- Reaction score
- 0

Gözlerin yine gözlerime asılıp kaldı hayalinle birlikte. O güzel Deniz Gözlerin..Ne zamanki resimlerine baksam, ne zamanki gözlerine baksam kendimi gördüm, sende ben kendimi buldum..hayata seninle merhaba demişçesine aydınlandım Deniz Gözlerinle..
Koskoca dünyayı senin o güzel gözlerinde buldum ben. Mutlulugu sende.. huzuru sende.. sevgiyi, aşki sende...hepsini...hepsini sende buldum ben Deniz Gözlüm! Yeniden doğmuşçasına sil baştan hayata döndüm seninle ben..
Hayat bana bir armağan verdi...en güzel armagani verdi, bana seni verdi Deniz Gözlüm!
Sen hayatıma girdiğin andan itibaren heryer masmavi, umutla dolu bakışlarım artık...seninle dolu bakışlarım..
Bak yine gözlerin gözlerimde asılı kaldı hayalinle birlikte Deniz Gözlüm..Baktigim her yerde sen varsın...baktığım her yerde Deniz Gözlerin var...baktığım her yerde aşkın var, aşkımız var!!!
Bak gök gürlüyor yine...yok..yok..bu galiba içimdeki ses, seni seviyorum diye haykırmak istercesine içimde yankılanıyor...
Bir damla, bir damla daha derken ıslandım yağmur damlaları altında...yok..yok..yağmur damlalarıyla değil...Senin aşkınla sırıksıklam oldum...onlar senden gelen buselerdi Deniz Gözlüm!
Mutluluktan içim içime sığmıyor yine bugün..Sen varsın ya hayatımda...sen dünüm, sen bugünüm, sen yarınım...sen herşeyim! Ben seninle yeniden doğdum Deniz Gözlüm!
Şimdi o şarkı yankılanıyor kulaklarımda " insanoğlu yalnız gelir bu dünyadan yalnız göçer, ben seninle gelmişim yar sensiz ölemem!" Ben seninle geldim dünyaya sensiz yapamam, sensiz ölemem Deniz Gözlüm!
Seni seviyorum...Seni seviyorum...Seni seviyorum... Aşkınla sırılsıklam oldum Deniz Gözlüm!
ALıntı
:aşk :aşk :aşk