AğLamak İstiyorum :(

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dahi sordu: Cumhuriyeti ne zaman ilan edildi?
Güzel kızımız verdiği cevap ile yıkıp viran etti.

Rüya adlı yarışmacı kızın Güzel ve Dahi evinde söylediği bu cümleyi duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız.

Evde tarih çalışılıyordu. Orçun ve Alican, güzellerin tarih bilgilerini test ederken konu Cumhuriyet'in ilanından açıldı.

Orçun, "Bazı şeyler Cumhuriyet'in kurulmasıyla başladı. Yani bindokuzyüz..." derken, Rüya lafa girdi:
-"Bin dokuzyüz yetmiş üç... (1973)" Herkes hayretle ona bakarken, Rüya düzeltmeye çalıştı:
-"Yok, yok bin dokuzyüz yetmiş beş... (1975)"

Dahiler, duyduklarına inanamazken, Alican bir başka soru yöneltti:
-"Peki ya Meclis ne zaman kuruldu?" Rüya'dan yanıt geldi:
-"Bilmem kaç Mayıs 1923'te..."
Alican;
-"İnanamıyorum ya? Siz uzayda mı yaşıyorsunuz kardeşim?" diye tepki verirken, Rüya canlı yayında savunmaya geçti:

"Olabilir, unutabilirim. Ben bazen kendi doğum tarihimi bile unutuyorum. Yani bir ara Cumhuriyet'in 75. yılını kutlamıştık ya, oradan aklımda kalmış. Çünkü ben o 75. yıl kutlamalarında çok güzel şeyler yaşamıştım."

"Madem 75'inci yıl kutlamasını hatırlıyorsun, o zaman Cumhuriyet'in kuruluş yılı olarak nasıl 1975 diyebilirsin ki?.."

yaw o yarışma kalkmalı bence kötü örnek oluyo :D

qerçektende güzel ama aptal :S

Ay ya saçma bi yarışma ama sarıyo ben her sabah 11:30 da izliyorum canlı canlı en azından gülüyorum :D:D:D

ben 1215 de doğmuş olabilir miyim? :eek:

yok ama olamam belki babam o tarihte doğmuştu. :saskin

allah sonumuzu hayırlı etsin. ne denir ki başka???

Şu memlekette gerizekalıdan bol bişi varmı ya..

Aslında burda kız suclu ama sistem daha bir suclu bence
Eğitim sistemimiz hep ezber üzerine ve detaylı ve sürükleyici bir anlatım sistemi yok

Lise 3 ün başında bir tarih hocamıs gelmişti ama malesef 2 ay bizim dersimize gelebilmişti sonra başka bi sınıfa aldılar
BEn hayatımda kurtuluş savasını öyle dinlememiş yaşamamıştım çanakkaleyi öyle heyecanla dinlememiştim

Yani dicem o ki sistem ve öğretim görevlilerimize büyük işler düşüyor

reziLLik, ahLaksızLık diz boyu !!!
benimLe sevişir misin, size kaynana diye biLir miyim furyasından sonra
çıkan iğrenç bir yapım. kurtLar vadisini gençLere kötü örnek oLduğu için
yayından kaLdıran rtük yetkiLiLeri neredesiniz...

ya bi kere zap yaparken gördüm :D bu kdr salak olucaklarını düşünmemiştim
bu nası bişeydir ben anlamıyorum ya oraya çıkıp sadece kendilerini rezil ediyolar 6 kilo makyajla neymiş efendim güzel ve dahiymiş(yarışmanın adını yanlş yzmş olablrim)

pess yani

sakin ol

güzeller zate su katılmamışlar...

reyting uğruna rezillik diz boyu

izlemiyorum evde de izlettirmiyorum

Töwbeee...

Geri