aşkmı aptallıkmı?

ases

Altın Üye
Reaction score
0
bu hikayeyi bi sitede okudumda cocuğada acımadım deil;) deil ama aşkmı aptallıkmı veya siz yaparmısınız?

mersinliler bilir mersinin tarsus die bi kazasi var mersine 45 km uzakta ben bi aralar ordan bi kizla cikiodum bi bigun tarsusa gidicem sevgilime surpriz yapicam sanirim sevgililer gunuydu cebimde 6 ytl para war 3 ytlsi gidiş geliş tren parasi 3 ytlde ben yicem kiz arkadasima dedimki alman usulu yapalim herkes kendi hesabini odesin ok dedi gittim tarsusa aradim dedim ben geldim tamam dedi biz ailesinden gizli cikioduk ben birden arayinca annesine ben kitap bakmaya cikiorum demis geldi yanima her zaman takildigi cafeye gittik tam 4,5 saat oturduk tabi 4,5 saat kitap bakilamicagi icin annesi merak etmis aramis cepten kizin sarji bitik tlf kapali direk kafeye geldi bi baktik annesi ve biz gayet samimiyiz aldi kizi goturdu allahtan bana bişe demedi bende de 4,5 ytl var kizin hesabida bana kaldi dogal olarak kasaya bi gittim hesap 5 ytl cebimdeki butun parayi oraya verdim adamlar allahtan eksik icin bise demediler ciktim kafeden ewe gitmem lazim ama cebimde kurus para yok mecbur yurucez dedik onumde de raylar vardi basladim yurumeye tlfda kontor -20 annemler beni dershanede bilio ayagimda duz taban pumalar cakil taslarina bastikca canim yaniyo hava karadi in cin top oynuo kesseler bogazimi cesetim anca bi haftada bulunur ole bi yer korkuorumda sagdan soldan surekli kopekler cıkıo elimde tasla yuruorum kafayi yedim 8 saat yurudum bole rezalet olamaz ewe geldigimde ayaklarimin alti su toplamisti siz siz olun cuzdaninizin bi kosesinde bole durumlar icin:acil para bulundurun bakin bulundurmayanlarin hali:D

sevgi nelere kadir : ) parasızlık bile dinlemiyor 8 saat bile yürütüyor ; )

bu aşk değil abi resmen aptallık bunda romantizm aramanın bi manası yok...:D:D

he he kardesım ben senı cok ii anlıom ;)

yok olm bı kız ıcın cafede bulusmaya o kadar yol gitmem ben ;) baska atraksıyonlar warsa eywallah :p

varya o atraksiyon olsa zaten bi 45 km daha yürümessen hiç bişi bilmiyom: )

euheuheueh ases sen olsan gitmezmiydin simdi delikanlı gibi konus :D

...olayin romantizmle uzaktan yakindan alaksi yok zaten...eleman zorunluluktan yürümüş okadar yolu...bi kiz için değil...parasi kalmadigindan...bu yüzden aptallik...aptallik çünkü,,her türlü ihtimali hesaplican abi...madem ailesi bilmiyo..madembi risk alip az parayla yola çıkıyon...ne gereği var kafeye gitmenin...git parka felan yaw...

...hadi onuda akıl edemedin..kızın annesi gelip kızı götürüyo..atla ordan..içtiklerinin parasını al kızın annesinden...okadar yol yürtüme zahmetinde bulunurmu insan yaaa...

ne yurucez olm buralar kaynıo zaten ;) uzakta aramaya gerek yok ;)

...bikere...ben bi kıza sevgimi kanıtlamak için 150 metre koştum...yanlız...6 bira ve iki votka limon içmiş bi halde koştum...mesafe normal zamanda kısa gibi gözüksede...o durumda baya bi uzun geliyo....neyse işte...ben kanıtladım sevdiğimi...sonra oda aldatarak,,sevgiye ne kadar ihtiyacı olduğunu kanıtladı...

...16 yaşında edindiğim bu tecrübeye dayanarak konuşuyorum ki...aptallık etmek bişi geçirmiyo insanın eline..aşk diye bişi yok lan...

ispik bu yolu sadece zor durumlar için kullanınız lütfen;)
chief beni sallada biri antepten bile yürür şerefsizim:)

Bence ne aşk, ne aptallık.. Tamamen şanssızlık diyebiliriz... Birazda arkadaşın aptallığı var tabi, herzaman yanıma yedek para alırım şahsen, en azından 1-2 otobüs hattı parası kadar.. 45Km uzağa gidicek adam, bence bu tip bir olayın olabileceğini düşünmeli.. :) nese arkadaşa geçmiş olsun...

bence cok romantik aski icin neler yapmis
ah ah nerde simdi oyle asklar :p

ha tabi biraz aptallikta var paran yok ne diye gidiyon ta oralara :)

eh bari...bu vukuatı işleyen çocuk için içelim...şerefine...aşk mı yoksa aptallıkmı yaptığı konusunda karar verilemeyen çocuk için kaldırıyorum votkamı...hatta...nazdorovya....böle yazıldığı konusunda şüphelerim var ama....rusçanın yazım tarzıda pek bi garip...

Geri