AŞK bi oyun bncee

ywsh

New member
Reaction score
0
‘AŞK’ bi oyun bnce…
AŞK bi oyun… AŞIK OLDUĞUN KİŞİ de bi oyuncak…
O oyuncaqa sahip oLmak için eLindn ne qeLiosa yaparsın… Küçük yaLanLarr, büyük ama küçük qördüqün hatta qöremediqin deqişimLer, pembe hayaLLer we nicesi…
AnLayacaqın her şeyi yaparsın o oyuncaqa sahip oLup o oyunu oynamak için…we ne yapıp edip o oyuncaqa sahip oLurr oyununu oynamaya başLarsınn… o oyunu oynamayı o kadar çok istemişsindir ki oyunu oynamak için ne yapıp edip oyuncaqa sahip oLmuşsundur. Oyuncaqa sahip oLmuşsundur fakat ortada oyun yoksa oyuncaqında anLamı yoktur bnce…
Bnm biLdiqim bi oyun wardı yani oynamayı çok istediqim bi oyun… Oyunum wardı ama oyuncaqım yoktu… bi qün oyuncaqım oLdu we bn onu o kadar çok sewdm ki o artk bnm oyuncaqım deiL o bnm her şeyimdi… beLki oyuncaqım beni, bnm onu sewdiqim kadar çok sewmemişti we ona en çok ihtiyacım oLduqu anda bni bırakıp qitmişti… Gitmiş we terk etmişti =( BiLmem beLki şimdi başkasının oyuncaqı oLmuştur… Ama o bnm oyuncaqımdı we bn onu çok sewiodum... Çünkü oyunumu, o çok istediqim oyunumu onunLa oynamıştım…
……BN OYUNCAĞIMI HAALA HER ŞEYE RAĞMEN ÇOK SEWİYORUM….
…hani insan unutmak isterde unutamaz ya hani aLışmaya çaLışırrrr aLışamazz
[zorda oLsa aLışanLarda wardır tabi ama] bn o aLışamayanLarım içindeyim işte, UNUTAMAYANLARIN içindeyimmm…
arkadaşLar kendm yazdm umarım beqenirsinizz
:hhuzgun

en kısa zmnda senden de bekLioruzz böyLe duyqusaLL şeyLer iLkerr...

hızlı bi giriş olmuş=) devamını bekleris..

aşk bi sudur iç iç kudur :hhmanD

ellerine sağlık şaka bi yana güzel olmuş dewamını beklerim....

Geri