Aç gözlerini Emre!

anakinrick

1.618
Reaction score
0
Özellikle çift kale maçta her futbolcuyu tek tek uyaran Daum, iki topu kötü kullanan Emre'ye, 'Aç gözlerini Emre. Ben seni oyun kurucu olarak oynatmayı düşünüyorum, sen ne yapıyorsun' diye çıkıştı

Fenerbahçe'deki Daum fırtınası uzun süre devam edeceğe benziyor. Zira Sarı-Lacivertli takımın dünkü idmanında da Alman teknik adamın şovu vardı. Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 1,5 saati aşkın süren antrenmanda Sarı-Lacivertliler, topla ısınmanın ardından kontrollü pas çalışmaları yaptı. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla tamamlandı. Daum, çift kale maçın son bölümünde istediklerini tam olarak yerine getiremeyen futbolcularına uyarılarda bulundu. Alman çalıştırıcı, bir ara tesislere girdikten sonra tekrar oyun alanına dönerek çalışmayı devam ettirdi.

nw0kye.jpg

KAZIM TERCÜMAN OLDU

Bu arada, Daum futbolculara uyarılarda bulunurken, çalışma alanında konuşmaları Portekizceye çevirecek tercüman bulunmadığı için futbolculardan Kazım'ın, Daum'un anlattıklarını Roberto Carlos'a beden diliyle anlatmaya çalıştığı görüldü. Daum'un uyarılarından Emre de nasibini alırken, Alman teknik adam, 'Aç gözlerini Emre! Ben seni oyun kurucu olarak oynatmayı düşünüyorum, sen ne yapıyorsun. Top sana geldiğinde de gelmediğinde de sahanın her yerini radar gibi taramalısın' diye fırçaladı

milliyet​

emre alex'in gölgesi gibi oynuyo bence kendini geliştirmesi lazım
çok çalışması lazım çoooooooookkkkkkkk

emre bu kafayla giderse bırakın oyun kurmayı legodan ev kuramaz :)

Emre yi adam ederse cok iyi oLur. . .

doğru valla yanlış oldu bence mehmet topuz olmalı o iyi ya ama bilemem bakalım ne olacak mehmet legodan ev de yapar oyun da kurar

Emre'den mi oyun kurucu olacak?.. :D:D:D

Daum geldi iş değişmedi yine. =)

FB bölümüne yorum yapmak da bir hoş oluyor. Mutlu oluyorum ne şanslıyım diye.

Emre oyun kurucu oynayacakmış. Hehe. :D:D

Geri