Açılım, Kemalizmin enkazını temizlemektir!

Türkiye ile Suriye arasındaki mayınlı arazi gündeme geldi de Türkiyenin kendi içindeki ideolojik mayınlı arazi bir türlü gündeme gelemiyor.

O mayınlı arazi temizlensin ondan sonra bakalım Allah ne gösterir:wink:

Değerli boşbakanınız pardon başbakanınız vaadedilmiş topralar uğruna İsrail'e bir verebilse temizlenecek ama kimse yemiyor hazretlerinin oyununu anasını da alıp gitse memleketi olan israile de kurtulsak kendilerinden.

tabi tabi sahsa göre temizlemek
yakinda baska acilimlarda yaparlar bir seylerlerininde acilimlarini yapsinlar
acilim acilim diye diye halki mesgul etmesini kaosa sokmasini iyi biliyorlar
sonu ne oalacak görecez
kemalizmin enkazi girsin ona

Bu adamlar Büyük Mustafa Kemal'i kötülüyorlar, bizim adminlerde sağ olsunlar kıllarını kıpırdatmıyorlar. Ben buna şerefsizlik derim arkadaş. Banı da yerim. Eyvallah...

-Fenamı oluyor işte, Dostuda düşmanıda daha net görebiliyoruz demiii?

müslüman diye peşine takılıyoruz birde bakıyoruz kahpe evladı kahpe çıkıyor dindar diyoruz dinci çıkıyor yobaz çıkıyor kardeş diyoruz bölücü çıkıyor....

Fenamı oluyor? kahpelerin ciğerlerini öğreniyoruz daha ne olsun.....

-fenamı oluyor işte, dostuda düşmanıda daha net görebiliyoruz demiii?

Müslüman diye peşine takılıyoruz birde bakıyoruz kahpe evladı kahpe çıkıyor dindar diyoruz dinci çıkıyor yobaz çıkıyor kardeş diyoruz bölücü çıkıyor....

Fenamı oluyor? Kahpelerin ciğerlerini öğreniyoruz daha ne olsun.....
Bu millete Atatürk'ün nutuğu bilerek okutturulmamıştır.Bu halk da zaten bedava versen okumaz.Gider Kürt Said'in zırva nur kitapçıklarını hiç ama hiç birşey anlamadan okur.Bu nedenle de şeyhlerin kölesi olur.
Saf dindarların artık dincileri tanımaları gerekir.Şeriat çağdaş Türkiye'nin sonu olur.
Dinciler ya bunu anlayacak ya da zorla anlayacaklardır.Bu güne kadar dincilere gösterilen hoşgörü bitmiştir.Bu savaşı başlatan dincilerdir.Ve artık sonuçlarına katlanacaklardır.Zamanı geldiğinde türk ordusu bu dincilere hak ettiği cevabı verecektir.

Çok Güzel Hareketler Bunlar :goz:

Cidden Varya Bazı Üyeleri Anlamakta Zorlanıyorum... biri Der BBP'ci AKP'ye Oy Verdim...

Biri Kalkar AKP'ciyim Atatürkçüyüm... Turancıyım Der... Atatürk'ün birşeyi Girmiş Bir Yerine Herhalde Atatürk'e Dil Uzatır...

Siz İran'lıksınız... Tahran'ın Ortasına Vinçliksiniz...:goz:

Zerkli'ye Katılıyorum Osman Baydemir Siz'e Çok Güzel bir Söz Söyledi :goz:

bunlar şeytanın evlatlarıdır,putları için makyevelist bir çizgide hareket ederler,işlerine gelirse yahudileri işlerine gelirse hırıstiyanları kullanırlar (ki,işin komik tarafı daimada kullanılırlar!) kurtuluş harbindede bu neviden zatlar milli kuvvetler aleyhine ingiliz ve yunanlılar lehine ikidebir fetva yayınlar dururdu...neyse asıl konuya dönelim,şeytanın çocugu mealen demişki ''milli yani ulusal devlet ayrılık ya da bölünme dayatmaktadır,biz en iyisi yeniden şerri esaslara dayalı modele geçelim lakin bu toprakların mayası islamdır''..degerli arkadaşlar ben kahramanmaraş'lıyım ve maraş'ta yaşıyorum,bunun gibi tiplerden burada binlerce var..ortaya koydukları tez yüzyıllardır dillendirdikleri bir konudur,aslen patenti fransız ve ingilizlere aittir,amentüleri ise din degil atatürke sabah akşam sövmektir....soru 1-kendilerinin sözde islam anlayışı (muaviye,yezid),dine hangi zararları vermiştir,islam kaç mezhep ve tarikata bölünmüştür,1300 yıl içerisinde kaç mezhep savaşı olmuştur ve halada olmaya devam etmektemidir? 2-kürtlerin isyanı 30 yıllık bir süreçmidir yoksa 300 yıllıkmı..şerri esaslara göre yönetilen osmanlıda kürt isyanları olmuşmudur,olmamışmıdır? 3-teali islam ve kürt teali cemiyetlerinin buluştugu ortak müşterekler neydi veya nelerdir?...degerli arkadaşlar bilim ve siyaset olgulara dayanır,dogma ve mazi hurafeleriyle ancak cahil culehaları kandırabilir bu gibi şeytanlar,unutmayınız şetanın dili daima tatlıdır!

Geri