- Reaction score
- 0

Ne olduğunu hala çözemediğim bir oyunun içimdeyim ne yapmaya çalıştığının farkında da değilim bir anda hayatıma girdin seninle ilgili düşünceler kapılmaya bile vaktim kalmadan en yakınlarımda oldun.Sen ne güzel bir yürek ne güzel bir insansın.Ama ne olduğunu anlayamadığım bir şey var gözlerimin içine bakışın her hangi birinin bakışından çok başka ve senin gözlerimin içine baktığında bana olanlar herhangi birinin bakışından çok başka.
Neler oluyor bana neler oluyor çözemiyorum seninle vakit geçirmek ne güzel ne eğlenceli ey sen güzel insan bana ne yapıyorsun???
Sakın tahmin ettiğim o acıyla bezenmiş duyguya salma beni.çünkü be duyguya ne zaman kapılsam hep acıyan hep ağlayan hep yalnız kalan taraf oldum.Kimse içimde uyandırdığı dev sevgiye karşılık vermedi,kimse eğilip göz yaşımı silmedi,kimse elimden tutup sonsuza kadar var mısın demedi.Her gözümün içine bakan,her içimdeki sevdayı uyandıran beni kederlere salıp gitti
Ve şimdi sen sende eğer beni yakıp yıkacaksan beni kederlere salacaksan çek şu içimi hoplatan bakışlarını üzerimden,saçma ortalığa güzel sözlerini duymayayım,kalbimin kilitlerini zorlama zorlama çünkü farkındayım bir bir açılıyorlar sende yakacaksan beni açma ne olur açma.....
ALıntı