aşk neden hep gençlikte oluyor

halilid

New member
Reaction score
0
arkadaşlar neden gençlik yıllarında aşık olunuyor yaş geçtikçe her kes hayattan soğuyor artık çok şey boş geliyor. Maddiyetmı yoksa meşguliyetmi uzak tutuyor yada sanki her şeye doymuşuzda ondanmı aşk gençlik bahçemizde kalıyor. Yada dertli ülkedeyiz onun içinmi her şeyden çabuk soğuyor insanımız. terörmü trafik kazalarımı bizi üzüyor yoksa toplumsal saygısızlık ve itilmişlikmi vaz geçiriyor bizi o büyüden.. Yada geleceğe bakan gözlerimizmi karamsar kaldı ki bizi yaşam dünyasında hasta bıraktı ... arkadaşlar cidden bu konuda yorumlarınızı almak istiyorum..

ergenliğin neden olduğu bişey sanırım ama ileriki yaşlarda da aşık olunur tabi ki. ama doğru insanı bulmak çok zor ya.hele bu zamanda.sen canından çok seversin birini ama o seni takmaz bile.ya da kandırır terkeder bişeyler olur işte. karşılıklı dengeli sevgi görmedim ben . aşk acıdan başka bişey vermez insana keşke aşk diye bişey olmasaydı.......:(

neden olundugunu Söyle acıklıyım dunyayı yenı görüyorsun ve Yenı tatıgın ıcın 50 Gelene Kadar 10 kere Aşık Olsan ne Yapar Bu Bırsey Yapmaz ama HEr zaman ılk Güzeldir Bunu Söyle toparlIyım

Genclık Te aşık Olmak Yenı yenı Gelişmesinde Öne cıkan güzel Şeylerden ötürü 50 gelınce zaten aşk Maşk Kalmıyor Kalırsada Nadir bu Devirde Aşıkta Olamıyorsun Bu Ayrı Bır KOnu Tabi

Gençken hayat daha bir toz pembedir, daha olumludur herşey, daha az sorumluluk sahibisindir.Aşka daha çok zaman kalır.İçindeki duygu ve düşünceler henüz körpe ve taptazedir.Ama yaz ilerledikçe yaşadıklarınla kazandığın tecrübeler kimseye güvenmemen gerektiğini, herkesin aynı olduğunu destekler.Doğal olarak aşk diye birşey kalmaz...Hormon ergenlik vs konularına hiç girmiyorum bile...

aşk askerlik gibidir zamanında yaşanır.

walla bencede bu devirde aşk yada duygusallık yok bayanlar erkek gibi giyiniyor birde kıçlarında düşen pantolon tipi sanki yolda kalmış birileri ezmiş yani bir pejmurde durumu bakıp nasıl aşık olacan erkeklerde aynı saç şekillerine baksan sanki kipri koymuş başına emo lar ayrı tabi yani kendi gibi olma bitmiş yapmacılık var bu da otamatik aşkı öldürüyor hee birde kızlar erkek arkadaş sayısını en az 10 tutuyor bunun içinde erkekte güven kalmıyor

aşk gençlikte oluyor diye bir olay yok aşk her yaşta olabilir ki oluyorda ama gençlikte kanımız daha deli aktığı için her dala konuyoruz yada gerçek aşkı bulmaya çalışırken herkeze aşık olduğumuzu sanıyoruz
sonuç olarak aşk her yaşta vardır diyorum ;)

Aşk her yasta ,her zaman var olabilir..
fakat gencken kan delı,dunya toz pembe,hayal gercek karısık bı durumda..bunun ıcın askı gencken daha delı dolu yasayabılıyoruz..
fakat yaslılıkta,yerını sevgıye bırakıyo ask,vefaya,vicdana,,işte bunun ıcın ask yok dıyoruz yaslılıkta..oysa en guzel ,en gercek yasanan ask o zamanlarda:goz:

Gençken hayat daha bir toz pembedir, daha olumludur herşey, daha az sorumluluk sahibisindir.Aşka daha çok zaman kalır.İçindeki duygu ve düşünceler henüz körpe ve taptazedir.Ama yaz ilerledikçe yaşadıklarınla kazandığın tecrübeler kimseye güvenmemen gerektiğini, herkesin aynı olduğunu destekler.Doğal olarak aşk diye birşey kalmaz...Hormon ergenlik vs konularına hiç girmiyorum bile...

Bu konuda bu yorumun üstüne yorum tanımam...
Gayet olgun ve olması gereken cevabı arkadaşımız yazmış.. Teşekkürler

Geri