Ağla Türkiyem Ağla...

şimdi çıkıpta hiç kimse TAyyip erdoğan yaptı demesin ,

tayyip bu işi bitiremedi
tayyip türkiyeliyim derse bu olayda bitmez
biraz yürek
biraz basiret ister bu iş
dağda silah geçer,siyaset şehirde olur
ikisi olmadan bu iş bitmez
tayyip onun için başarısızır

.ibo´isimli üyeden Alinti
Bazen şüpheye düşüyorum acaba Atatürkten nefret edenlerin soyunda yahudilik araplık ermenilik rumluk varmı diye.

Kimin soyunda yahudilik olduğunu biz çok iyi biliyoruz

>Sizin faşist kafalı Canan Arıtman ın kocası mason dur veTapınak şovalyelerinin üyelerinden dir

şimdi öğren dimi yahudiliğin hizmetine kimler girmiş

ya birakin maval okumayi sizin desteklediginiz adam degilmi ocalana sayin, sehide kelle diyen?

İmza;3871864' Alıntı:
Kimin soyunda yahudilik olduğunu biz çok iyi biliyoruz

>Sizin faşist kafalı Canan Arıtman ın kocası mason dur veTapınak şovalyelerinin üyelerinden dir

şimdi öğren dimi yahudiliğin hizmetine kimler girmiş

ANLAMADIM

Ben sadece yahudi demedimki.okadar laf ettim sadece yahudi kelimesinden alınmanı şuna yorumlarsak doğru olurmu ''araplık ermenilik rumluğa evet ama yahudiliğe hayır'' ermeni lafından alınmıyorsun rum lafından alınmıyorsun ARRAP lafından alınmıyorsunda yahudi lafındanmı alınıyorsun?

neden rahatsız olduğunu izah edersen daha anlaşılır olacağını sanıyorum.

hem yahudilere laf atıyolar hem BEN ADOLF HİTLER LAZIM deyince bana bozuluyolar...

kardeş siz ne istediğinizden emin misiniz.......

bu lafı herkes üzerine almasın....

kimlere dediğimi onlar biliyo.......

ya birakin maval okumayi sizin desteklediginiz adam degilmi ocalana sayin, sehide kelle diyen?

şu konuyu açma adamım yaa şimdi biri hata yapmış demek yerine savuncak bende o savunana ananı al git dicem sonra ban yicem sonra meydan boş kalcak falan filan.......

konuyu saptırmakta ve yorumları sığlaştırmakta bazı arkadaşlar çok mahir ..k.ıraktan da olsa biri bir iddiada bulunmuş ve hasan kundakçı paşa işi doğrıulamış diğer paşalarda sesiz kalmış inkar etmemiş ,şimdi buna adam gibi yorum yazan yok ta işi soy sop kavgasıyla sulandırmaya çalışan sözde serbest kürsü müdavimleri var öylemi? ergenekonu sulandırmayla çözülemez hale getiren darbe heveslisi chp kadroları gibi ,türkiyenin başına bela olan terörüde sulandırarak mı ulusalcı millici oluyorsunuz beyler.. :) çok ayıp..vatanın evlatlarına çok ayıp ve yazık..

burda bile anlaşamıyor ve uzlaşamıyoruz..tamam her fikre karşılık olarak karşıt fikir olsun.. iyi güzelde canlar olan bizim evladımıza bizim insanımıza olmuyormu..bu kadar ayrımcılık bu kadar kutuplaşma neden.bizi birbirimize düşürmek ve aramıza nifak sokmak isteyenler bile şimdi hayretler içinde bizi izliyorlar inanın..ve adım gibi eminimki dedikleri aynen şu: '' ya biz bu kadarda bozmak istemedikki bunları'' .. hani hep deriz ya tam anlamıyla mozaik bi ülkeyiz diye..ama galiba sahip olduğumuz kültürel mozaik yine bizim tarafımızdan yanlış anlaşılıyor..hiç kimsede hoşgörüden eser yok..düşen olsada gırtlağına yapışsak diye fırsat kollar olduk..bu forumda açılan konuların büyük çoğunluğunu okuyorum..ve görüyorumki konu ne olursa olsun hemen bi kutuplaşma hemen bi restleşmeye neden oluyor..acaba kendi dediklerimizi ve fikirlerimizi karşı tarafa zorla kabul ettirme gibi yanlış düşünceylemi hareket ediyoruz diye sormadan edemiyorum kendi kendime..benden bu kadar...!

ne geldiyse başımıza merhametten geldi.

bu olay öyle tayyiple öclanla olacak işler değil. ergenekoncular burda küçük aktörler. işin perde arkasında büyük baronlar var. evet uyuşturucu baronalrı. türkiyenin güneydoğu ucunun uyuşturucu geçiş güzergahının en önemli noktası olduğunu herkes bilir. van-yüksekova-şemdinli üçgeninde insanalr geçimlerini genelde uyuşturucudan sağlarlar. afganistanda yetiştirilen afyon ve hint keneviri üretim açısından dünyada ilk sıradadır. bu "serbest" bölgede üretilen uyuşturucu afganistandan kilosu 2000 dolara çıkar ve amerika sokaklarında fiyatı 200.000 dolara kadar yükselir. işte afganistanda yetiştirilen bu uyuşturucu iran üzerinden önce türkiyeye sokulur ardından da başta avrupa olmak üzere diğer ülkelere sevk edilir. afyonun çiflikten çıkışının tahmini değeri yıllık yaklaşık 1.2 milyar doalrdır. bu afyonun %83 ü afgan çıkışlıdır. bu afyonalr işlendikten sonra değerleri dahada artmaktadır. dünya uyuçturucu piyasasının yaklaşık değeri yıllık 500-600 milyar dolar civarındadır. bu sadece tahmindir.

bu rakamdan türkiyeye düşen kısmın 50-60 milyar dolar olduğu söylenmektedir. ancak bu tahmin çok iyimser bir rakamdır. sadece gümrüklerde yakalanan uyuşturcunun tutatırının 150 milyon dolar olduğunu düşünürsek türkiye üzerinden giden uyuşturucunun daha çok olduğunu tahmin etmek zor olmaz.
uyuşturucunun sınırlardan rahat girip çıkabilmesi için sınır güvenliğinin tam olmaması gerekmektedir. bunun içinde en uygun ortam çatışma ortamıdır. 1980 lerden sonra dünyada eroin kullanımının artması nedeniyle gereken çatışma ortamı türkiyenin güneydoğu ucunda yaratılmıştır. 2000 li yılalrın başlarına kadar rahat olan sevkiyatlar amerikanın ekip değiştirmek istemesi nedeniyle k. ıraka kaymış ve 2003 ırakın işgalinin ardından sevkiyatlar genelde oradan yapılmaya başlanmıştır.

şimdi kafanızda şöyle bir şekillendirin :
afganistan amerikanın elinde ve dünya afyon ve hint keneviri ekiminin %80 inden fazlasını bu ülke yapıyo

en önemli kavşak noktalrından biri ırak biri türkiye iran arada kalıyor. ırak ve türkiye amerikanın kontrolüünde istediğini yaptırıyo. iranında vurmaya hazırlanıyo.

en kısa yoldan denize ulaşmak için ya türk limanlarını kullancak yada suriye ve lübnan limanlarını.
suriyeyi tehdit edip duruyor. lübananıda büyük abisai israil vuruyor.

geçiş güzergahındaki kıbrıs için faZLA SÖZ SÖYLEMEYE GEREK YOK. AMERİKA NE İSTİYORSA YUNANLILAR YAPIYO. YUNANALILAR NE İSTİYORSA AMERİKADA O OLUYO

yani durum kısaca bundan ibaret.

umarım biraz ışık tutabilmişimdir

Geri