ağda kim internettte?

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Burda

Tanım: Bir ağ üzerinden MSN Messanger ile yapılan tüm konusmaları görmenizi saglar. Tüm konuşmaları görmenizi sağlamanın yanında onları kaydedebilirsinizde. Herhangibi bi ağ üzerinden rahatlıkla kullanabilirsiniz Ev, İş, Cafe güvenlik acısından gerek duyulacan bi program

ilk önce link düzgünver sonr tşk iste :( yeniline baglıyorum bu davranısını dikkatlı ol ve link i düzelt

ne desen haklısın ama idare et ilk programımdı...

vengeance' Alıntı:
ilk önce link düzgünver sonr tşk iste :( yeniline baglıyorum bu davranısını dikkatlı ol ve link i düzelt

O kadar sert tepkiye gerek yok :) yeni gelen arkadaşlara hoşgörülü davranmak gerek :)

svencloves abi sende olmasan kimler anlıyıcak beni:D büyüksün

bide vengeance link iyi oldumu ne dersin teş hak kazandımmı?
daha yeniyiz şurda

Edit : Sevencloves

Güzel program denedim Calisiyo buna bide serial bulmak Lazim..

ATLAMA PROGRAMIMA linki bende düzelttim!! o kadar acemi değiliz!!!!

bide serial kolay yakında onuda vericem

beyler programın sahibi benim hatırlatırım!!! link te düzeltildi

yaa abi çok güzel walla bizim internet cafe war di bi yükleyim iyi olür tşk ederim :)

Buyurun Arkadaslar ben size crackini veriyim ama nedense ben çalıştıramadım sadece benim kullandığım msn deki yazışmaları gösteriyor nasıl kullanılacağı hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba ? bir yardımcı olursanız sevinirim.

http://filemashine.com/download/b7137f132785/Msn-Chat-Monitor---Snifferr-3.3.5-Crack.zip.html

Buyurun buda crack patch i programın klasöründe çalıştırın ve patch it e tıklayın daha sonradan programı açın ve Enter Code diyip rasgele rakam yazın mesela 15 yazın yeterli ok diyin program orjinal olacak.

HELLBOY programı yükledim ama nasıl kullanılıyor biraz açıklama yapabilrmisiniz?

Geri