Aç insanlar için günde bir defa tıklayın Üstelik ÜCRETSİZ!!!

mazlum5

Banned
Reaction score
0
Kardeşini Seç'''Lutfen Herkes Bi Kere Baksin'''

http://www.kardesinisec.com 'un hedefi Türkiye'nin dört bir yanındaki açlık ve fakirlik alt sınırındaki okullu çocuklara yardım etmektir.

Sitede şu şekilde sesleniyorlar kardeşini seçecek kişilere :

"Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın…..Üşümesinler…28 KASIM 2004 tarihinde kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesi. Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Okullu kardeşlerimizi desteklemeyi amaçlayan tek kişilik sivil harekettir.Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz.Küçük kardeşleriniz, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, titizlikle seçilip listelere yazılıyor. Hediyelerinizi abartmayın, sık sık yollayın. Bir defter, bir kalem, bir mont bir bot dünyalara bedel. Kardeşlerinize eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin. Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin. Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları. ONLARI HİÇ UNUTMAYIN...Mutlaka mektup yazın. Kardeşinize sevginizi yollayın. Kişiliklerini geliştirin. Yolumuz ulu önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun.

(A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N) diye de belitmişler. Çünkü buradaki asıl amaç bir çocuğu sevindirmek ve ona destek olmak. Montu yoksa para göndereceğinize, bir mont alıp kardeşini koruyabiliyorsun soğuktan..

KARDEŞİNİ SEÇ.ÖNCE MEKTUP YAZ.
ONU TANI.SONRA HEDİYENİ YOLLA.

Sitenin sağlıklı büyüyebilmesi için yeni bir anlayışı derhal uygulamalıyız... Önce kardeşine mektup yaz. Kendini tanıt KARDEŞİNİ SEÇ felsefesini anlat, ailesine ve okuluna ait bilgileri iste, fotoğrafını iste... Mektubunla beraber üzeri pullu adresin olan bir de zarf ilave et... iki adet de defter... Kardeşinden mektup geldikten sonra hediyeni yolla.Böylece ilerde olabilecek olumsuzlukları şimdiden önle.... Ve onu asla unutma...

sitede ayrıca çevrenizdeki yoksulluk sınırının altındaki okullu çocukları bildirmeniz için de bir form bulunuyor.

bu güzel çocukların yüzünde en ufacık bir gülümsemeye sebep olacak arkadaşlara, o minikler adına şimdiden teşekkür ederim...

http://www.kardesinisec.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birleşmiş Milletlerin Açlık Sitesine Girmek için TIKLAYIN

Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye Tıklayın.Dünyanın Herhangi bir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor.. Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla (Help Feed The Hungry) Düğmesine TIKLAMAK. Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışta Bulunabiliyorsunuz..

LÜTFEN İHMAL ETMEYİN!!!!

hadi arkadaslar bu bence kurtlar vadisinden yada FB-GS yada Kurt-Turk olaylarindan daha da onemli ...lutfen herkes duyarli olsun

http://www.thehungersite.com/cgi-bin/WebObjects/CTDSites

Güzel Bi Kampanya Baslatmislar Mazlum Bunu Yayinladigin icin Tsk

Ama Yurtdisindayim Böle Biseyi Yapmam Cok Zor

NeRoN_64' Alıntı:
Güzel Bi Kampanya Baslatmislar Mazlum Bunu Yayinladigin icin Tsk

Ama Yurtdisindayim Böle Biseyi Yapmam Cok Zor

ya neron uzuldum gercekten bi benim actigim konuya bak bi tek sen yazmissin

diger tarafta kurtlar vadisi ile ilgili konulara bak

gercekten uzuldum :hhuzgun :hhuzgun

Elimizden geleni yapmak boynumuzun borcu...

Paylaşım için saoalasın mazlum...Ayrıca üzülme..Elbet görenler olucaktır...

DayWalkerr' Alıntı:
Elimizden geleni yapmak boynumuzun borcu...

Paylaşım için saoalasın mazlum...Ayrıca üzülme..Elbet görenler olucaktır...

bence bu durum FB-GS ya da Turk-Kurt

davalarindan daha onemli

ilginiz icin tesekkurler arkadaslar :hhuzgun

sadece 1 kalemin bile onları ne kadar mutlu edeceği kesinn, elinde olanlar duyarsız kalmasın lütfen, mazlum ayrıca böle bi konu açtığın için tşkler ..

gs-fb-bjk , türk-kürt , alevi sunni , sağ-sol vs. vs bu kavgaların kökeni zaten eğitimsizliktir. eğitimsiz insan düşünemez sadece kuklalaştırılır. kavga et denir kavga eder otur denir oturur. neden doğuda polislerimiz askerimiz öğretmenlerimiz şehit ediliyor oradaki halkı eğitmesinler diye değil mi. teşekkürler mazlum. senin bu yazını okuyup da bi kişi yardım etse biliyor musun bilmem o kişiden daha çok sevaba giriyorsun. ve ben inanıyorum ki imkanı olan herkes bu çağrıya sırtını dönmez. çünkü bu yara bizim yaramız ihmal ettiğimiz, unuttuğumuz, yarına bıraktığımız yaramız.

yorumlariniz icin cok tesekkurler arkadaslar :hhuzgun

yurtdisinda yasiyorum pek aktif olamam ama birazcik faydam olduysa ne mutlu bana

bu konunun bu kadar az talep görmesi beni çok üzdü dilerdimki bu konu sabitlensin. okumayan kimse kalmasın ben bugün bu sitenin adını msn deki herkese mailledim. herkese yollasam ve bu kişiler içinden biri kalkıp bi yurttaşımızı kardeş edinse onu sevindirse ne mutlu bana. çok ilgisiziz bu konulara. başlık +18 adult gibi bi başlık olsa bu konuya girmeyen kalmaz. fakat konu yardım etmek olunca elimizi eteğimizi çekiyoruz. yazık bize keşke daha duyarlı olsak. arkadaşlar bu yazımı okuyun belki siz bi kardeş edinemeyebilirsiniz fakat bu siteden mail yada söz ile başkalarına bahsettiğinizde belki biri yardım eder. ben bugün bi ilkokul öğretmenine bahsettim bu konuyu o evet bi kişiyi kardeş edineceğim dedi ve bu sitenin adresini okulundaki çocuklara ve diğer öğretmenlere de vereceğini söyledi. ve bana şu hikayeyi anlattı.

Adamın biri okyanusun kıyısında durmuş okyanusa birşeyler atıyormuş. bunu görüp merak eden bir başkası yanına gitmiş, bakmış ki okyanusun geri çekilmesinden dolayı kıyıda kalan deniz yıldızlarını adam tek tek alıp denize atıyormuş. sonradan gelen adam sormuş "bunu neden yapıyorsun o kadar çok deniz yıldızı varki hangi birini kurtaracan bu neyi değiştirecek der" diğeri yerden bir deniz yıldızı daha alır ve onu da denize fırlatır ve adama dönüp " benim için birşey değişmedi fakat onun için çok şey değişti onun hayatı kurtuldu der"

Ben bu hikayeyi ilk defa duydum. bilmiyorum belki aranızda daha önce biri duymuştur belki. demem o ki arkadaşlar sizin için birşey değişmez belki ama sizin sayenizde bir kişinin hayatı değişir. lütfen biraz duyarlı olalım.

HH de bu zamana kadar açılan en önemli ve anlamlı konulardan birisi, seni tebrik

ederim duyarlılığın için ve bizimle paylaştığın için.. inanıyorum hh deki arkadaşlar

ellerinden geldiğince yardımda bulunacaklardır, para pul istemiyorlar, onlar için bir

defter bir kalem, biz kazak bir ayakkabı onlar için paha biçilemez hediyeler..

konunun diğer bölümlerde de sabitlenmesi taraftarıyım..

ve hackhell, hackhell adı altında bu iş için bir organizasyon yapmalı diye

düşünüyorum, çocukların çoğu hep aynı okullardan, okul idaresiyle el birliği yapıp toplanan yardımları

göndermek çok yararlı olacak kanısındayım..

VAlla çok hayırlı bir kampanya...TşkLer Mazlum

kimi çocukların okuyabilmek için nasıl sorunlarla mücadele ettiklerine sürekli şahit oluyorum. aile, maddi imkanlar, okulsuzluk, eğitim araç ve gereçlerinin eksikliği vs.

bilgilendirdiğin için sağol mazlum.

Mazlum Hep Böle Oluo Aslinda Adulta Git Bir Kac Kiz Resmi Koy insanlar Dolusuo Ama ilgi Gösterilmesi GEreken Konulara ilgisiz Kaliolar

bende seçecemde kararsız kaldım ya:)

mazlum teşekkürler baba...

Az kaldı çok az kaldı insanlığa hizmet etmem için şu lanet üniversite zımbırtısı var artık.Onuda geçtimmi tamamdır.

Birleşmiş Milletlerin Açlık Sitesine Girmek için TIKLAYIN

Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye Tıklayın.Dünyanın Herhangi bir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor.. Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla (Help Feed The Hungry) Düğmesine TIKLAMAK. Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışta Bulunabiliyorsunuz..

LÜTFEN İHMAL ETMEYİN!!!!

http://www.thehungersite.com/cgi-bin/WebObjects/CTDSites

İns. tıklarımız gercekten o insanlara ulasır ben sık kullanılanlara attım hergun tıklıcam

Geri