Aşkın ömrü??

Aşk ölümsüzmüdür??

• evet

Kullanılan: 16 45.7%
  • hayır

Kullanılan: 19 54.3%

• Kullanılan toplam oy
    35
Görmediğin sürece 4 sene. Tecrübe :) Şimdi bana karşı çıkanlar olacak ama gerçekler böyle.

hayır. herşeyin ömrü vardır. Ama uzun Ama kısa. Hiçbirşey ölümsüz olamaz...

egerki gerçek aşksa ömür sonsuzdur... Ama günümüz hep yalan aşklarla çevrili..!!!!!

yada ben cok sadık ve ilgili oldugumdan karsımdakinden onu bekliyorum ve hep yanılıyorum.. İnşallah bundan sonra yanılmam...

Çok sevdiğim bir abim, öz abim olsa bu kadar severdim bana birgün konusurken şu sözü sarfetmişti ve şimdi düşünüyorum da çok haklı : senin dengin orta cag avrupasındakı sovalyeler..!!

bu aşk mevsunu cok acayip ya.ıngılterelı bos bılımadamları bunun deneyını yapmıs.ne kadar gercek ask ta olsa askın omru 3 yılmıs tabı artı eksı oynar ama bu ortalamaymıs.bence dogru

Aşk diye bi şey yoktur arkadaşlar (Yani insana karşı duyulan)

Aşk ulaşılmazdır ulaşılamayacak şeyler için hissedilen duygudur aşk
ALLAH AŞKI PEYGAMBER AŞKI

İnsanların hissettiği tutkudur oda geçer zamanla
Tutku sevgiye dönüşürse Aşk bitmedi zanneder insan

Aşık olduguna inanıyorsan ve bunlar doruysa her gördügünde heyecanlanıyorsan kalbin kut kut atıyor konuştugunda mutluysan trip yaptıgında üzülüyorsan deligibi seviyorsan gözlerine baktığında eriyosan bu nasıl uzun sürmesin ömür boyu sürer diorum.

Solariz sen olayı bitirmişsin ben vazgeçtim sonsuz olabilir...

evet 4 44.44
Bu kadar azmı bunu düşünenelerin sayısı . Ne kadar kötümsersiniz .
Bence Aşk ölümsüzdür . Eğer gerçek aşka inanırsanız sizde bunu anlarsınız .
Ama benim aşka inancım % 50 - 50 Bence aşk yoktur Tutku vardır .

aşkın süresi sonsuzdur bana göre birini seviyosan hep seveceksin demektir evlendikten önce ve evlendikten sonra eğer onu aldatıyosan zaten hiç bi zaman aşkı yaşamamışın demektir......

aşk mı =?

aşk gercek sevenler için ölüm gibidir ama eer gercekten seviosa ....
bana kalırsa dünya fani herşey ölümlüdür :)
aşka da inanmam ne kızlara güvenirim ne de işim olur onlarla ...
ama ben de ki ALLAH aşkı ölümsüzdürrrrr.........;)

aşk işsizlerin işidir !!!!!!!!!!

( rene descartes ) sanırım :D

ask ölümsüz olamaz, ölümsüz olana kalp dayanmaz :) bu hayat ask ile gecmez hayati ask icin yasamak istiorsn hayati seveceksin kadini diil ki ayakta kalabilesin..

Wildboy dedigi gibi aşk ölümsüz olamaz illa birgün o aşk biter kaybolur ....

şu an eşitlik söz konusu benCe her aşk biter siz rahat oLun :D Tecrubeye sahip biri oLarak :p

ya dünyada aşk ancak kadın yada erkeğin ölmesiyle bitmez aslında . eğer Allahuteala isterse cennette yine bizi sevdiğimize kavuşturur . yani bizim hurilerle , eşlerimizin de yada sevgililerimizin de nuriler le beraber olması ... yani dediğim gibi Allah isterse cennette karşılaşırız

Ben Yaşadiğim Sürece ölümsüzdür..her Canli ölümü Tadacaktir..

hayır kesinlikle ölümsüz diil,mutlak bi gün bi yerde biter :cool:

Geri