Ağınızdaki msn kullanıcıları avcunuzda !

zoece

New member
Reaction score
0
Belki bu programı bileniniz vardır .. Aynı hub (switch) veya aynı adsl modem üzerinden internete çıkıyorsanız bu programı kullanarak agdaki diger msn kullanıcıları kimlerle ne konusuyor rahatlıkla görebilirsiniz .. Denedim ve Demir gibi çalışmakta !!!

Arkadaslar hemen hemen gündemde olan bütün forumlara bu konu hakkında baktım her forumda bu program var fakat hepsi demo 5 msj'dan fazlasını görmek mümkün deil.. herkes crack--serial diye birbirine yalwarıo fakat ben burada hem programı hemde crack'ini yayınlıyorum .. Buyrun Kardeslerim;

http://uploaded.to/?id=azo4jf

indiriyorum hoca sadece meraktan
emegine saglık

dimi merak işte bende bi bakayım hele

yha bn bişi yapmadm bundan güzel bi program sagol

bu programı indrdim bn name dio va ayrıja key dio yane bi porola fln orio oraya ne yascas ban bi yrdım edersenis sevnrm

Kurulumu : Rar'dan çıkardıgınız klasörün içerisindeki "mssetup" adlı exe yi çalıstırıyoruz ve programımızı bilgisayarmıza kurmus oluyorz.. daha sonra da klasörün içersndeki diger dosyada crack olmakta .. crack yapmayı da biliosunuzdur mutlaka !

eline saglııkk şimdi bu birazz ozel hayata mudehale olacak ama üniverste kantinindee dedi kodu yapmak için super olacak:D

klasörde iki tane setup var crack bulamadım ben :(

saolda bılmeyen arkadaslarımız var acarak anlatırsan bence daha ıyı olcak..ellerın dert gormesın..

eline sağlık lakin ama crak yok bi göz atarsan sevinirim

Arkadaşlar klasör içindeki diğer dosyayı kurulum bittikten sonra program files içinde msnspy klasörünün içindeki exe ile değiştireceksiniz, klasik oyunlarda yaptığımız crack olayı, başka bir şey yok, tek sorun programı benim çalıştıramam, yani kendi msn o.k ama diğer konuşmaların hiçbiri çıkmıyor,

Belki bu programı bileniniz vardır .. Aynı hub (switch) veya aynı adsl modem üzerinden internete çıkıyorsanız bu programı kullanarak agdaki diger msn kullanıcıları kimlerle ne konusuyor rahatlıkla görebilirsiniz .. Denedim ve Demir gibi çalışmakta !!!

Arkadaslar hemen hemen gündemde olan bütün forumlara bu konu hakkında baktım her forumda bu program var fakat hepsi demo 5 msj'dan fazlasını görmek mümkün deil.. herkes crack--serial diye birbirine yalwarıo fakat ben burada hem programı hemde crack'ini yayınlıyorum .. Buyrun Kardeslerim;

http://uploaded.to/?id=azo4jf

slmö kardeş.ya programı indirdim .çalıştırdım . cafedeyim .ve sadece kendi msn deki konuştuklarımı gösteriyor .kendi ıp mi gösteriyor .başkalarınkini de gösteriyor ama yazmıyor.gateway den ıp değiştiriyorum ve start diyorum ama yine olmuyoır .bana açık bişekilde yazarmısın .ben mi hata yapıyorum

Arkadaşlar aynı network altnda msn den konuşulanları yakalamak için 2 adet program kullanılıyor.

Bu programların isimlerini isterseniz size veririm.

Çalışması

birinci program paket yakalama programı arp spoof programıdır.

bu program networkdeki kullanıcıları ve paketleri yakalıyor.

ikinci program ise bu paketleri analiz ediyor ve ekrana çıkarıyor

bu sistem çok iyi çalışıyor.

25 bilgisayarlı bir networkde denenmiştir.

1. prog :arp spoof programı

2.prog msn chat monitör programı(a msn monitor)

Bu programı türkiyedeki gerçek bir güvenlik sistesinden edindim

Pc teknisyeni..........................

arkadas elıne salık tesekur. ben anlatim ilk önce rarlı dosyanın ıcındekılerını bı yere cıkartın sonra cıkarttıgınız dosyayı acın mssetup dosyasını kurun sonra yanındakı resmı kopyalayın masa ustundekı sımgesıne sag tıklayıp ozellıklere gırın orda hedef bulu acın ve kopyladıgınız sımgeyı buraya yapıstırın burda karsınız bı uyarı cıkacak sımge deıstırılsınmı dıye evet dıyeceksınız bıtecek bu kaadr.

nasıl kullanıldığınıda yazarsan memnun olurum paylaşım için saolasın

saygılar

Geri