Ağ Bağlantısı

Sanalclub

New member
Reaction score
0
Ya ben bir internet cafe actım da server 10 makınadan fazla baglanmıyor server de xp rpo kurulu bunun bir ayarı varmı regeditten ole sölediler 18 tane makınam var nasıl yapmalıyım bilgisi olanlar benımle paylassınlar lutfen ağa bağlanan makınaların sayısını ne şekilde arttıra bilirim şimdiden tşk ederim ilginize benı aydınlatın lutfen iyi gunler

arkadaşım bendede aynı sıkıntı vardı fakat şuan çözdüm:) programın değeri 200ytl...eğer düşünürsen cevap yaz.....

Arkadasım burda 150 Ytl ye yapan adamlar var ben madden zaten sıkıntıdayım param olsa yaptırırdım zaten buraya girmein amacı bu birilerinin bana yardım etmesi verecek param olsa burdakı adama verirdim

arkadaşım senin derdin daha büyük. sen önce eline 1 mendil al daha sonra cuma günü bi camiye yanaş daha sonra emin ol bütün problemin ortadan kalkacak:D

çözülmeyen sorun varmıdırki windowsta.... 10tane makinadan fazla görmemesininin nedeni senin kullanmış olduğu cafe programıdır ve demo olduğundandır. o programın crack ını bul yada satın al.. başka hiçbişe yok snde... ve hangi program kullanıosun? söylersen belki daha rahat yardımcı olabilirim sana

Geri