Özlem Tekin in çok sevdiğim şarkılarından biri.
Ata Kızı Angel Of Revenge Moderatör Katılım 23 May 2010 Mesajlar 10,583 Reaction score 0 Puanları 0 3 Kas 2010 #1 Özlem Tekin in çok sevdiğim şarkılarından biri.
Mayhoş mayhoş Katılım 17 Ağu 2009 Mesajlar 11,125 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ღ♥Sonu Ölüm de olsa O♥ღ 3 Kas 2010 #2 ßazı şeyLeri affetmediği kesin.
ARCHANGEL ANGEL OF JUSTICE Moderatör Katılım 14 Haz 2007 Mesajlar 5,479 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum ultraslan 3 Kas 2010 #3 Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım Aşk her şeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi? Aşk her şeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi? Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım Aşk her şeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi Aşk her şeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi
Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım Aşk her şeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi? Aşk her şeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi? Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım Aşk her şeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi Aşk her şeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi
ARCHANGEL ANGEL OF JUSTICE Moderatör Katılım 14 Haz 2007 Mesajlar 5,479 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum ultraslan 3 Kas 2010 #4 İsteksiz olmadı farkettim Yaşlarım akmadı yalan söyledim Aşk beni affetmez sen söyledin Derdime tasama cevap verdin Korku değil aslında pişmanlık Bağlılık bu oyun da bir aptallık Kumarbaz ruhumla seni aldattım Bu oyunu aslında ben kazandım Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Aşk hep bizi es geçer mi Derdim tasama çare olur mu O gece olanların her biri Affedilir ve gelir geçer mi
İsteksiz olmadı farkettim Yaşlarım akmadı yalan söyledim Aşk beni affetmez sen söyledin Derdime tasama cevap verdin Korku değil aslında pişmanlık Bağlılık bu oyun da bir aptallık Kumarbaz ruhumla seni aldattım Bu oyunu aslında ben kazandım Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Aşk hep bizi es geçer mi Derdim tasama çare olur mu O gece olanların her biri Affedilir ve gelir geçer mi
KaRma Moderatör Moderatör Katılım 6 Kas 2005 Mesajlar 20,169 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 39 Konum Yedi TepeLi $ehirden.. 3 Kas 2010 #5 Duruma göre affeder
cakir New member Katılım 7 May 2006 Mesajlar 10,807 Reaction score 0 Puanları 0 3 Kas 2010 #6 Boşuna Dememişler Affetmek BüyüklükDür Diye Önemli Olan O Büyüklüğü Gösterebilmek : )
icemen New member Katılım 7 Şub 2007 Mesajlar 20,136 Reaction score 0 Puanları 0 3 Kas 2010 #7 Özlem Tekin Hastası olmamı sağlayan şarkı. Affetmez, affedemez, o yara kanar sürekli, kapanmaz.
Siara | . Uzαkтαn Seуiяci . Katılım 11 Ağu 2010 Mesajlar 3,253 Reaction score 0 Puanları 0 3 Kas 2010 #8 KaRma' Alıntı: Duruma göre affeder Genişletmek için tıkla ... katiliyorum..
mam_92 New member Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 830 Reaction score 0 Puanları 0 3 Kas 2010 #9 Duruma göre affedilebilir.
ARCHANGEL ANGEL OF JUSTICE Moderatör Katılım 14 Haz 2007 Mesajlar 5,479 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum ultraslan 3 Kas 2010 #10 Affedilemeceyecek bir durum yoksa affedilebilir.