Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim pc şifre olmadığı halde her açılışta şifre istiyor.Bunu nasıl ortadan kaldırabilirim?Yani pc direk açılmıyor.Her açılışta şifre istiyor.Halbuki şifre falan yok...
Bunu nasıl kaldırabilirim?
Çok güzel programdır. Windows XP'ye ince ayar yapmaya yarar. Auto Login bölümüne bir Windows şifresi belirle ve Windows XP'yi auto login olacak şekilde ayarla.
dostum en kolayı masa üstü ağ bağlantılarıma sağ tuş tıkla özellikler'e gir açılan pencerede yerel ağ bağlantısı onada sağ tuş özellikler'e gir..açılan pencere netware ağları için istemci olucak onu kaldır..pc'yi yeniden başlat yada başlatma...denetim masasına gir ve kullanıcı oturum açma şekillerinden direk değiştirebilirsin..kolay gelsin
güvenli modda aç ya da şifre yerine ctrl alt delete delete yap ve kullanıcı adı yerine administrot mu ne yaz şifre yerini boş bırak pc açılınca şifreyi değiştir
Çok güzel programdır. Windows XP'ye ince ayar yapmaya yarar. Auto Login bölümüne bir Windows şifresi belirle ve Windows XP'yi auto login olacak şekilde ayarla.
Sen bunu yapmada ne yaparsan yap Bu biosa şifre konulduysa yapıılıo
senin derdin herhalde windows açılırken kullanıcı ismi görünüo üzerine tıklamadan windowsa giremisun
Denettim masasından kullanıcı hesaplarına gşt orada 2. bi hesap var asp.net diye o hesabı sil bidaha sana şifre ekranı gelmez