Açık Öğretim Hakkında ...

Metallica_17

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Eskişehir Anadolu Üniversitesi ( AÇıköğretim) kazandım... Ben şimdi istersem gidip üniversitede derslere girebiliyormuyum ???...

Eaah... Teşekkür ederim ya... Çok üzülüyordum üniversiteye girip ders alamıcam diye :D Bu çok iyi bir haberrrr :) Mcxxxxx....

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;3364771' Alıntı:
Eskişehir'de olmak kaydıyla dilediğin derse girebilirsin.

yanLıs biLgi..

aöf buraLarının bulundugu ve bu büroların beLirLediği [ocak basında hangi okullarda hangi dersLer var ListeLeri asarLar...] tüm okullarda istediğiniz dersLere girebilirsiniz... isterseniz dersLere girmeyebilirsiniz de zorunluluk yok.. kayıtLar ekim ortasında basLar... dersLer ocak ortasında basLar...

Eaaaa.... Hangisi dorğu söylediklerinizin... Bütün derslerin eğitimini alabilirmiyim :S:S:S kafamı karıştırmayın yahu :S

Diğer üniversitelerde giriliyor mu bilmiyorum. Açıköğretim derslerine benim bildiğim ESKİŞEHİR'de girilebiliyor. Başka bi üniversitede girilebiliyorsa onun ne manası var, açıköğretim neden böyle bişi yapar, ya da o üniversite bi açıköğretim öğrencisine nasıl böyle bi hak tanır anlamak zor.

Ya işte ANADOLU ÜNİVERSİTESİnde girebiliyorsam sorun yok :D Eskişehire gidicemde ? ... :D

Simdi söyle bilgi vermek gerekir.

Eğerki, gidip eskisehirde okumak istiyorsan, aöf lilere ders veren anadolu üniversitesi yunusemre kampusunde sınırlı sayıda bazı derslere girip aynı normal üni okuyormus gibi eğitim alabilirsin.

Ama ben kendi şehrimde eğitim almak istiyorum derseniz bu 3 ders ile sınırlıdır.
Ocak ayında bulundugunuz şehrin merkezi dersliklerinde akşam 18:00-20:00 arası en fazla 3 gün 3 ders imkanı sağlıyorlar. buda genellikle bulundugunuz sehrin üniversitesinde merkezi derslik binasında asılı oluyor. aralıgın son haftası giderek bu bilgiyi kesin alabilirsiniz.

HYR Ben Eskişehire gidip Okıcam orada yurtta kalıcam ... Anadolu Ünisi yani kazandiğim üniversitede tüm derslere girebilirmiyim ?... Ben tüm derslere girmek istiyorum giremez miyim yani :mad:

Sadece sınırlı derslere girebilirsin.
Simdi oraya gitmeden hic birseyi bilemezsin.
En azından tek bildiğin birsey var simdi, yunusemre kampüsünde ders alabildigin.
Diğeri de sana kalmıs, benim bildigim bütün dersler degilde sadece sınırlı derslere girebildigin.

valla kardeş bence al yardımcı kitap çalış ne yorulcan oralara kadar evinde çalışmak varken

Geri