esas
New member
- Reaction score
- 0
Öncelikle merhaba..
Başlıkdan da anlaşılıcağı gibi ağı dinleme konusunda yardıma ihtiyacım var.
ben bi kac gun oncesıne kadar cain abel , ultrasniff vb. programlarla ağı dınlıyordum.
aslında sadece modem sıfresını alıp bırakıyodum. gereklı portları acmam ıcın (oyun)
şimdi ise eskı modemin yerıne zywall 70 geldi.
nası bı guvenlık duvarlı bi alet se artık
gene agı da dınlıyorum ama. yan pcden modeme şifre yazıp gırdım(deneme amaclı ıcıne gıremedım tabi
.
login: zyxel + zywall 70 + vb şeyler yazıo yanı sıfre cıkmıo.
eskı modem de zyxel 660 hw -t1 vardı logın de goruodum sıfresınıde goruodum agı dınlerken
hıc deılse hash gelıodu.
bunda yok acaba sniff programlarını mı degıstırsem aklımda baska yokkı .
degısıtırsem gene olcanı sanmıorum cain gormedıyse dıgerlerıde gormez gıbı gelıo .
ama belkı daha guclusu vardır.
yada modem firewall baya guclu dısarı hıc bı sey yatsıtmıo.
ben sımdı sıfreyı nasıl alabılırım. agı dınleyen daha guclu sniffler varmı veya baska bı alternatif vermı. yardımlarınızı beklıyorum... :S
Başlıkdan da anlaşılıcağı gibi ağı dinleme konusunda yardıma ihtiyacım var.
ben bi kac gun oncesıne kadar cain abel , ultrasniff vb. programlarla ağı dınlıyordum.
aslında sadece modem sıfresını alıp bırakıyodum. gereklı portları acmam ıcın (oyun)
şimdi ise eskı modemin yerıne zywall 70 geldi.
nası bı guvenlık duvarlı bi alet se artık
login: zyxel + zywall 70 + vb şeyler yazıo yanı sıfre cıkmıo.
eskı modem de zyxel 660 hw -t1 vardı logın de goruodum sıfresınıde goruodum agı dınlerken
hıc deılse hash gelıodu.
bunda yok acaba sniff programlarını mı degıstırsem aklımda baska yokkı .
degısıtırsem gene olcanı sanmıorum cain gormedıyse dıgerlerıde gormez gıbı gelıo .
ama belkı daha guclusu vardır.
yada modem firewall baya guclu dısarı hıc bı sey yatsıtmıo.
ben sımdı sıfreyı nasıl alabılırım. agı dınleyen daha guclu sniffler varmı veya baska bı alternatif vermı. yardımlarınızı beklıyorum... :S