Açık Tarayacı

Death_AngeL

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar bu sitede ister kendi bilgisayarınızı isterseniz websitesini taratarak Açıklarınız veya sitenin açıklarını bulabilirsiniz.

http://omicron.hackerwhacker.com/freetools.php Burdan açıkları bulabilirsiniz çok süper birsite walla

örnek

demo2nt.jpg

guzelmıs ama Bu Acıklardan nasıl Yararlana Bılecegımız Hakkın AZ bılgı Verırsen cok makbulE Gecer

hadi açığı bulduk da, ne yapacaz sonra
aç aç açıklara mı bakacaz :)

walla süper birşey arkadaşlar.

exploit nedir kardeş,nasıl dalınır..

ewet bende buldum ama açıklama yetersiz kaldı :(

Açıktan bağlanabilirsiniz snryrm ama tam olarak bende bilmiyorum ? Harbi yaw nasıl yararlanabiliriz bu açıklardan DEATH ??

arkadaşlar 1.si açıklardan nasıl yaralanacaz demişsiniz söyleyim buldğunuz açıkları securityfocus veya ona benzer sitelerde aratıyorsunuz orda size ne olduğunu nasıl bir yöntemle oraya girildiğini söyler 2.si genelde exploit yoluyla o açıklardan yararlanabilirsiniz 3.sü exploit nedir demişsiniz orda kocaman bir sabit başlık var dark_angel hocamın sabitlediği exploit nedir ve nasıl kullanılır başlıklı oraya bakarak exploitin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.ayrıca bazı exploitleri bende buraya ekledim o exploitlerde düzenleme yapıp kullanabilirsiniz nasıl düzenleniyo diyorsanız orasıda size kalmış biraz Borland C bilmeniz gerekiyo azda olsa programcılıkla ilginiz olacak.En rahat linux kullanarak exploitleri düzenleyebilirsiniz.Kolay gelsin.

SagoL Arkadasim payLasim icin

Geri