Açamadığım resimlere çözüm arıyorum.

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Altın Üye
Reaction score
0
Kendi telefonumla ve makinem ile çektiğim 1000'in üzerinde arkadaş, aile fotoğraflarım var.
fakat resimler açılmıyor.
bu sorunu uzun bir süre önce burada anlatmıştım Türk_hard yardımcı olmaya çalıştı fakat resimleri açamamıştım..

benim resimlerimin isimleri yeşil renkli görünüyor ve açmak için çift tıkladığımda önizleme yok diyor =((

1zfu89u.jpg

pcden anlayan bir kişiye götürdüm, akşama kadar uğraştı ama oLmadı açamadı.

fakat resimlerin açılabilmesi için EFS şifreleme sistemini çözen bir programa ihtiyaç olduğunu ve kolay bulunmadığını söyledi : ((

bende konuyu sizinle paylaşmak istedim,
umarım bana yardımcı olabilirsiniz. :vur​

Uzantılarında bir sorun olabilirmi ?

Telefonunda hangi uzantıyı kullanıyorsun

dostum benim sorunum seninki ile aynı değilmiş. seninkide yeşil yazılar çıkıyor. senin sorunun kolay.

yapacağın tek şey resmi sağ tıklayıp özellikler/gelişmiş oradanda veriyi korumak için şifrele seçeneğinin işaretini kaldır hepsi bu kadar.
denemek için bir resme uyguladım bunu aynı sendeki giibi yazılar yeşil oldu tekrar kaldırdığım da eski haline geldi. umarım olur...

Uzantılarında bir sorun olabilirmi ?

Telefonunda hangi uzantıyı kullanıyorsun

sadece 1 telefon değil çeşitli tetelefonlardan ve fotoğraf makinelerinden çekilmiş 100lerce resim.. ) :
sanırım uzantılarla bir problem yok daha önce açılıyor idi )=​

dostum benim sorunum seninki ile aynı değilmiş. seninkide yeşil yazılar çıkıyor. senin sorunun kolay.

yapacağın tek şey resmi sağ tıklayıp özellikler/gelişmiş oradanda veriyi korumak için şifrele seçeneğinin işaretini kaldır hepsi bu kadar.
denemek için bir resme uyguladım bunu aynı sendeki giibi yazılar yeşil oldu tekrar kaldırdığım da eski haline geldi. umarım olur...

uzun süre önce konuyu açtığımda Turk_Hard nickli arkadaşımızda bu yöntemi söylemişti.
fakat oradaki işareti kaldır deyip uyguladığımda böyle bir hata veriyor ve resimlerde bir değişiklik olmuyor ::vur

CENTER]

Geri