ağ bağlantısı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emralim

New member
Reaction score
0
herkese iyi bayramlar bir ağ sorunum var arkadaşla interneti ağ kablosu sayesinde ortak kullanıyoz msn, icq , skype vs. gibi sohbet programlarından dosya alış verişi yaparken saniyede 10 mb hızıyla gidiyordu geçenlerde asus modemimiz bozuldu yedek bir modem aldık speed com diye şimdi dosya paylaşımlarımız saniyede 1 mb'a düştü ve genelde yarıda iptal oluyo bunun modemle alakası olabilirmi yada sebebi nedir bilen arkadaşlarımlarımdan yardım istiyorum

modemin cd-isi varmi ordaki suruculeri yaz ola bilsin sendeki modem surucusu onu tam butunlukle desteklemiyor

ag baglantılarım sag tıkla> özellikler> Yerel ag baglantısı>sag tıkla özellikler>internet iletişim kuralları TCI/IP özellikler > ıp dresi otomatik al de yerel ag baglantı hızına bak aksi takdir modemle ilgili bi sorun vardır daha ayrıntılı yazarsan yada print alırsan çözümü daha kolay bulurum

adsl baglantını hızı nedir?
bunu bi cevapla ki tahmin yurutelim. ama bence modemle alakalı değil.

hızım 512 ama hızla alakası yok bu işin ağ bağlantısıyla ilgili bi sorun var ama anlayamadım birbirimize filmleri fırtına gibi gönderiyoduk şimdi yok ne hallere düştük yawww :( bana yardımvı olabilecek kimse yokmu buarada ip adresini el ile verdim

bu jkonuda sana söle bişey diyeyim evet modemden azda olsa fask eer ama hızda onemli senin sorun aslında ttnetten telekom altyapı değiştiriyor bazı problemler genelde var aynı problemi bende yasıyorum ama bunun sebebi telekom

emralim' Alıntı:
hızım 512 ama hızla alakası yok bu işin ağ bağlantısıyla ilgili bi sorun var ama anlayamadım birbirimize filmleri fırtına gibi gönderiyoduk şimdi yok ne hallere düştük yawww :( bana yardımvı olabilecek kimse yokmu buarada ip adresini el ile verdim

512 kb ile msn üzerinden 1 dosyayı saniyede 1o mb ile gonderemezsin :)
bi yanlıs hatırlama olmasın?

arkadaşım sorunun hem modemden hemde adsl den konuyu uzatmaya gerek yok halledemezsen sabit başlıkları kullan sorunlar için konu açma ok
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri