Açılan Pencereler

VoyVoy

FoRuM MüHeNDiSi
Reaction score
0
Siteye bağlandığımda açılan pencerelerden birtanesinde bedava sms programı vardı onu indirdim antivirüs izin vermedi programda açılan pencereleri kapatamadım ancak resetle kapandı programı siliyorum tekrar not belgesi olarak geri geliyo bu program hakkında bilgisi olan varmı makinaya zarar verirmi acaba? Bilgi verirseniz çok iyi olur.

program mı açılan penceremı uyarı verdı av de? popup ıcın kullandıgımız js dosyası bazı av ler tarafından zararlı yazılım olarak nıtelendırılıyor, ancak bunla ılgılı forumda bırcok kez detayını yazmıstık js dosyasının sp2 yı zorlayarak popup actırmasından kaynaklı av ler zararlı yazılım olarak gorebılıyor dıye.

program mı açılan penceremı uyarı verdı av de? popup ıcın kullandıgımız js dosyası bazı av ler tarafından zararlı yazılım olarak nıtelendırılıyor, ancak bunla ılgılı forumda bırcok kez detayını yazmıstık js dosyasının sp2 yı zorlayarak popup actırmasından kaynaklı av ler zararlı yazılım olarak gorebılıyor dıye.

site değil program uyarı verdi

Sözkonusu Sms siteLeri Msn maiLLerde Spam oLarak geziyor.$uan için HackHeLL'den açıLan popupLarda böyLe bi sorunLar kar$ıLa$madım ancak bana geLen benzer maiLi açtığımda Spam maiLi çıkmı$tı...

Arkadaslar reklam alırken reklamverenlerin reklam verdıklerı sıtelerını ıncelerız. Sıtelerde kullanıcı ıznı olmadan, bizlerin prensiblerimize etik olmayan habersiz çalıştırılan,yukletılen virus,worms,loger vb.. zararlı yazılımlar varmı yokmu dıye.

Popup reklam aldıgımız bu sıtede ıncelendı reklam alınırken sıtede bole bır yazılıma rastlanmadı. Reklam olarak popup acılan sıtelerde yayınlanan program ve dıger yazılımları bızler hackhell olarak ındırmenızı tamamen sızlerın ınsıyatıfınıze bırakıyor ve hackhell dısında herhangı bır sıteden ındırdıgınız tum programları av ler ıle taratmanızı onerıyoruz.

Bızler yayınımızı surdurebılmek ıcın reklam alma mecrubıyetındeyız ve bu reklamlarda secıcılıge ozen gosterıyoruz. Yınede sızler bu reklamlarda verılen hızmetlerı , programları kullanırken dikkatlı olun. Bızler hackhell dısında hıcbır yerın arkasında durmuyor ve dıger sıtelerden olusucak sorunlarda haklı olarak sorumluluk kabul etmıyoruz.

şu anda bilgisayarda sorun var mı yok sanırım ..

Varsa bilgisayarı tarat virüs varsa sildir..

Geri