Ağda bilgisayarları engelleme yardım????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badsector_

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bizim moademden 5 kişi internete bağlanıyor.. herkes birbirlerini ağdan görüyor benim amacım bizim evdeki 3 bilgisayrın sadece birbirini görmesi diğer 2 bilgisayarında kendi arasında göremesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim.. çalışma grubunu farklı yapıyorum gene olmuyo nasıl yapacam bi yardım?????

iyide pc nin payLaşıma açık böLümLerini kapatamıyormusun ? yani sadece bir böLüme payLaşım verirsin oLur biter bir dahada giremez o pc ye.. :S

iyide eğer paylaşımı kapatırsam bizimkiler giremez.. biz 5 kişi kullanıyoruz interneti 3 kişi kendi arasında görecek diğer iki kişide kendi arasında görecekler iki grup sadece kendi arasında görecekler.. çalışma gruplarını değiştiriyorum gene olmadı????

merhaba
arkadasım mesela söyle bir şey yapabilirsin.evindeki bilgisayarlara pc1,pc2,pc3 diyelim.pc1 in paylasım klasörünün ismi mesela pay1,pc2 nin pay2,pc3 ün pay3 olsun.pc1 kendi bilgisayarında pay1,pc2 pay2,pc3 de pay3 kullanıcıları olustursun.ve tüm kullanıcılarada aynı şifreyi verin ve sadece bu şifreyi siz bilin.
paylasım klasörlerindede bu kullanıcıları yetkilendirin.
böylece digerleri paylasımları görebilseler bile kullanıcı adı ve şifreyi bilmedikleri için bişe yapamazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri