldı. Medya maalesef Aziz Yıldırım’dan çekiniyor. Ama maalesef Aziz Yıldırım insanların, gazetecilerin ekmek parasıyla oynuyor. Vicdanlı biri, insanın ekmek parasıyla oynayabilir mi?

-İNSAN OLSUN SONUNA KADAR KALSIN-

Yıldırım ancak gücünün yettiğini ihraç ediyor. Ben de onun aleyhine konuşuyorum. Neden beni ihraç edemiyor? İnsan olsun 50 sene daha bu kulübün başında kalsın. Bir kulübün başkanı medya ile kavgalı, taraftarla kavgalı, herkesle kavalı, ne oluyor ya...

-FATİH TERİM’İ GETİRMEK İSTERİM-

Teknik direktör olarak Türk antrenörün yanındayım. Yani bir sürü dövizimizin dışarıya çıkması beni üzer. Tabii başarısız olacak bir Türk antrenörü de bu yüzden takımın başına getirmem mümkün değil. İlk tercihim Türk olur. Öyle olmasına uğraşırım. İnşallah göreve gelirsem Fatih Terim’e de gidebilirim. Benim niyetim Fatih Terim’i getirmek tabiî ki. Ancak malum şu anda çalışıyor. Bana karşı yıllar önce söylediği sözden dolayı onunla konuşurum ama ne olur bilemem. O Galatasaraylı olabilir. Galatasaray’ın gönlünde taht kurmuş olabilir. Gelir Fenerbahçemizi de şampiyon yapar. Fenerliler’in gönlünde de taht kurar. Bütün Fenerliler onu omuza alır. Fatih Terim’i kardeşim gibi severim, özüne sözüne dobra bir insandır.

-KOÇ ADAY OLURSA YANINDAYIM-

Ali Koç’u çağırdım, gidip Büyük Kulüp’te yemek yedik. Selim Soydan, ben ve Ali Koç. Ali Koç’un çok iyi bir Fenerbahçeli olduğunu daha Emin Cankurtaran’dan dinlemiştim. Ben kendisine, “Sen başkan adayı olursan, ben senin lehine çekilir, aday olmam“ dedim. “Çok iyi bir Fenerbahçelisin bu işi sen yaparsın” dedim. O da bana, “Şadan abi bana teveccüh ediyorsunuz teşekkür ederim. Benim de idealim başkanlık. Ama buna şu anda aile büyüklerim müsaade etmiyor” dedi. Konu kapandı. Ali Koç bugün adayım desin ben hemen çekilirim.

GAZETE HABERTURK - TAHİR KUM / SENAD OK

Bu adam cok mantıksız ve sacma konusuo
inş bir kaza sonucu feLan seciLmez!!!
Aziz bundan 10 kat iyidir!!!

Türk Spor Tarihinin En İyi KLüp BaşkanLarından Birisi İçin SöyLedikLerine Bak.Şadan KaLkavan İki KeLimeyi Yanyana Getiremeyen Bir Adam, Fener BaşkanLığı Ağır GeLir Ona

Aziz başkanı yine başkan görmek istyeriz........

Geri